Over Bruidsjurken en Trouwjurken

Over Bruidsjurken en Trouwjurken

Welkom op mijn Website & in het bijzonder mijn blogposts in de ‘ANKii blogs’ rubriek.., ik maakte tot voor kort altijd veel bijzondere voorvallen mee in mijn vorige 5 bruidswinkels, vaak té leuk om dat allemaal voor mezelf te houden… Op deze manier kan ik je misschien eens een tipje van de sluier oplichten…, een soort van ‘Behind the scènes’ in de bruidsmode wereld…, léuk!

Zo wilden we 15 jaar geleden immers álles weten over de trouwjurk van Koningin Maxima en natuurlijk een paar jaar geleden van Royal Kate en vanaf nu kunnen we ons ook hèlemaal suf fantaseren over de bruidsjurk die Meghan Markle (juist, van Prins Harry) straks zal gaan dragen. Dát beloofd wat..!!

Over Royal Weddings, Hippe en Eigenwijze bruidsjurken, en Stúnning Vintage Designer trouwjurken valt nu eenmaal veel te vertellen. En natuurlijk over trouwschoenen, bruidslingerie, bruidssluiers en trouwaccessoires óok.., en wat dacht je van de soms hilarische situaties in mijn winkel? Mijn vak is echt té gek…, mijn leven is eigenlijk een soort van ANKii in Wonderland! So The Story continues….

Om over de áánloop naar het vinden van jouw droomjurk nog niet eens te spreken, want geloof me.., tijdens de zoektocht naar ‘DE’ jurk gebeurt er heel veel…! Ik heb intussen zo’n 15 jaar ervaring in de bruidsmode.., en heb zo’n beetje álles op dat gebied wel eens gezien en in mijn winkels meegemaakt…, haha…

Om over de meest gestelde vraag alvast een boekje open te doen:  ja.., ze bestaat écht: de Bridezilla’s.., en wat dacht je van de Bridezilla -mum of Bridezilla -sister…?

Maar dat is sporadisch hoor…, en het hoort er gewoon bij! …de meeste bruiden zijn gewoon heel lief & vooral super excited over wat hen allemaal staat te wachten. En dat zijn over het algemeen alléen maar super leuke dingen. Het is allemaal heerlijk om mee te maken.., want wát is er leuker om met veel geduld, goede gesprekken en oprechte interesse iedereen op haar gemak te stellen en huppelend de winkel weer uit te zien gaan mét de bruidsjurk van haar dromen…? Omgaan met mensen is léuk.., en geen dag hetzelfde!

Dat is ook de reden dat we per tijdvak slechts 1 gezelschap ontvangen.., dus maximaal 3 gezelschappen per dag (en ja VOL = VOL!) Zo hebben we alle tijd en kun je 1,5-2 uur lang helemaal op je gemak ronddolen in de winkel…

Als eigenaar van de grootste bruidswinkel keten van Nederland heb ik met al mijn winkels in het land veel gezien en meegemaakt.., écht.., daarover kan ik boeken vól schrijven.. en vanaf nu kan ik dat ook écht met je delen…, ik zal regelmatig blogs schrijven vanuit mijn nieuwe zaak! Leuk.., verheug je!

Nu ik recent mijn aandeel in mijn vorige bedrijf heb verkocht begint er voor mij een gloednieuw hoofdstuk.., want ik wilde het al een tijd lang he-le-maal ánders gaan doen in de Trouwjurken scene… Can’t wait…

Ik houd nu eenmaal van mooie dingen.., pure schoonheid en mooie vormgeving… Natúurlijk gebruik ik die skills in mijn vak al jaren.., maar mijn ándere passie is Wonen… (Wonen ja! – oké oke.., een dwaze combi, ik weet het!) Het combineren van mooie materialen, bijzondere stijlen en daarbij niet alleen af te willen gaan op ‘duur zal wel het mooiste zijn’ maar voornamelijk op smaak & stijl voor een interessante en (h)eerlijke prijs, DÁT is mijn grootste passie…

Dat doe ik natuurlijk eigenlijk al járen (je had me de afgelopen jaren moeten zien schuiven en slepen met spullen in mijn eigen huis, in mijn bruidswinkels of bij vrienden/familie/kinderen/klanten huis.., maar áltijd met een tóp resultaat) echt te gék om te kunnen doen…

Je moet vooral datgene doen waar je écht blij van wordt.., en nu is het tijd om dat te gaan doen..!

En DAT ga ik nu allemaal in mijn nieuwe Bruidsmode – & Lifestyle concept vormgeven…, alles in de winkel is namelijk hand-picked en heb ik persoonlijk voor je uitgezocht. De sfeer, kleur & geur van de winkel kun je dus gewoon mee naar huis nemen als je dat wilt…, want tot aan de kroonluchters aan toe kun je spullen bestellen of direct meenemen….

Je vindt uiteraard in mijn nieuwe Bruids- & Liefestyle winkel in de ‘ ANKii ‘ collectie niet alleen schítterende Designer bruidsjurken van grote merken al vanaf 1099,- euro, maar óok een afdeling met uitsluitend Trouwjurken van diezelfde grote merken die eenmaal of zelfs noóit gedragen zijn! Zo worden deze droomjurken ineens toch nog een soort van ‘ goedkope trouwjurken ‘ zónder daarbij in te boeten aan stijl, pasvorm en WOW! -factor! And No One Knows…!

De Vintage jurken in die collectie zijn namelijk allemaal maximaal 1 jaar oud, door mijzelf geselecteerd, en zien er uit als gloednieuw! Alleen de prijs is anders want al vanaf 599,- euro vind je een Designer vintage trouwjurk in de ‘ My VINTAGE BOUDOIR ‘ collectie!

ANKii | Bruidsjurken & meer… & My Vintage Boudoir zal je aangenaam verrassen!

 

Ik stop nu.., heb nog een he-le-boel inkoop te doen en voor te bereiden voor 6 januari!

Bel je me voor een afspraak op 0657588080 ? Dan zien we elkaar vanaf 6 januari op een Donderdag, Vrijdag of Zaterdag in Dordrecht!

Tot gauw!

 

Ankie

Over Bruidsjurken en Trouwjurken

PASAFSPRAAK MAKEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque diam nibh, hendrerit id sodales in, ornare in purus. Cras fringilla eu elit non varius. Curabitur iaculis, est nec aliquam accumsan, eros nulla finibus ligula, ac pharetra enim diam et nisi. Maecenas vitae euismod justo. Phasellus nec dapibus est, a aliquet risus. Duis dictum sapien non vehicula commodo.

Cras et magna a erat egestas faucibus id id velit. Aliquam interdum, ipsum at ornare feugiat, erat augue egestas dolor, vel lacinia purus dolor ut est. Nam faucibus sed tellus molestie vestibulum. Maecenas interdum, enim id fermentum ornare,

Meer berichten

21 september 2020
SYLVIE MEIS GETROUWD IN TROUWJURK VAN GALIA LAHAV!
19 april 2019
STYLED SHOOT ALICE IN WONDERLAND
17 april 2019
THE PASSION 2019 IN DORDRECHT

Bekijk het assortiment