Welcome to My Vintage Boudoir (soon to be)  AMBASSADOR!

Wat te gék dat jij misschien binnenkort ook Ambassadeur bent voor onze Bruidswinkel!

Onze Ambassadeurs zijn stuk voor stuk allemaal tevreden klanten, en hun aantal begint een jaar na de start van onze Bruidswinkel nu echt explosíef te groeien. Hoe COOL is dat!?

Zij vonden stuk voor stuk állemaal een gewéldige Bruidsjurk in ons Bruids-Boudoir, want onze exclusieve bruidsmode merken zijn natuurlijk van uitzonderlijke kwaliteit, en ja..  daar hangt vaak een prijskaartje aan maar dat is zeer zeker de moeite waard!

Je vind bij ons altijd modellen die je niet gauw ergens anders zult vinden.., EN we verkopen vaak direct uit voorraad zodat het vrijwel niet voorkomt dat een bepaald super commercieel model bruidsjurk enorm vaak wordt nabesteld zoals gebruikelijk is in dit vak. Want hoe speciaal is het dan allemaal nog, vragen wij ons af…?

“Jij bent uniek.., en bij Unieke mensen horen geen 1000 in een Dozijn Bruidsjurken” – zegt ANKii

Als jouw budget het toe laat, dan kun je al vanaf 1099,- euro een gloednieuwe Trouwjurk vinden in ons Boudoir.., en je kunt vervolgens in alle prijsklassen he-le-maal uit je bol gaan.  Ook de Designer Couture labels zijn bij ons goed geprijsd en gewoon bereikbaar voor iedereen.., de mooiste modellen vind je in onze New York Style Boutique en zijn maximaal 3950,- euro!

De ‘VINTAGE’ Collectie – die in de loop van de tijd door onze Ambassadeurs wordt samengesteld – is er al vanaf 699,- tot maximaal 1800,- euro. – NEED WE SAY MORE!? 🙂

Heb jij van een van onze Ambassadeurs al een Voucher gekregen met daarop een gewéldige aanbieding!? Neem deze mee naar je passessie, en overleg deze voordat pasafspraak begint!

Je kunt je lol op.., wat het kan je zo maar 150,- euro schelen op je Bruidsschoenen, Bruidslingerie of andere te gekke accessoires!

En…, slaag jij binnenkort My VINTAGE BOUDOIR?

Dan krijg je OOK van ons de geweldige extra’s die bij het Ambassadeurschap  horen!

Bovendien kunnen alleen de Ambassadeurs hun Bruidsjurk weer via onze vintage-selectie verkopen aan andere Brides-To-Be…, met een beetje mazzel levert het kopen van jouw Trouwjurk bij My Vintage Boudoir je dus nog flink geld op ook!

We vertellen je er alles over in de winkel..!

 

* MAAK DIRÉCT JOUW PASAFSPRAAK! *

…en de rest volgt dan vanzelf…,  want na aankoop van jouw Trouwjurk ben jij Insider en hoor jij óók bij The Ambassadors Club.

Daarna kun jij direct profiteren van het delen van jouw te gékke ‘Once in a Lifetime Bridal-Experience’ in onze bruidswinkel!

Spread the word, and Share the Fun!

We zijn blij met onze Ambassadeurs.., en zij met ons want als alles loopt zoals gepland blijven we lang en gelukkig samen! 

Verheug jij je alvast op die onwijs leuke passessie!

Tot gauw!

ANKii

 

Dit is een actie van The Bridal Concepts Company BV

TBCC behoudt zich het recht voor om op ieder gewenst moment de actie aan te passen of te stoppen.

Pasafspraak maken