ANKii 6

ANKii | ..en waarom ik doe wat ik doe…

wp-1613916522282.jpg

Waarom ik het verschil wilde maken…

Hoi! Wat ongelooflijk leuk dat je op mijn kennismakings-pagina terecht bent gekomen! Ik ben ANKii.., en ik vertel je graag meer over mijn passie voor Bruidsjurken, Swarovskistenen , Prachtige Stoffen & de wat meer bijzondere  Designs in Bruidsmode. (Wat GEWONE BRUIDSJURKEN kun je overal wel vinden tenslotte!)

Een Passie ja.., zo mag je het echt wel noemen! Al bijna 18 jaar ben ik ondernemer in de Bruidsmode, heb bruidswinkels in heel Nederland gehad maar verkocht behalve heel erg véél dezelfde bruidsjurken, nooit de écht bijzondere spullen omdat we destijds uitsluitend de goedkopere merken verkochten én groot inkochten voor al onze winkels… (Destijds was het een geweldig concept overigens.., ik was eigenaar van deze Bruidsmode-keten en heb mijn aandeel in die bruidswinkels een paar jaar geleden van de hand gedaan. Ik ben overigens nog steeds mede-eigenaar van de naam & het concept, maar daarover later meer!)

In januari 2018 besloot ik te gaan doen wat me écht gelukkig maakte…, aanstaande Bruiden bij de hand nemen, en meenemen in het avontuur van  de waanzinnig leuke zoektocht naar DE JURK! En dan met name naar de meer éxclusieve Bruidsjurken – je snapt wel wat ik bedoel toch? – ik wilde heel graag een mooie Bruidswinkel met bruidsjurken die ik stuk voor stuk zelf had uitgekozen en die niet op iedere hoek van de straat verkrijgbaar zijn…

wp-1613910704536.jpg
wp-1613910704586.jpg
wp-1613910704571.jpg
wp-1613910704556.jpg
wp-1613910704601.jpg
wp-1613915935255.jpg

Meet Robin!

Behalve Bedrijfsleidster i.o. (of liever ‘Bridalstreet-Manager’ zoals we nu al een tijdje zeggen… (Alles draait tenslotte om het zo gedetailleerd mogelijk visualiseren van je Droom, nietwaar?) is Robin bovenal mijn Dochter!

Opgegroeid tussen de bruidsjurken en al van jongs af aan met mama mee op pad.., dus dit vak heeft ze dus met de paplepel ingegoten gekregen. Het grappige is dat ze altijd heeft gezegd dat ze nooit ‘de Bruidsmode’ in zou gaan.., maar dat ging toch even anders dan gepland.

Tijdens de eerste Lockdown van 2020, logeerde Robin een aantal maanden bij ons thuis (mijn lieverd Kees bouwde in sneltreinvaart het gastenverblijf af!) en in die periode ging ze regelmatig met me mee naar de bruidswinkel. Haar studie lag stil.., en tijdens het hele Coronacircus is het in onze bruidswinkels ongelooflijk druk geweest!

wp-1613916331172.jpg

No place like Home!

Het motto dat ik al jaren heb: “Don’t let small minds convince you that your Dream are to Big!” heeft mij als ondernemer ver gebracht. En eerlijk is eerlijk…, het is heel erg fijn dat vanuit het thuisfront ook mee wordt gedacht en dat de motivatie om ‘écht te doen waar je blij van wordt’, kan worden gedeeld!

Mijn Kees is daar het ultieme voorbeeld van.., wat een Held, en wat een geduld met mij en mijn constante stroom van creatieve uitspattingen, grinnik! En dat is uiteraard wederzijds!  We zijn in-voor-stel-baar verschillend.., en tegelijkertijd zo verbonden in het leven.., we genieten ons beide suf in de dingen die we doen, zowel samen als apart van elkaar!

We vinden het bijvoorbeeld heel erg leuk om contacten met leveranciers en collega’s te hebben, beursbezoeken in binnen- en buitenland te doen en natuurlijk als partners ook de in iedere onderneming voor komende vraagstukken zo nu en dan samen te bespreken en op te lossen… 

Ik ben blij met mijn Kees! – en hoop dat hij nog tot in lengte van dagen het vermogen blijft houden om mijn uitspattingen, ideeen en soms ongelooflijk spannende zakelijke uitdagingen aan te gaan!  XXX

 

wp-1613916793616.jpg

Volg je Hart!

Een betere raadgever dan je Hart is er eigenlijk niet! Zeker in een vak waar de Liefde hoogtij viert – maar dat ‘als business’ natuurlijk niet altijd even gemakkelijk is – vind ik het uiterst belangrijk om mijn Hart te blijven volgen! 

In het verleden ging ik nog wel eens mee met de waan van de dag, de druk vanuit het vak en de onaflaatbare pressure-cooker vanuit sommige fabrikanten. Nou, daaaarrrrrrr ben ik resoluut mee gestopt! Samen met Robin bepaal ik het hele jaar door met welke stijl, welke labels of specifieke leveranciers we een volgende stap gaan maken…

En.., dat kan soms volledig tegen de mainstream in zijn (Das mooi! – want daar gingen we tenslotte voor! 😉 met als resultaat dat de bruiden die een afspraak maken in onze bruidswinkels precies datgene vinden waar ze naar op zoek zijn.  Unieke & niet alledaagse Bruidsjurken & -Accessoires!

wp-1613909927794.jpg

Creëer het Leven dat je écht wilt!

Hoe cool is het dat je – door je eigen pas te kiezen – vaak in onverwachte situaties belandt die je weer een bijzondere experience laten beleven? Zo ontmoette ik in mijn Bruidswinkel al diverse Nederlandse artiesten, popzangeressen, musicalsterren, actrices, comédiennes én had ik het genoegen om RANDY FENOLI in persoon een aantal keer te ontmoeten.

Het is hard werken.., maar doordat ik werk doe dat voelt als een aaneenschakeling van toffe & creatieve momenten.., ik heb ik werkelijk nooit het idee ‘dat ik aan het werk moet!’ Zolang ik mijn zaak en de ontwikkelingen die het met zich mee brengt, de heerlijke contacten met klanten, de bijzondere verhalen en al het leuks dat het me verder brengt.., denk ik er niet aan om te stoppen natuurlijk!

 

Join the Club = Ambassador

Wat te gék dat jij misschien binnenkort ook Ambassadeur bent voor onze Bruidswinkels!

Onze Ambassadeurs zijn stuk voor stuk allemaal tevreden klanten, en hun aantal begint een jaar na de start van onze Bruidswinkel nu echt explosíef te groeien. Hoe COOL is dat!?

Als ambassadeur geniet van je van gewéldige voordelen, én om te beginnen geef jij aan een andere Bride2Be een fikse korting van 150,- euro op de bij haar bruidsjurk behorende accessoires als zij een bruidsjurk vanaf 1099,- euro koopt in My VINTAGE BOUDOIR!

Meer weten? Je leest er hier meer over.

wp-1613917809401.jpg

De léukste VINTAGE bruidswinkel voor Zuid Nederland & België

Een pasafspraak maken via het contactformulier kan natuurlijk ook…, tot snel!

  • Gloednieuwe én Vintage trouwjurken van tóplabels
  • Vaak direct uit voorraad leverbaar en al vanaf 699,- tot max 1895,- euro
  • Een grote collectie bruidsjurken in reguliere maten vanaf maat 34 t/m 46
  • Grote collectie grote maten bruidsjurken tot en met maat 54-56 op voorraad
  • In onze collectie vind je jurken van de allermooiste bruidsmodelabels.
  • We reserveren de hele bruidsjurkenafdeling speciaal voor jóu
  • De agenda is vaak wél al ver van te voren volgeboekt, dus bel ons snel!

SEE YOU SOON LOVELIES!

XoXo ANKii

Recensies

5/5

Wat héérlijk om de hele winkel voor jezelf en gezelschap te hebben… De bruidsjurken zijn prachtig en de mijne mocht zelfs direct mee naar huis. Ik kan niet wachten tot ik terug kan voor het afpassen!

Pasafspraak maken

Wil jij graag onze waanzínnig mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak. Tijdens deze afspraak in onze bruidswinkel heb je de hele bruidsjurken afdeling voor jezelf en de mensen die jij écht leuk vind en belangrijk voor jouw beslissing zijn… Onze stylisten en coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Bijvoorbeeld door te bellen naar 06-57588080 of een e-mail te sturen naar info@myvintageboudoir.nl. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!

Pasafspraak maken