Bruidsjurk kopen?

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje en moet je nog een prachtige bruidsjurk kopen? Je wilt een prachtige, adembenemende bruidsjurk kopen die voor jou gemaakt lijkt? Eentje die voldoet aan al jouw verwachtingen en misschien wel meer? Een jurk waarin jij vol trots en al stralend ‘ja’ mag zeggen tegen jouw toekomstige man of vrouw? Dan heten wij van ANKii | My VINTAGE BOUDOIR je van harte welkom in onze prachtige zaak in Dordrecht! Een bruidsjurk kopen is hoogstwaarschijnlijk iets wat je voor het eerst in je leven gaat doen.

Wellicht ben je een keertje meegegaan toen je zus, beste vriendin of nicht een bruidsjurk ging kopen, maar misschien is dit niet het geval en ben je zelfs nog nooit in een bruidszaak geweest. Bij ANKii | My VINTAGE BOUDOIR vind je verschillende mooie bruidsjurken die beschikbaar zijn in verschillende maten. Van bruidsjurken van maat 36 tot en met maat 54. Maar hoe gaat het kopen van een bruidsjurk bij ANKii | My VINTAGE BOUDOIR precies te werk? Wij vertellen het je graag! Wanneer je vragen hebt over wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van een trouwjurk kopen mag je gerust contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!

Wil jij een bruidsjurk kopen?

Wil jij een prachtige bruidsjurk kopen? ANKii | My VINTAGE BOUDOIR vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreide collectie met zowel nieuwe als tweedehands bruidsjurken in uiteenlopende maten, zodat er voor iedereen een perfecte trouwjurk te koop is bij onze bruidswinkel. In ons assortiment schitteren bekende bruidsmerken als Enzoani, Pronovias, Tres Chic, Brinkman, La Sposa, Elisabeth Grace die allen bekend staan om hun prachtige kwaliteit. Je bent bij ons altijd van harte welkom om jouw bruidsjurk te komen passen en te kopen! Onze missie? Aanstaande bruiden te laten schitteren in de jurk die voor hen gemaakt lijkt te zijn.

Tijdens jouw zoektocht naar een bruidsjurk zetten onze medewerkers dan ook alles op alles om dit te verwezenlijken. Zo wordt de mooiste dag van je leven echt werkelijkheid. Naast een trouwjurk kopen, kun je uit onze collectie bijpassende bruidsschoenen en bruidslingerie kopen. Wanneer je de bruidslingerie van ANKii | My VINTAGE BOUDOIR uit Dordrecht onder je bruidsjurk draagt, zorgt de lingerie er voor dat de bruidsjurk perfect aansluit op je lichaam en als gegoten zit. Daarnaast zorgen de bruidsschoenen er voor dat bij iedere stap die je zet, prachtige bruidsschoenen te zien zijn. De perfecte lingerie en schoenen maken de trouwoutfit tot een prachtig geheel waar je je heerlijk in voelt. Wij adviseren je om vooraf een pasafspraak te maken bij onze bruidswinkel in Dordrecht. Des te meer tijd kunnen wij voor jou nemen om de collectie te bekijken, je te adviseren en te helpen met passen. Zo ga jij met de perfecte bruidsjurk en eventueel bijbehorende elementen naar huis en kun je met een zorg minder uitkijken naar een van de mooiste dagen van je leven!

Gun je bruidsjurk een tweede leven

Ben je getrouwd en hangt je bruidsjurk sindsdien maar te hangen in de kast? Bij onze winkel kun je andere bruiden blij maken met jouw trouwjurk door hem te verkopen! Wij verkopen alleen tweedehands trouwjurken die nog in goede staat zijn, waardoor de selectie strikt is. Wil je een andere vrouw blij maken met de bruidsjurk die er voor gezegd heeft dat je straalde op jullie speciale dag? Stuur dan gerust een aantal foto’s van de bruidsjurk naar ons door en je hoort snel van ons! Hoe mooi zou het zijn om een andere bruid blij te maken met een prachtige tweedehands bruidsjurkjurk die als nieuw is en ook nog eens voordeliger is dan een nieuwe jurk. Zo maken we het samen mogelijk dat alle vrouwen, ongeacht hun budget, in een prachtige jurk in het huwelijksbootje kunnen stappen.

Afspraak maken voor bruidsjurk kopen?

Wil jij een bruidsjurk kopen bij ANKii | My VINTAGE BOUDOIR? Of wellicht wil je eerst komen kijken of jouw droomexemplaar bij ons in de collectie hangt? Wij heten je van harte welkom! Maak online eenvoudig en snel een pasafspraak om jouw jurk te komen passen. Wil je eerst nog wat vragen stellen of meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld door te bellen naar 06- 57 58 80 80 of een e-mail te sturen naar info@myvintageboudoir.nl. Wij helpen je graag verder bij het kopen van de perfecte bruidsjurk!

Pasafspraak maken Collectie bekijken
Pasafspraak maken