stomerij

De beste

STOMERIJ VOOR JOUW TROUWJURK

En nu!? Jullie huwelijksdag is geweest.., en je kijkt terug op een gewéldige dag met alle mensen die je dierbaar zijn. Jij hebt jouw prachtige bruidsjurk de hele dag gedragen en je gewenteld in alle complimentjes… En tsja.., dan kan het natuurlijk zo maar zijn dat jouw jurk niet helemaal ongeschonden de dag door is gekomen.

Misschien heb je her en der wat vlekken opgelopen, en kieperde tante Mary per ongeluk haar rode wijn over je heen (maar dat heb je natuurlijk direct weggespoeld met heeeeeel veel koud water of je kocht een flesje ‘Bride & Shine in ons atelier!) of begon het tijdens de dag te plenzen waardoor het terrein in een modderpoel veranderde?

Ach joh.., who cares? Als het maar een fantastische dag was.., de foto’s spectaculair zijn én de mooie herinneringen voor altijd in je geheugen gegrift staan, daar gaat het tenslotte om nietwaar?

PROFESSIONELE REINIGING

Maar…, het is wél heel belangrijk dat je snel na de Grote Dag jouw bruidsjurk bij ons brengt voor een complete reiniging…, dan is de garantie op het volledig laten verdwijnen van vlekken het grootste.., én kunnen de professionele bridaldresscleaners waarmee we samenwerken je zelfs nog een vrijwel ‘100% schoon’ garantie geven! Het laten reinigen van de bruidsjurk kan via ons, en kost altijd 399,- euro. Reken er op dat je jurk een aantal weken weg is.., maar ja.., je hebt haar vast niet a la minute weer nodig en we beloven dat ze in goede handen is!

over een aantal weken

KLAAR OM OP TE HALEN

Zodra ze weer terug is bellen we je, en kun je de japon weer ophalen, ready for display op een paspop in je slaapkamer, of misschien wel voor een tweede leven bij een andere Bride2Be? Wie zal het zeggen?

 

Klik even de juiste optie aan in ons afsprakenformulier.., dan nemen we zsm contact met je op voor het maken van een innameafspraak.

LOGO