Een trouwjurk komen passen?

Ben jij op zoek naar jouw droom trouwjurk? Heb jij onze geweldige jurken op onze site gezien en ben je benieuwd hoe ze jou zouden staan? Wil jij graag een trouwjurk bij My Vintage Boudoir komen passen? Maak dan eenvoudig en snel online een pasafspraak en je bent van harte welkom om jouw droom trouwjurk te komen passen! Weet je nog niet precies wat voor soort trouwjurk je wilt en ben je benieuwd naar onze collectie? Uiteraard ben je ook dan van harte welkom in onze winkel om onze collectie te komen bekijken.

Bij My Vintage Boudoir vind je zowel nieuwe als tweedehands (vintage) trouwjurken in alle soorten en maten. Wij hebben een missie: elke aanstaande bruid blij maken met haar droomjurk! Wij helpen je dan ook graag bij jouw zoektocht naar jouw trouwjurk. Jouw droomjurk al zien hangen en wil je deze komen passen? Of ben je benieuwd naar onze ruime selectie aan de meest prachtige trouwjurken? Kom dan gerust langs in onze winkel!

Ruime selectie bij My Vintage Boudoir

Bij My Vintage Boudoir staat het vinden van jouw droomjurk voorop. In onze winkel vind je een ruime selectie aan de mooiste nieuwe trouwjurken uit de ANKii collectie, nog zo goed als nieuwe tweedehands bruidsjurken en prachtige unieke vintage bruidsjurken. We zijn gevestigd in Dordrecht, maar hebben al bruiden uit alles winstreken blij mogen maken met een trouwjurk. Onze klanten zijn zelfs zo tevreden dat ze ons gemiddeld met een 9,8 hebben beoordeeld!


Je bent bij ons van harte welkom om een trouwjurk te komen passen voor jouw grote dag. Wij helpen je graag bij het vinden van de jurk waar jij altijd van gedroomd hebt. Naast de mooiste bruidsjurken kun je bij My Vintage Boudoir ook terecht voor bruidslingerie en bruidsschoenen. Wanneer jij je trouwjurk komt passen, dan kun je dus gelijk je look compleet maken met de perfecte bruidsschoenen en de mooiste bruidslingerie.

Een tweede leven voor jouw trouwjurk

Bij My Vintage Boudoir kun je ook terecht voor het verkopen van jouw trouwjurk. Wil jij graag een andere bruid blij maken met jouw trouwjurk? En is jouw trouwjurk nog zo goed als nieuw? Stuur dan een aantal foto’s en je gegevens naar ons op en wij nemen contact met je op. Op deze manier kunnen wij andere bruiden blij maken met tweedehands trouwjurken, die er als nieuw uitzien én binnen elk budget passen!

Maak een pasafspraak!

Heb jij een mooie trouwjurk op onze site gezien en wil je deze trouwjurk komen passen? Maak dan online een pasafspraak bij My Vintage Boudoir! Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel om onze complete collectie te komen bekijken. Heb je verder nog vragen en wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 – 57 58 80 80 of door een mailtje te sturen naar info@myvintageboudoir.nl

Pasafspraak maken Collectie bekijken
Pasafspraak maken