Vintage trouwjurken

Warning: Use of undefined constant img_url - assumed 'img_url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/plugins/media-files-tools/media-files-tools.php on line 312

Vintage is hip! Dus waarom niet trouwen in een vintage trouwjurk? Bij ANKii | My VINTAGE BOUDOIR vindt je een ruim aanbod aan prachtige vintage trouwjurken! Ga je binnenkort trouwen en zoek jij jouw perfect trouwjurk? Ben je op zoek naar een vintage trouwjurk van die ene speciale designer? Of wil je een tweedehands bruidsjurk voor een vriendelijk prijsje? Neem dan snel een kijkje in onze ‘My Vintage Boudoir’ collectie aan vintage trouwjurken en wie weet vindt jij hier jouw droomjurk! Alle vintage trouwjurken bij ANKii | My VINTAGE BOUDOIR zijn in zeer goede staat. Ben je al nieuwsgierig geworden naar onze collectie?

De ‘My Vintage Boudoir’ collectie

Vintage kleding wordt steeds populairder. Niet alleen omdat het duurzaam is, maar ook omdat je zo een item kunt scoren van die ene speciale designer voor een leuk prijsje. Zie jij jezelf wel als een Bohemian bruid? En zoek jij een speciale vintage trouwjurk? Dan is de ‘My Vintage Boudoir’ collectie perfect voor jou! Hier vindt je de meest mooie en schitterende vintage trouwjurken van verschillende grote bruidsmerken. Omdat het aanbod aan vintage trouwjurken groot is, maken wij een vrij strikte selectie. Daarom vindt je in de ‘My Vintage Boudoir’ collectie alleen vintage trouwjurken die ‘zo goed als nieuw’ of nog helemaal nieuw zijn. Hierdoor is elke aanstaande bruid verzekerd van een vintage trouwjurk die in zeer goede staat is! We hebben al vele aanstaande bruiden uit alle windstreken, en zelfs uit België, blij mogen maken met een echte vintage trouwjurk van de ‘My Vintage Boudoir’ collectie. Vindt jij jouw droomjurk ook bij ons?

Een vintage trouwjurk in de kast hangen?

Ben jij onlangs getrouwd en hangt jouw trouwjurk in de kast? Wil jij jouw trouwjurk een tweede leven geven? En wil jij een aanstaande bruid blij maken door jouw trouwjurk te verkopen? Dat kan ook bij ANKii | My VINTAGE BOUDOIR! Omdat vintage trouwjurken steeds populairder worden, is het animo groot. Daarom zijn wij altijd op zoek naar trouwjurken om onze collectie aan te vullen. Wil jij jouw trouwjurk aanbieden in onze vintage trouwjurken collectie? Stuur dan een aantal foto’s en je gegevens naar ons op en wij nemen contact met je op! Omdat het aanbod groot is, is de selectie vrij strikt. Wij bieden alleen trouwjurken aan die ‘zo goed als nieuw’ of nog helemaal nieuw zijn om zo elke aanstaande bruid te verzekeren van een vintage trouwjurk die nog een zeer goede staat verkeert.

Maak gerust een pasafspraak!

Zie jij jezelf al stralen in een vintage trouwjurk? Hou jij van vintage kleding en wil je trouwen in een unieke vintage trouwjurk? Maak dan gerust een pasafspraak en kijk hoe jouw droomjurk staat! Heb je verder nog vragen of de ‘My Vintage Boudoir’ collectie? Of wil je meer informatie over het verkopen van jouw trouwjurk? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 – 57 58 80 80 of door een mailtje te sturen naar info@myvintageboudoir.nl. Wij staan altijd voor je klaar om jouw perfect droomjurk te vinden!

Pasafspraak maken Collectie bekijken
Pasafspraak maken