SOTTERO and MIDGLEY | NYJAH

De Sottero and Midgley Nyjah trouwjurk is een ultieme belichaming van romantische verfijning en luxe. Deze adembenemende fit-and-flare bruidsjurk combineert weelderige kantdetails met een sensueel silhouet, perfect voor de bruid die wil stralen op haar speciale dag. Met een strapless lijfje dat is afgewerkt met verfijnde kantapplicaties en een diep decolleté, is deze jurk ontworpen om de schoonheid van de bruid naar voren te brengen.

Het opvallende ontwerp van de Nyjah trouwjurk wordt versterkt door de vloeiende rok die overgaat in een lange, gedetailleerde sleep, bedekt met delicaat bloemenkant. De lichte blush-tint van de onderlaag voegt een extra vleugje romantiek toe aan de jurk, waardoor het een ideale keuze is voor bruiden die een gedurfde, maar elegante look willen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Designer: Sottero and Midgley
  • Stijl: Nyjah trouwjurk
  • Materiaal: Kant en tule met blush-kleurige onderlaag
  • Silhouet: Fit-and-flare
  • Kleur: Ivoor met blush
  • Bijzonderheid: Strapless lijfje met gedetailleerd bloemenkant en een lange, luxueuze sleep met optionele afneembare tule rok.

Deze prachtige trouwjurk is perfect voor de moderne bruid die een unieke en onvergetelijke uitstraling wil hebben. De luxe kant en het sierlijke ontwerp maken de Nyjah trouwjurk een droom voor elke romantische bruiloft.

Kun je niet wachten om deze schoonheid te passen? Maak snel een afspraak bij een van onze winkels en laat je betoveren!

See you soon Lovelies

XOXO ANKii

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Merk

Sottero and Midgley

Silhouette

Fit & Flare, Ruches Rok, Sleep

Bewerkingen

Figuurtype

Omgekeerde Driehoek, Smal & Recht, Zandloper

Type Sluiting

Knoopjes, Rits