BRUIDSACCESSOIRES

VOOR DE BRIDE2BE

SCHOENEN, LINGERIE EN SIERADEN

Natuurlijk vind je in ons Bruidsboudoir die ene super bijzondere trouwjurk die we samen hebben uitgezocht! Op zich is dat al een geweldig resultaat, maar een bruidsjurk heeft vaak nog wat extra's nodig.


Mooie bruidslingerie is natuurlijk een must, maar wat denk je van die mooie swarovski oorbellen, of juist een bescheiden colier met bijpassende knopjes?


En dan heb je natuurlijk nog iets moois nodig voor in je haar. Een sluier of een mooi handgemaakte haaraccessoire. Natuurlijk vind je voor bij de strapless bruidsjurken mooie jasjes, schouderaccessoires of een lekkere stola van fake-fur, állemaal in de juiste kleur natuurlijk! We hebben de állermooiste spullen voor je in huis, kom je kijken?

HOGE HAKKEN ZÓNDER PIJN

We verkopen natuurlijk waanzínnig toffe Bruidsschoenen in onze Bruidswinkel. Bij iedere Bruidsjurk horen te gékke Bruidsaccessoires, en mooie bruidsschoenen horen daar natuurlijk bij! Laten we allereerst opmerken dat we voornamelijk bruidsschoenen verkopen die direct lekker zitten, maar soms wint het oog het gewoon van het comfort en dan is het handig als je wat foefjes kunt toepassen om dat comfort een beetje terug te brengen.


Daarom hebben wij in onze bruidswinkel altijd transparante inlegzooltjes, hieltjes en voorvoetondersteuning voor in jouw bruidsschoenen beschikbaar. Gewoon kosteloos, want wij vinden dat jouw bruidsschoenen je dag tot een gewéldig dansfestijn moeten kunnen maken. En met zere voetjes is dat gewoon minder makkelijk! Vraag er even naar in de winkel, we zullen ze direct tevoorschijn toveren!

HANDMADE HAIRPIECES

In ons Bruidsboudoir vind je gewéldig mooie handgemaakte Haaraccessoires voor in je bruidskapsel. We reizen veel naar leveranciers in binnen- & buitenland én natuurlijk vind je ons op de mooiste bruidsbeurzen in Europa. We brengen de allermooiste spulletjes mee om jou als aanstaande bruid de mooiste bruidsjurken mét natuurlijk de meest mooie bruidsaccessoires te kunnen laten zien. Hoe gewéldig is het dat jij bij jouw type bruidsjurk dat ene perfécte haaraccessoires vindt? We zoeken ze allemaal zelf uit, en verkopen direct uit voorraad. Tof! Want zo vind je eigenlijk zelden dezelfde bruidsaccessoires in de winkel, en is bij ons iedere Bruid echt uniek!

SAY YES TO THE..

BRUIDSSLUIERS VAN RANDY FENOLI

Randy Fenoli..., Wat een lieverd, én met verstand van Bridalwear!

Verderop in onze website vind je mijn blog, meer foto's én het filmpje dat we eerder dit jaar maakten met Randy Fenoli op inkoop Bruidsbeurzen in Amsterdam & Barcelona.


Daar hebben we ook de gewéldige Bruidssluier selectie besteld die POIRIER op de markt brengt. Randy Fenoli selecteerde de meest spraakmakende en elegante modellen. We hebben ze voor je besteld dus verheug je!


De RANDY FENOLI bruidsjurken collectie vind je straks ook in ons Bruidsboudoir.., een súper mooie lijn én dus met práchtige bijpassende sluiers! Need we say more? Een TOP-combinatie, want Poirier bruidsaccessoires zijn práchtig van kwaliteit en afwerking.

GET INSPIRED...

BRUIDSJUWELEN

BRUIDSSIERRADEN VAN ABRAZI

Het zal je niet ontgaan zijn, in ons Bruidsboudoir vind je alleen maar de állermooiste spullen! We zijn dealer van het stijlvolle bruidssieraden merk ABRAZI JEWELRY, zij maken práchtige bruidsjuwelen van mooie kwaliteit en gedurende het hele jaar vind je bij ons steeds nieuwe modellen.


Altijd super geschikt voor alle bruidstypes. Bescheiden of juist óver de top, jij mag het zeggen want we hebben het allemaal in huis! Ook de haaraccessoires van Abrazi zijn beeldschoon, gemaakt van mooi materiaal en vaak met mooi geslepen Swarovskistenen. We gaan ze allemaal aan je laten zien zodra jij je bruidsjurk hebt uitgezocht! Verheug je op een te gékke passessie!

LOGO