WEDDING WONDERLAND


THE BEST BRIDALEXPERIENCE EVER!

WEDDING WONDERLAND | Trouwjurken

ANKii was zo’n 20 jaar geleden oprichter van haar eerste bruidswinkel-keten en mede-eigenaar van het Wedding Wonderland concept. Ze heeft dat goedkope trouwjurken concept recent weer toegevoegd aan The Bridal Concepts Company in Dordrecht met geweldige trouwjurken vanaf 1000 euro tot maximaal 2000 euro!

ANKii is overigens niet de eigenaar van de Wedding Wonderland bruidswinkel in Almere…, maar ze is de bedenker van het goedkope trouwjurken concept en nog steeds mede-eigenaar van de Wedding Wonderland naam. Eventuele acties en aanbiedingen die gepubliceerd zijn door Wedding Wonderland Almere staan dus ook op zichzelf, en zijn niet dezelfde als - of te combineren met - de fikse kortingen en aanbiedingen die ANKii in haar bruidswinkel in Dordrecht geeft op haar bruidsjurken.

Desalnietemin mag je op een gewéldige Goedkope Trouwjurken selectie rekenen als je een afspraak maakt op deze Wedding Wonderland Trouwjurken afdeling. Nou ja…, écht goedkope Trouwjurken zijn het natuurlijk niet…!! Het zijn Designer Bruidsjurken, Vintage trouwjurken én tijdens de SALE altijd heel veel sterk afgeprijsde designer bruidsjurken voor heel aantrekkelijke prijzen. In dat opzicht zou je het natuurlijk wél weer goedkope trouwjurken mogen noemen…

Bovendien vind je de écht goedkope trouwjurken een paar keer per jaar in de POP-UP SALE! Events die we regelmatig aankondigen via onze socials - volg ons dus op @thebridalconceptscompany en wie weet vind jij een te gekke goedkope trouwjurk uit onze magazijnen, al vanaf 500,- euro! - We’ll keep you posted about that on Instagram @thebridalconceptscompany!

Why Dordrecht? Simpel..., het is gemakkelijk aan te rijden voor Bruiden uit heel België en Nederland én bovendien is het momenteel ‘Hometown’ van ANKii - Founder van Wedding Wonderland Back in the Days & haar snel groeiende The Bridal Concepts Company.

See you soon Lovelies! “…you are more than welcome!
JE TROUWJURK PASSEN

Check tijdig de nog beschikbare pastijden in onze beeldige bruidswinkel. De agenda van al onze populaire bruidsmodeconcepten in Dordrecht zijn vaak al ruim vantevoren volgeboekt maar als je écht snel wilt, dan doen we uiteraard ons uiterste best om een plekje te vinden voor jou en je gezelschap. Je mag in onze winkel éxtra gasten meebrengen, het aantal is even afhankelijk van de vestiging die je wilt bezoeken. We reserveren in alle gevallen de héle bruidswinkel exclusief voor jou en jouw gasten. Wat een feest!

Regelmatig krijgt ANKii de vraag of Wedding Wonderland Almere ook onderdeel is van The Bridal Concepts Company in Dordrecht, maar dat is niet zo. Wedding Wonderland Almere is van een andere eigenaar, die heeft het oorspronkelijke concept én de originele wedding wonderland website gekopieerd en is bezig de bedrijfsnaam om te zetten naar The Wedding Company Almere. We horen vaak van jullie dat het verwarrend is dat beide concepten & websites nu zo op elkaar lijken, dat begrijpen we! Maar no worries…, er wordt aan gewerkt om de verwarring in de toekomst te voorkomen! Hoe dan ook…, de fysieke Wedding Wonderland bruidswinkel in Almere of de Wedding Company bruidswinkel in Almere zijn dus niet van ANKii en is een op zichzelf staande trouwjurkenwinkel in Almere…, wees je daarvan bewust als je liever in die trouwjurkenoutlet in Almere een afspraak had willen plannen!

DESIGNER TROUWJURKEN OUTLET

Wat geweldig dat jij in een van onze bruidswinkel in Dordrecht jouw trouwjurk komt vinden! Je vind er honderden te gekke bruidsjurken in maat 34 t/m 60 in verschillende bruidsmode concepten die grotendeels direct uit voorraad worden geleverd in werkelijk alle prijsklassen!

In de Designer Vintage & SALE! collectie vind je zelfs het HELE JAAR DOOR te gékke Designer vintage- & SALE! trouwjurken vanaf zo’n 1250 euro tot Maximaal 2000 euro…., trouwjurken die in de voorgaande collectie tot wel 5000,- euro waren hangen daar voor een prikkie, maar op is op natuurlijk!! - Maak m aar snel een pasafspraak want al die waanzinnig mooie Designer bruidsjurken (nieuw, sale & ook vintage!) vliegen de winkel uit - alles is immers direct uit voorraad leverbaar - Mooi hoor!!

ANKii


GET INSPIRED…

LOGO