Available Filters

Bruidslingerie die bij jou past


Bruidslingerie is niet voor iedere bruidsjurk geschikt, maar wél heel belangrijk voor de pasvorm van sommige trouwjurken. En áls je dan voor zo’n elegante bruidslingerie setje kiest, kies er dán eentje die een lust voor het oog én zacht voor je huid is, lekker zittende lingerie is belangrijk want je krijgt er instant een prachtig silhouette door én jij straalt van top tot teen. Het is belangrijk om de juiste maat bruidslingerie te laten aanmeten voor de juiste ondersteuning. Met een lage rug wil je natuurlijk niet dat je bh-bandje boven je jurk uit piept. Bruidslingerie kan goed gecombineerd worden met andere bruidsaccessoires.

Filter

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

perfect aangemeten

Laat je ons als bruidsmode specialisten de bruidslingerie aanmeten…, dan weet je zéker dat je de juiste lingerie bij jouw bruidsjurk hebt en er gedurende de dag geen ongemakkelijke ongelukjes plaatsvinden…

Wat heb je immers aan lingerie die misschien een stuk goedkoper is maar niet is aangepast op de pasvorm van je bruidjurk, en die je naderhand echt nooit meer aan gaat trekken omdat het kantje schuurt en je slip steeds opkruipt? Bij ons vind je de allermooiste kantsoorten & zachte materialen met de juiste stevigheid van Poirier, Yvette & Di Lorenzo.

ruim assortiment

In ons Bruidsboudoir vind je alleen de allermooiste modellen, we vinden het super tof dat jij compleet gestyled de deur uit huppelt want daar hebben we zelf óok het meeste lol van! (Bovendien dragen we diverse modellen uit de bruidslingerie selecties van onze merken – meestal in andere kleuren dan ivory – zelf ook.., dus we weten precies waarover we spreken als het de pasvorm en het draagcomfort van de bruidslingerie betreft.

Snel leverbaar

Je bent bij ANKii | My VINTAGE BOUDOIR van harte welkom om al die bruidslingerie te bekijken en passen.., we leveren de lingerie voornamelijk op bestelling en de pasmodellen kun je allemaal gewoon in onze bruidswinkel eerst proberen. Vervolgens zijn jouw gloednieuwe bestelde spulletjes meestal binnen een week bij ons binnen zodat je thuis alvast kunt gaan staren naar al dat moois en jij je alvast voor kunt stellen hoe jouw aanstaande daar op zal reageren… Exiting!!…

De bruidslingerie van de Poirier, Valerie & Di Lorenzo zijn prachtig.., zacht qua materialen en allemaal uitgezocht om jouw silhouette optimaal tot haar recht te laten komen.