Bruidsjasjes

De meeste bruiloften vinden in de zomer en lente plaats, maar ook de andere maanden zijn perfecte maanden voor een wedding. In de lente of zomer is het warm genoeg om te trouwen in een trouwjurk met korte mouwen, maar dit kan in de koudere maanden best fris zijn. Uiteraard wil je niet alleen een bruidsjasje dragen dat lekker warm is, maar ook een bolero jasje dat er prachtig uit ziet! De bruidsjasjes die in ons boudoir hangen zorgen stuk voor stuk voor een VAVOOM effect. Kom je langs om een bruidsjasje of andere bruidsaccessoires te passen?

Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

Jasje over je trouwjurk

Door een jasje over je trouwjurk te dragen kun je jullie droomdag op iedere dag van het jaar laten plaatsvinden. Dankzij een van onze bruidsjasjes, kun je op een stijlvolle maar warme manier trouwen met de liefde van je leven. Kiezen jullie voor een wonderlijk winters huwelijk? Kies dan voor een fluffy bolero die gemaakt is van struisvogelveren, of voor een teddy bruidsjasje of sjaal. Maar ook wanneer jullie kiezen voor een religieuze ceremonie in de kerk, kan een bruidsjasje over je trouwjurk uitkomst bieden. Vanwege de aard van het gebouw bestaat de kans namelijk dat het passend is dat de bruid haar schouders bedektmet bijvoorbeeld een bruidsjasje.

Bruidsjasje naar wens

Iedereen heeft een andere smaak. Vind je fluffy bijvoorbeeld mooi, of gaat jouw voorkeur eerder uit naar kant? Het is naar onze mening prachtig om een teddy sjaal of bruidsjasje boven je trouwjurk te dragen. Maar ook een marabou bolero wordt veel gedragen door bruiden over de hele wereld. Een bolero jasje maakt echt een wereld van verschil, al zeggen we het zelf. Je kunt kiezen voor een wit, roze, blush of zwart bruidsjasje voor over je trouwjurk.

Bruidsjasjes van Poirier

De bruidsjasjes die in ons boudoir wachten tot jij ze komt passen, zijn stuk voor stuk van het merk Poirier. Dit merk is echt een begrip in Nederland op het gebied van bruidskleding bruidsaccessoires voor de hedendaagse bruid. De bruidsjasjes zijn gemaakt van de beste materialen en designs, zodat jij je op jullie dag op je allermooist bent. Naast bolero jasjes van Poirier, vind je in onze collectie ook nog meer prachtige producten van dit kwalitatieve merk. Wat vind je bijvoorbeeld van een cape als schouderbedekking? De combinatie tussen een trouwjurk en een cape zorgt ook voor een adembenemende bruidslook! Bekijk gerust ook de stunning bruidscapes uit onze collectie.

Bijpassende bruidsaccessoires en bruidslingerie

Bruidsaccessoires maken de trouwoutfit helemaal af. Ze zijn de finishing touch, puntjes op de i, noem maar op. Poirier ontwikkelt naast bruidsjasjes en bruidscapes ook de meest adembenemende accessoires. Misschien droom je al wel jaren van hét bruidskapsel, met een prachtige haarband met bloemen erin, die voor een romantische look zorgt? Of wil je graag trouwen in een zogenaamde trouwhoed, zodat je tijdens jullie droomdag op een stijlvolle manier geen last hebt van de zon? Uiteraard ontwerpt Poirier ook de meest adembenemende bruidslingerie.

Maak een pasafspraak

Heb je een bruidsjurk uitgezocht, maar wil je ook graag een bijpassend bruidsjasje shoppen dat er perfect bij past? Maak dan een pasafspraak en stel samen met onze stylistes en zij die je lief zijn, je trouwoutfit samen. Naast bruidsmode, verkopen we ook de meest adembenemende accessoires en bruidslingerie, ook van het merk Poirier. Neem contact op door even te bellen naar (06) 5758 8080 of een e-mail te sturen naar info@myvintageboudoir.nl. We ontmoeten je graag in onze bruidsmode winkel.