• MyVB-10_Tekengebied 1

Bruidsschoenen

Olivia Silver lifestylekopie

Dé Perfecte bruids­schoenen voor jouw speciale dag

Je gaat trouwen en je wilt die dag natuurlijk de állertofste bruidsjurk & bruidsschoenen dragen die er zijn! Je foto’s zullen gewéldig zijn…, want niet alleen onze bruidsjurken collectie is weergaloos…, óók onze schoenen collectie is helemaal te gek! In onze Bruidswinkel vind je namelijk alléen maar de allermooiste ‘niet-alledaagse’ Trouwschoenen.

Wij vinden namelijk de ’13 in een Dozijn’ trouwschoenen helemaal niet zo leuk.., en onze Bruiden komen bewust naar de My VINTAGE BOUDOIR Bruidswinkel omdat ze weten dat wij bijzondere Bruidsschoenen & Bruidsjurken inkopen op beurzen of private-events in binnen- & buitenland. Bruidsschoenen die een lust voor het oog én voor je voeten zijn.., want lekker zittende trouwschoenen is natuurlijk wel een pré.

Wat heb je immers aan saaie Trouwschoenen die misschien een stuk goedkoper zijn, maar die je naderhand echt nooit meer aan gaat trekken?

Maria Gold_ Silver lifestylekopie

De perfecte schoenen

Bruidsschoenen zijn vaak een beetje.., euh.., boring maar wij vinden dat nergens voor nodig! Wij willen alleen maar super leuke Bruidsschoenen in onze bruidswinkel…, want daar hebben we zelf óok het meeste lol van! (Bovendien dragen we deze Bruidsschoenen – meestal in andere kleuren dan ivory – zelf ook vaak.., dus als je vragen hebt over de pasvorm kun je prima bij ons terecht…)

En wat ook leuk is: Maak een afspraak samen met je vriendinnen of Bridesmaids…, we leveren deze schoenen immers niet alleen in ivoorwit, maar veelal ook in prachtige pastels, nude tinten & goud of zilver… Dus ook heel geschikt voor bijvoorbeeld Maids of Honour, Bruidsmoeders en -zussen en natuurlijk jouw Besties!

vierkant Amalia Powder Pink lifestyle

Verwonder je over de enorme collectie Bruidsschoenen in ons Boudoir

Je bent bij ANKii | My VINTAGE BOUDOIR van harte welkom om al die Bruidsschoen juweeltjes te bekijken en passen.., we leveren Bruidsschoenen voornamelijk op bestelling en de pasmodellen kun je allemaal gewoon in onze bruidswinkel eerst proberen. Vervolgens zijn jouw gloednieuwe Bruidsschoenen meestal binnen een week bij ons binnen zodat je thuis alvast kunt gaan staren naar die mooie Bruidsschoenen en in je dromen alvast de benen onder je lijf vandaan kunt dansen…

bruidsschoenen winkel 2

Combineer jouw bruidsjurk met de mooiste bruidsschoenen

De Bruidsschoenen van de Britse RACHEL SIMPSON zijn allemaal handgemaakt in Spanje en het zijdezachte leer van deze gewéldige Trouwschoenen voelt als een tweede huid. Je Trouwschoenen inlopen? Dat is nergens voor nodig.., want de zijdezachte leersoorten en ultra prettige leest zorgen er voor dat jij je Bruidsschoenen direct kunt dragen.. (Maar wij weten écht wel dat jij ze van te voren toch lekker steeds thuis stiekem eventjes gaat passen…, dat zouden we zelf ook doen.., haha…)

In onze prachtige Bruidswinkel vind je natuurlijk veel meer dan Bruidsschoenen alleen…, de allermooiste Bruidsjurken vind je in onze zaak…, en wat denk je van super mooie kledende bruidslingerie? Ook de meest subtiele of juist heel uitgesproken handmade Swarovski Hairpieces zoeken we zelf voor je uit op diverse beurzen of huisshows van de ateliers waarmee we samenwerken…

bruidsschoenen winkel 3

Bruidsschoenen in elke maat!

Wil jij graag Bruidsschoenen komen uitzoeken, of beter nog: Je Trouwjurk komen uitzoeken en daarbij de állerleukste bruidsschoenen allemaal uitproberen? Maak dan nu een afspraak zodat we de bruidswinkel exclusief voor jou en je gezelschap kunnen reserveren. Lekker intiem de volledige bruidswinkel tot je beschikking voor jou en de mensen die je graag mee wilt nemen…, geniet van al die aandacht…, léuk!

Heb je van te voren nog vragen? Bel ANKii op Tel. (06) 57588080 of stuur een email naar info@myvintageboudoir.nl

Join the Club = Ambassador

Wat te gék dat jij misschien binnenkort ook Ambassadeur bent voor onze Bruidswinkel!

Onze Ambassadeurs zijn stuk voor stuk allemaal tevreden klanten, en hun aantal begint een jaar na de start van onze Bruidswinkel nu echt explosíef te groeien. Hoe COOL is dat!?

Als ambassadeur geniet van je van gewéldige voordelen, én om te beginnen een fikse korting van 150,- euro op de bij jouw bruidsjurk horende accessoires!

Meer weten? Je leest er hier meer over.

 

RACHEL SIMPSON BRUIDSSCHOENEN BRUIDSWINKEL BRUIDSJURKEN

De léukste bruidswinkel voor Zuid Nederland & België

Een pasafspraak maken via het contactformulier kan natuurlijk ook…, tot snel!

  • Gloednieuwe én Vintage trouwjurken van tóplabels
  • Vaak direct uit voorraad leverbaar en al vanaf 1099,- tot max 3950,- euro
  • Een grote collectie bruidsjurken in reguliere maten vanaf maat 34 t/m 46
  • Grote collectie grote maten bruidsjurken tot en met maat 54-56 op voorraad
  • In onze collectie vind je jurken van de allermooiste bruidsmodelabels.
  • We reserveren de hele bruidswinkel speciaal voor jóu
  • De agenda is vaak wél al ver van te voren volgeboekt, dus bel ons snel!

SEE YOU SOON LOVELIES!

XoXo ANKii

Recensies

5/5

Wat héérlijk om de hele winkel voor jezelf en gezelschap te hebben… De bruidsjurken zijn prachtig en de mijne mocht zelfs direct mee naar huis. Ik kan niet wachten tot ik terug kan voor het afpassen!

Pasafspraak maken

Wil jij graag onze waanzínnig mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak. Tijdens deze afspraak in onze bruidswinkel heb je de hele boutique voor jezelf en de mensen die jij écht leuk vind en belangrijk voor jouw beslissing zijn… Onze stylisten en coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Bijvoorbeeld door te bellen naar 06-57588080 of een e-mail te sturen naar info@myvintageboudoir.nl. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!