meer over ons

GOOD VIBE STORIES ONLY

about A girl BUILDING HER EMPIRE...

“..Als je doet wat je écht leuk vindt, hoef je nooit meer te werken…!” las ik ooit ergens.

En het is waar…, écht waar! Toen ik mij na mijn echtscheiding in 2017 terugtrok als eigenaar van een landelijke keten van bruidswinkels hier in Nederland, heb ik écht even te tijd moeten nemen om de brokken bijeen te rapen en daarvan te herstellen. Shit happens… , jammer. Maar ik wilde zo graag mijn missie volbrengen…, ik heb werkelijk het allerleukste vak dat ik me maar kan wensen.., en dus besloot ik in januari 2018 de beeldschone ‘My Vintage Boudoir’ designerbruidswinkel te openen in het prachtige Dordrecht.

about A girl BUILDING HER EMPIRE...

Dordrecht is écht een prachtige stad…, en als geboren Harlingse.., voelt Dordrecht met al haar havens, grachtenpanden, geschiedenis, de heerlijke terrassen en de middeleeuwse sfeer voor mij écht als de uit de kluiten gewassen versie van mijn geliefde havenstadje in het Hoge Noorden… Ik ben hier echt op mijn plek! En dan moet je bedenken dat ik hier in 2018 door puur toeval in deze stad belandde…, het moést zo zijn!

Nu ik weer vanaf scratch opnieuw moest beginnen…, maar daardoor wél in de gelegenheid was om mijn bedrijf vanaf de grond af zelf en naar volstrekt éigen inzicht weer op te bouwen, was ik vastbesloten me vanaf dat moment alléén nog maar bezig te houden met ‘Good Vibe Stories’ - het entertainen van aanstaande bruiden en hun gezelschap, het luisteren naar alle boeiende verhalen van mensen & het in binnen- & buitenland inkopen van waanzinnig mooie bruidsjurken bij inspirerende bruidsmodedesigners. Het moest een prachtige bruidswinkel worden waarin iédere aanstaande bruid zich thuis zou moeten voelen en mijn passie voor vintage en nostalgie, glitter & glamour goed voelbaar zou zijn.

Met ruim 20 jaar ervaring als bruidemode ondernemer én met bizar veel creatieve ideeën.., besloot ik de traditionele bruidsmode markt te veranderen naar een meer open en toegankelijk concept. En zo geschiedde…., de eerste bruidswinkel 'My VINTAGE BOUDOIR" was met haar unieke 'New York vintage-chique uitstraling een feit. Sindsdien opende ik hier in dezelfde straat met regelmaat nieuwe trouwjurkenwinkels. En niét omdat ik ‘alsmaar groter & meer’ wilde.., maar puur omdat ik geen ruimte genoeg had om al die bruiden te kunnen ontvangen! Steeds stond de winkelagenda tot aan de nok toe vol, en dus had ik meer paskamerruimte nodig om tijdig al die bruiden te kunnen helpen aan een geweldige bruidsjurk! (Zelfs in de jaren waarin corona hoogtij vierde bléven we maar groeien, en groeien…) Momenteel zijn er daardoor maarliefst 5 bruidswinkels in één straat en bevindt zich er - aan een van de binnenhavens van Dordrecht - nog een heerlijk lichte Creative Studio waar ik graag aan mijn website werk, de marketing & administratie verzorg, én de handgemaakte hoofdtooien vervaardig die in mijn allernieuwste winkel - Lady Fitzgerald 20’s Glamour Bridalboutique - én in de accessoirewinkel gretig aftrek vinden …. Maar ik heb nog meer leuke plannen…, en nee, ik wil op dit moment even geen extra winkels maar heb intussen wél ontdekt hoe ik op een nog fijnere manier mijn concepten kan uitrollen. So, I’ll keep you posted!

Always remember Lovelies: "Don't let small minds convince you that your Dreams are too big!" - ANKii

De groei naar een 9,6 rating

Dat mijn bedrijf - ‘The Bridal Concepts Company’ - zo snel groeit en op dit moment een van de meest toonaangevende bruidsmodehuizen van Europa is vind ik natuurlijk onwijs tof, maar is puur het gevolg van het volharden in het volgen van mijn mijn éigen Droom en me daarin niet van de wijs te laten brengen…. Van heinde en verre komen aanstaande bruiden af op het voor hen meest aansprekende concept, de vlotte levering direct uit voorraad, de waanzinnig mooie trouwjurken en accessoires…, en ja, uiteraard ook voor de fantastische 9,6 rating die we als team (want duh…, ik doe het écht niet allemaal in mijn eentje, en heb onwijs leuke collega’s!!) hebben mogen ontvangen zoals je kunt lezen in de honderden beoordelingen van bruiden via The Perfect Wedding.nl

De bruidsstraat

5 winkels in dordrecht

En nee…, dat ik vandaag de dag maar liefst 5 (!!) Bruidswinkels én een Creative Studio in dezelfde straat in Dordrecht zou runnen, had ik begin 2018 zelf ook niet aan zien komen. Want het openen van zo véel verschillende bruidswinkels (en nog een aantal mooie ideeen op de plank!) was helemaal geen doel op zich namelijk…, het is puur het gevolg van DOEN waar je zelf het allergelukkigst van wordt, en dat geluk vervolgens graag willen delen met heel veel leuke, inspirerende en boeiende bruiden, fijne collega’s én leveranciers die dit florerende concept goed begrijpen.

 

Of het bij 5 winkels in Dordrecht blijft of dat samenwerkingen met andere talentvolle (bruidsmode-) ondernemers en -designers in de rest van NL een vlucht gaan nemen..., wie zal het zeggen? Geen idee! Zolang er zo veel bruiden blij worden van het huidige concept, de agenda’s iedere week barstensvol zitten en vrijwel iedereen het enorme aanbod van de prachtige spullen zo leuk blijft vinden, is er geen enkele reden om te stoppen, toch? We gaan het meemaken! Vooralsnog is het heerlijk om dit met alle collega’s en aanstaande bruiden te kunnen delen, want dat was tenslotte de bedoeling…