Bruidssieraden met parels, in het goud of zilver maken het plaatje helemaal af. Op het moment dat wij jouw bruidsjurk helemaal afstylen met zo’n prachtige bruidssierraden set merk je het verschil direct. Dit is hét moment waarop vaak de tissues tevoorschijn komen. De bruidssieraden uit onze collectie kunnen goed gecombineerd worden met andere bruidsaccessoires en staan je zonder twijfel prachtig. Kom je langs voor het bekijken van al dat moois van Lott Gioielli, Abrazi of Milane Collective? We kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

Toont alle 12 resultaten

Bruidssieraden voor de finishing touch

Bruidssieraden zorgen samen met accessoires en bruidslingerie, voor de finishing touch. Zie je het al voor je? De trouwjurk van je dromen, gecombineerd met een prachtige ketting, oorbellen en een armband die perfect passen bij de rest van je bruidslook. De subtiele sparkles van een mooi sieraad en onze – niet al te opzichtige – tiara’s of haarkammen zijn een lust voor het oog! Het verschil is echt subtiel, maar toch onomstotelijk aanwezig. Soms, sóms heeft een bruidsjurk helemaal níets méer nodig dan alleen jouw stralende lach! Het dragen van de juiste sieraden zorgt ervoor dat je prachtige bruidsjurk nog meer opvalt en je extra straalt als bruid. Zeg nou zelf, dat is toch precies wat je wil?! Je kunt kiezen voor bruidssieraden in goud, zilver, met parels, met prachtige steentjes….

Tijdloos en van hoge kwaliteit

Wat vind je van de bruidssieraden van het prachtige merk Lott Gioielli? De bruidssieraden van dit merk onderscheiden zich door het tijdloze ontwerp en uitmuntende kwaliteit. Alle sieraden zijn stuk voor stuk, met veel aandacht, met de hand vervaardigd. Bij de productie van ieder sieraad staan originaliteit en exclusiviteit centraal. In onze collectie schitteren de mooiste sieraden, in de hoop dat ze jou mogen sieren op de dag van jullie leven.

Denk hierbij aan de mooiste statement oorbellen, maar ook aan klassieke armbanden, iconische kettingen en kleurrijke ringen. Alle bruidssieraden zijn gemaakt van 925 sterling, maar omhuld met een kwaliteit geel, witgouden of rosé plating. Naast sieraden van Lott Gioielli, verkopen we ook sieraden van de merken Abrazi en Milane Collective De bruidssieraden van Abrazi zijn geschikt voor alle bruidstypes en zijn net als de sieraden van Lott Gioielli, met de hand gemaakt. De sieraden van Milane Collective zijn ontworpen voor godinnen van bruiden die ernaar streven om er op hun bruiloft uit zien alsof ze ieder moment de catwalk op stappen. De sieraden zijn wonderschoon.

Losse sieraden of bruidssieraden sets

Jij betaalt helemaal welke sieraden je wilt dragen. Heb je voorkeur voor matchende sieraden zoals een ketting met bijpassende oorbellen? Dan kun je kiezen voor een van de sets die we aanbieden. Uiteraard is het ook helemaal goed als je liever losse sieraden draagt. Bijvoorbeeld als je een erfstuk draagt op de bruiloft, of gewoon omdat je combineren mooi vindt. Dat laten we helemaal aan jou over, my love!

Andere bruidsaccessoires

Niet alleen de juiste bruidssieraden zorgen voor de finishing touch, ook de juiste bruidsaccessoires leveren hier een bijdrage aan. Heb je er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht om op julie wedding day een haarsieraad te dragen? Een haarsieraad past bij ieder bruidskapsel, het doet er niet toe of je het sieraad in een los kapsel, kort, opgestoken of gekruld kapsel draagt. Omdat iedereen een andere smaak heeft, verkopen we veel prachtexemplaren. Van klein tot groot. Combineer hem voor een complete look met een bruidssluier, al zie je er met alleen een haarsieraad ook al gorgeous uit. Uiteraard mogen ook bijpassende bruidsschoenen en bruidslingerie niet ontbreken.

Klaar voor de finishing touch?

Moet je nog bijpassende bruidssieraden uitzoeken? No worries, in dat geval zijn we de allerlaatsten die met overbodige opschmuck aan komen zetten. Een eerlijk en oprecht advies is belangrijk. We gaan tenslotte voor die dikke 10 en ‘oohhs’ en ‘aaahs’ op jullie huwelijksdag! Jouw aanstaande zal je práchtig vinden. Maar dát was al zo vóordat je bij ons kwam natuurlijk. Maak gerust een afspraak zodat we samen op zoek gaan naar sieraden die perfect passen bij de rest van de trouwoutfit. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

Heb je een vraag? Bel gerust even naar (06) 5758 8080 of stuur een e-mail naar info@myvintageboudoir.nl.