Available Filters

Bruidssieraden

Op het moment dat wij jouw bruidsjurk helemaal afstylen met zo’n prachtige bruidssierraden set merk je het verschil direct. Bijvoorbeeld met een prachtige set van Abrazi. Of wanneer je een van die ongelofelijk mooie Hairjewels van Poirier opgezet krijgt. Dit is HET moment waarop vaak de tissues tevoorschijn komen. De bruidssieraden uit onze collectie kunnen goed gecombineerd worden met andere bruidsaccessoires.

Filter

Toont alle 12 resultaten

Bruidssieraden

De subtiele sparkles van een mooi sieraad en onze – niet al te opzichtige – tiara’s of haarkammen zijn een lust voor het oog! Het verschil is echt subtiel maar onomstotelijk aanwezig!

Soms, sóms heeft een bruidsjurk helemaal níets méer nodig dan alleen jouw stralende lach! No worries, in dat geval zijn we de allerlaatsten die met overbodige opschmuck aan komen zetten. Een eerlijk en oprecht advies is belangrijk. We gaan tenslotte voor die dikke 10 en ‘oohhs’ en ‘aaahs’op jullie huwelijksdag! Jouw aanstaande zal je práchtig vinden. Maar dát was al zo vóordat je bij ons kwam natuurlijk.