Bruidscape

Bruidscape dragen bij je bruidsjurk? Een bruidscape wordtook wel een stola of een bolero genoemd en kun je heerlijk om je schouders dragen wanneer het op de dag van de wedding wat frisser is. Echter kiezen veel aanstaande bruidjes er ook voor om een bruidscape te dragen als onderdeel van hun trouwoutfit, dus als een echt accessoire. Super stijlvol, als je het ons vraagt. Je kapsel blijft met een trouwcape de hele dag in orde, en je kunt een mooie wedding cape fantastisch combineren met onze geweldige trouwjurken. De bruidscapes gaan goed samen met andere bruidsaccessoires. Maak een pasafspraak en bewonder de capes in onze bruidsmode winkel. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

Bruidscape van Poirier

Iedere bruidscape die in onze bruidsmode winkel hangt is van het kwalitatieve merk Poirier. Poirier is een Nederlands merk dat sinds 1991 bestaat en body wear en accessoires ontwerpt voor de hedendaagse bruid. Bij het ontwerpen van een bruidscape maken we ontwerpers alleen gebruik van de beste ontwerpen en materialen, om de bruid met gebruik van de cape nog mooier te maken dan ze al is. De ontwerpers steken al hun emotie en liefde in het ontwerpen en produceren van de body wear en accessoires, en dat is te zien. Wij vinden de wedding producten waaronder bruidscapes en andere bruidsaccessoires echt prachtig.

Uitgebreid aanbod

In onze bruidsmode winkel in Dordrecht hangen de mooiste bruidscapes van Poirier. Wat vind je bijvoorbeeld van bruidscape lace t-122? Dit is een ivoren wedding cape die het best gedragen worden voor de finishing touch, maar deze wedding cape kan ook op een andere manier worden gebruikt. Je kunt hem wanneer het buiten een beetje afkoelt namelijk ook op je hoofd dragen. De Poirier cape gemaakt van tule en beschikt over prachtige geborduurderde kanten applicaties met schitterende pailletten.

Of is cape glamour t-118 precies het accessoire dat de trouwlook af maakt? Deze ivoorkleurige cape is versierd met pailletjes en beschikt aan de voorkant over 2 splitten waar jij je armen doorheen kunt steken. En one size fits all! Wel zo gemakkelijk. Uiteraard is ook deze bruidscape ontworpen met gebruik van hoogwaardige materialen en oog voor detail. Kom je ze bewonderen in de bruidsmode winkel?

Nog meer bruidsaccessoires

Is een wedding cape van Poirier toch niet helemaal je ding, maar wil je wel op een bepaalde manier je schouders bedekken tijdens jullie grote dag? Dan is een bruidssluier of een bruidsjasje misschien wat je zoekt. Bekijk de verschillende wedding accessoires uit ons assortiment online of maak een pasafspraak.

Maak een pasafspraak

Benieuwd naar de verschillende bruidscapes die wij verkopen, of wil je de andere wedding accessoires die op jou hangen te wachten in het echt bewonderen? Neem gerust contact op voor het maken van een pasafspraak. Tijdens deze afspraak geven we je alle tijd en aandacht die je verdient. Je kunt direct online een afspraak maken, bellen naar (06) 5758 8080 of een e-mail sturen naar info@myvintageboudoir.nl. Zien we je snel?