BRUIDSJURK OP MAAT LATEN MAKEN

DOOR ONZE BRUIDSJURKENMAKERS

JE BRUIDSJURK LATEN VERMAKEN

Vanaf 1 Januari 2024 is de atelierservice NIET meer standaard inbegrepen bij de trouwjurken in onze winkel. We hebben gewéldige trouwjurken voor heel goede prijzen, en hebben er voor gekozen om ons helemaal op de styling daarvan te richten en de vermaking over te laten aan de vakmensen van de externe ateliers die we je graag adviseren. Alle ateliers & coupeuses in ons portfolio hebben jarenlang ervaring in het vak, en zitten verspreid over heel het land dus altijd redelijk dicht in de buurt! Door jarenlang vakmanschap weten ze als de beste hoe ze jouw bruidsjurk zo vermaken dat die – letterlijk en figuurlijk – als gegoten zit. Ieder zijn vak! De Bruidsjurkenmakers die we je kunnen adviseren, zorgen in hun eigen bruidsatelier voor het perfect op maat maken van jouw trouwjurk. Zodoende zorgen we samen voor die perfecte bridal look waar je al van jongs af aan van droomt, en hoeven niet al onze bruiden meer terug naar dordrecht te komen voor trouwjurk vermaken.


Klaar voor the Dress of your Dreams? Maak een pasafspraak in onze bruidsmode winkel en say yes to the dress! Let the adventure begin…, more than welcome Girl!! We kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

PERFECT OP MAAT

Droom bruidsjurk gevonden in onze bruidswinkel? Dan is de volgende stap natuurlijk zorgen dat de jurk perfect past. Het zal je vast niks verbazen als we vertellen dat dat een zeer secuur en nauwkeurig werkje is. Het is echt een vak apart dat je beter aan experts over kan laten. Des te belangrijker dus om het vermaken van de trouwjurk over te laten aan een echte pro zoals de bruidsjurkmakers die we adviseren. Een aantal van onze coupeuses hebben intussen mooie eigen ateliers, en kunnen zich daardoor 100% op het vermaken van je trouwjurk richten zonder afgeleid te zijn. Zij hebben jarenlange ervaring het met op maat maken of vermaken van bruidsjurken. Zij beschikken over alle ingrediënten voor een perfect op maat gemaakte trouwjurk waarbij alle puntjes op de i staan..., ze doen het niet voor minder! Wij zijn allemaal van mening dat het het állerbelangrijkst is dat jij heerlijk voelt in de jurk, en kunnen ons allemaal richten op het allerbeste wat we doen. That’s all you need, right?

PUNTJES OP DE I

"ANKii, wanneer moet ik mijn bruidsjurk laten vermaken?" Well, that’s easy to say! We raden namelijk aan om DIRÉCT JOUW BRUIDSJURK TE LATEN VERMAKEN ZODRA JE DE JURK HEBT GEKOCHT. Dan is er genoeg tijd, en heb je ruim op tijd jouw bruidsjurk terug for the Perfect Day. Omdat het in onze bruidswinkel nu zo ongelooflijk druk is met nieuwe bruidjes, hebben we besloten onze eigen atelierservice te stoppen en dit voortaan te laten doen door de externe ateliers (veelal oud medewerkers & andere professionals op dat gebied waar we volledig achter staan) die we je kunnen aanbevelen. Je vindt ze verspreid door heel het land, dus altijd op redelijke reisafstand, je hoeft dus NIET perse weer helemaal terug naar Dordrecht of Leeuwarden! Op deze manier kunnen we in onze bruidswinkel jouw Trouwjurk direct na aankoop aan je meegeven, waarna je het vermaken van deze waanzinnig mooie trouwjurk kunt overlaten aan de professionals op dat gebied. Dat is voor veel van onze klanten veél minder tijdrovend i.v.m. kortere reistijden, maar op deze manier blijven bij ons tóch die gewéldige Designer trouwjurken direct uit voorraad leverbaar. Wist je dat het belangrijk is om altijd je trouwschoenen mee te nemen naar het bruidsatelier? Deze zijn van groot belang voor het bepalen van de lengte van de jurk. Zonder die stunning high heels wordt het bepalen van de perfecte lengte van de trouwjurk erg lastig, haha. Daarnaast krijg je dan ook meteen een beter beeld van je bridal look. Vraag ons even om een kortingsbon van de online zodat je die tijdig in huis kunt hebben. Let’s meet soon!

BIJPASSENDE

ACCESSOIRES, SCHOENEN EN LINGERIE

Bij het zoeken naar een perfect passende bruidsjurk horen natuurlijk ook de juiste bruidsaccessoires zoals schoenen, sieraden en lingerie. In onze bruidsmode winkel vind je adembenemende sieraden. Shine bride like a diamond! Hierbij kun je denken aan een bij je trouwjurk passende ketting, oorbellen, of een prachtige haarspeld of bruidssluier. En die unieke bruidsschoenen en flatterende maar sexy lingerie? Die finishing touch shop je ook bij ons.

GET INSPIRED....

DE LÉUKSTE

BRUIDSWINKEL VOOR ZUID NEDERLAND & BELGIË

Kies jij voor de zoektocht naar jouw bruidsjurk voor The Bridal Concepts Company of Bruidsstudio Robin? Dan mag jij je alvast verheugen op de léukste passessie ever.., lees onze klantrecensies maar eens op 'The Perfect Wedding'.

  • Gloednieuwe trouwjurken van tóplabels. Vaak direct uit voorraad leverbaar en al vanaf 2000,- tot zo gek je het zelf wilt maken!
  • Een collectie Vintage & Sale! trouwjurken tot maximaal 2000,- euro.
  • Een grote collectie bruidsjurken in reguliere maten vanaf maat 34 t/m 42
  • Grote collectie grote maten bruidsjurken tot en met maat 42-60 op voorraad
  • OOK in de Lady Fitzgerald | Gatsby Glamour collectie zijn jurken DIRECT leverbaar. maat 36 - 48 in de winkel.
  • We hebben altijd een professionele stylist beschikbaar, speciaal voor jóu
  • De agenda's zijn vaak wél al ver van te voren volgeboekt, dus bel ons snel! (Not kidding! 🙂