BRUIDSJURK OP MAAT LATEN MAKEN

DOOR BRUIDSJURKENMAKERS

JE BRUIDSJURK LATEN MAKEN

Wij maken én vermaken bruidsjurken & bruidsmeisjesjurkjes in ons prachtige bruidsatelier, zowel voor bruiden uit onze eigen bruidswinkels alsook voor bruiden die hun bruidsjurk ergens anders hebben aangeschaft. Ons team van bruidsjurkenmakers heeft jarenlang ervaring in het vak. Daardoor weten ze als de beste hoe ze jouw bruidsjurk zo vermaken dat die – letterlijk en figuurlijk – als gegoten zit. Love it! De Bruidsjurkenmakers van The Bridal Concepts Company zorgen in het mooie ruime bruidsatelier voor een trouwjurk die voor jou gemaakt lijkt te zijn. Zodoende zorgen we samen voor die perfecte bridal look waar je al van jongs af aan van droomt.


Klaar voor the Dress of your Dreams? Maak een pasafspraak bij een van onze bruidsmode winkels en say yes to the dress! Of kom lekker langs met jouw bruidsjurk die je al elders had gevonden…, more than welcome Girl!! We kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

PERFECT OP MAAT

Droom bruidsjurk gevonden in onze eigen bruidswinkels of elders? Nu moeten we er nog voor zorgen dat de jurk perfect past. Het zal je vast niks verbazen als we vertellen dat dat een zeer secuur en nauwkeurig werkje is. Het is echt een vak apart dat je beter aan experts over kan laten. Des te belangrijker dus om het vermaken van de trouwjurk over te laten aan een echte pro zoals de bruidsjurkmakers uit ons bruidsatelier. Zij hebben jarenlange ervaring het met op maat maken of vermaken van bruidsjurken. Wij beschikken over alle ingrediënten voor een perfect op maat gemaakte trouwjurk waarbij alle puntjes op de i staan…, we doen het niet voor minder! Maar wij zijn van mening dat het het állerbelangrijkst is dat jij heerlijk voelt in de jurk. That’s all you need, right?

PUNTJES OP DE I

“ANKii, wanneer moet ik mijn bruidsjurk laten vermaken?” Well, that’s easy to say! We raden namelijk aan om DIRÉCT JOUW BRUIDSJURK TE LATEN VERMAKEN ZODRA JE DE JURK HEBT GEKOCHT. Dan is er genoeg tijd, en heb je ruim op tijd jouw bruidsjurk terug for the Perfect Day. Het is momenteel in onze bruidswinkels én in ons bruidsatelier ongelooflijk druk doordat er afgelopen twee jaren veel bruiloften zijn uitgesteld.., daarom beginnen we vaak al direct na aankoop van jouw trouwjurk met de eerste afpas! Dan kunnen we de jurk vlot afleveren, en kunnen we indien nodig in de 6 weken voorafgaand aan de huwelijksdag nog wat laatste ‘touch up’ aanpassingen doen. Dat is dan veél minder tijdrovend, en zo kunnen we iedere bruidsjurk tijdig afleveren. Wist je dat het belangrijk is om altijd je trouwschoenen mee te nemen naar het bruidsatelier? Deze zijn van groot belang voor het bepalen van de lengte van de jurk. Zonder die stunning high heels wordt het bepalen van de perfecte lengte van de trouwjurk erg lastig, haha. Daarnaast krijg je dan ook meteen een beter beeld van je bridal look. Can’t wait!

BIJPASSENDE

ACCESSOIRES, SCHOENEN EN LINGERIE

Bij het laten maken van een perfect passende bruidsjurk horen natuurlijk ook de juiste bruidsaccessoires zoals schoenen, sieraden en lingerie. In onze bruidsmode winkel vind je adembenemende sieraden. Shine bride like a diamond! Hierbij kun je denken aan een bij je trouwjurk passende ketting, oorbellen, of een prachtige haarspeld of bruidssluier. En die unieke bruidsschoenen en flatterende maar sexy lingerie? Die finishing touch shop je ook bij ons.

GET INSPIRED….

DE LÉUKSTE

BRUIDSWINKELS VOOR ZUID NEDERLAND & BELGIË

Kies jij voor de zoektocht naar jouw bruidsjurk voor The Bridal Concepts Company? Dan mag jij je alvast verheugen op de léukste passessie ever.., lees onze klantrecensies maar eens op ‘The Perfect Wedding’.

  • Gloednieuwe én Vintage trouwjurken van tóplabels. Vaak direct uit voorraad leverbaar en al vanaf 800,- tot max 3950,- euro
  • Een grote collectie bruidsjurken in reguliere maten vanaf maat 34 t/m 42
  • Grote collectie grote maten bruidsjurken tot en met maat 42-60 op voorraad
  • OOK in de Lady Fitzgerald | Gatsby Glamour Boutique zijn jurken DIRECT leverbaar. maat 36 – 48 in de winkel.
  • In onze collectie vind je Bruids- & Partyjurken van de allermooiste modelabels.
  • We hebben altijd een professionele stylist beschikbaar, speciaal voor jóu
  • De agenda’s zijn vaak wél al ver van te voren volgeboekt, dus bel ons snel! (Not kidding! 🙂