Pasafspraak maken

PAsafspraak

Pasafspraak maken in onze bruidswinkels of het atelier?

Wat te gék dat jij jouw bruidsjurk komt vinden in de tófste bruidswinkels voor Nederland & België!


We maken in de 'LADY FITZGERALD | Designer Trouwjurken winkel' graag tijd voor jou & je gezelschap tot 6 personen, en leggen jullie natuurlijk in de watten met heerlijke cappuccino’s, thee & lekkernijen. In de nieuwe 'My VINTAGE DEPARTMENT | Designer Vintage- & Sale! Bruidsjurken winkel' kun je met max. 2 extra gasten terecht. In alle winkels mag je rekenen op de onverdeelde aandacht van jouw privéstylist in een speciaal voor jou 1,5 uur lang (!!) exclusief gereserveerde bruidswinkel. Er zijn dus geen andere gezelschappen op dat moment, súper relaxt!


Omdat we er bewust voor kiezen om max. 3 gezelschappen per dag/per winkel reserveren, is het belangrijk dat we zeker weten dat je ook komt natuurlijk. We kiezen er daarom bewust voor een administratieve fee van 25,- euro te rekenen voor de reservering…, zodat we zeker weten dat we onze tijd & ruimte beschikbaar stellen voor oprecht geïnteresseerde bruiden zoals jij. Je betaald deze fee bij je boeking, en deze is non-refundable. Wij gaan immers onmiddellijk voor je aan de slag om een plekje te vinden & te reserveren, jouw stylist in te roosteren en de afspraak voor te bereiden. Onze bruiden zijn zelfbewuste vrouwen, en begrijpen dat volkomen. Kom je passen voor de SALE? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Je boekt tenslotte niet voor niets bij ons, you may expect Only the Best! En trouwens..., het gebeurd vrijwel nooit dat iemand níet komt passen..., je wilt al dat moois toch niet missen? 😉


We vinden het gewéldig dat je komt en de winkels hangen werkelijk bomvol waanzinnig mooie Designer Trouwjurken (én Vintage/Sale Trouwjurken in de nieuwe winkel) die grotendeels diréct uit voorraad leverbaar zijn. Verheug je dus alvast op een onwijs leuke passessie!


Liefs, ANKii

The Bridal Concepts Company Bruidswinkels | Dordrecht