HET atelier

ONTMOET ONZE BRUIDSJURKENMAKERS

ATELIER IN DORDRECHT

Die gewéldige bruidsjurk die je in een van onze bruidswinkels vond, moet natuurlijk wél helemaal perfect op maat worden gemaakt. Ons eigen team van professionele bruidsmodecoupeuses doet dat met Liefde voor je in ons gloednieuwe atelier!


En oh…, als je er dan toch bent! Al de afspeld- & vervolgafspraken vinden plaats in de nieuwe ‘Shine bride like a Diamond!’ accessoirewinkel…, dus als je nog mooie accessoires wilt kiezen bij jouw bruidsjurk, dan laat je het ons maar even weten. We plannen dan even wat extra tijd voor je.., zodat je in vol ornaat al die mooie spulletjes bij jouw jurk kunt passen en de juiste lingerie en bruidsschoenen direct beschikbaar zijn om de juiste maten af te spelden.


Wat een heérlijk vooruitzicht om al dat moois weer aan te kunnen!

MAAK EEN AFSPRAAK

KOM LANGS IN HET ATELIER

Direct na je eerste afspraak in het atelier maakt jouw coupeuse een vervolgafspraak met je… Zij kan namelijk als beste inschatten hoe veel tijd er nodig is voor de specifieke vermakingen van jouw bruidsjurk….


Je mag bij ieder bezoek twee gasten meebrengen als je dat leuk vindt…, maar realiseer je wél dat een atelierafspraak een korte, technische afspraak betreft en je waarschijnlijk met een half uurtje weer buiten bent. Het is uiteraard heel anders dan de passessie die je had toen je je jurk kwam uitzoeken…


Verheug je er op om je mooie jurk weer aan te kunnen…, we zien je gauw!

ANKii