Jazz trouwjurken

De unieke Jazz trouwjurken zijn er in veel verschillende stijlen. Houd je van romantisch of gedurfd? Is tulle of chiffon jouw materiaal van voorkeur? Heb je liever een jurk of een jumpsuit? Jazz bruidsmode is perfect voor de elegante bruid die overdag voor een simpele look gaat, maar ‘s avonds voor een meer sexy trouwoutfit kiest. De bruidsmode van Jazz ligt tussen de 1700 en 3000 euro. Bekijk de Jazz bruidsmode collectie op onze website en maak een pasafspraak in onze bruidsmodewinkel.

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Jazz by Modeca trouwjurken

Jazz is een collectie door het Nederlandse bruidsmodemerk Modeca. Het idee achter de Jazz-collectie van Modeca is dat een bruid kan mixen en matchen om zelf haar trouwoutfit te creëren waarin haar eigen stijl naar voren komt. “Bring magic to your world” is het motto van Jazz by Modeca en dat begrijpen wij bij My Vintage Boudoir heel goed! Met deze collectie breng je namelijk zelf de magie je wereld in.

Mooie uiteenlopende materialen

De materialen die in de Jazz bruidsmode collectie worden gebruikt zijn uiteenlopend. Zo zijn er bruidsjurken waarin kant, chiffon, tulle of organza zijn verwerkt waar je verliefd op gaat worden. Maar er zitten niet alleen bruidsjurken in de collectie van Jazz. Zo heb je ook de keuze uit een mooie trouwjumpsuit of een losse rok die je kunt combineren met een bovenkantje.

De Jazz collectie passen

Bij My Vintage Boudoir heb je de mogelijkheid om de Jazz bruidsmode collectie te passen. Maak er een onvergetelijke dag van met je familie en vrienden met een pasafspraak. Twee uur lang is onze bruidsmodewinkel van jou en heb je de gelegenheid om de mooiste trouwjurken te passen onder het genot van heerlijke koekjes, koffie en thee. Ons team van stylisten helpen je graag met het vinden van jouw droomjurk.

Maak meteen een pasafspraak

Kijk je er al naar uit om de Jazz trouwjurken te passen? Wie weet vind je wel de jurk waar jij de belangrijkste dag van je leven gaat beleven. Met veel plezier verwelkomen we jou en je gezelschap in onze bruidsmodewinkel. Voor eventuele vragen over de persoonlijke pasafspraak of de mogelijkheden van de Jazz by Modeca collectie kun je contact opnemen door te bellen naar 06-57588080 of een e-mail sturen naar info@myvintageboudoir.nl.