WE LOVE YOU AMBASSADORS!

We vinden het fantástisch dat onze klanten het zo ongelooflijk naar hun zin hebben gehad in ons BruidsBoudoir en daar ook andere Bruiden in geuren en kleuren over willen vertellen!

En ja.., die loyaliteit is ons uiterst dierbaar en belonen we natuurlijk graag!

Je hebt intussen vast al gehoord over onze ‘Ambassadors Club’?

Onze klanten krijgen in de Bruidswinkel altijd een aantal vouchers mee zodat ze aan de hand daar van ook andere ‘Brides to Be’ weer blij kunnen maken met een Kortings-voucher van maar liefst 150,- euro op de bij de Bruidsjurk benodigde accessoires.

Bij aankoop van een bruidsjapon vanaf 1099,- euro.., kun je de bon al gebruiken om de allerleukste Bruidsaccessoires uit te kiezen, en op je factuur direct de korting verrekend te krijgen!

Als dank voor het introduceren van deze nieuwe Bruid., krijgt onze Ambassadeur van ons direct 25,- euro op zijn of haar rekening overgemaakt.., gewoon.., omdat we ons er van bewust zijn dat goede reclame nu eenmaal waarde heeft. En we ons geen betere reclame voor onze Bruidswinkel kunnen wensen!

Op The PERFECT WEDDING – hét informatie platform voor aanstaande Bruidsparen – vind je de gewéldige recensies van onze klanten!

Met een gemiddelde van 9,7 durven je wel te garanderen dat de passessies in ons Bruidsboudoir wel écht onwijs leuk zijn! 🙂

Wil jij ook Ambassadeur worden en gebruik maken van deze onwijs leuke actie?

Je maakt er een andere Bruid erg blij mee…, en zelf kun je natuurlijk door jouw aanbevelingen een leuk spaarpotje opbouwen.

Op het aanvraagformulier hieronder kun je (extra) vouchers aanvragen, die binnenkort naar je toe worden gestuurd zodat jij zélf je naam & IBAN nummer daar op kunt invullen voordat je de voucher KADO doet aan iemand anders…

We vinden het te gek dat je onze Ambassadeur bent!

DANK JE WEL!

 

ANKii

 

 

Dit is een actie van The Bridal Concepts Company.

TBCC behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om deze actie op ieder gewenst moment aan te passen of te stoppen.

Pasafspraak maken