AMBASSADORS CLUB

WE LOVE YOU AMBASSADORS!

Update: AMBASSADOR’S ACTIE LOOPT TOT 1 AUGUSTUS 2022!

We vinden het fantástisch dat onze klanten het zo ongelooflijk naar hun zin hebben gehad in een van onze bruidswinkels en daar ook andere Bruiden in geuren en kleuren over willen vertellen!

Die loyaliteit is ons dierbaar en daar zijn we ongelooflijk blij mee.

Je hebt intussen vast al gehoord over onze 'Ambassadors Club'?

De Bruiden die een trouwjurk kochten in een van onze Designer Bruidswinkels krijgen in de Goodie-bag altijd een voucher mee om kado te doen aan een andere Bride2Be! Het is een toffe actie om ook andere aanstaande bruiden weer blij kunnen maken met een Kortings-voucher van maar liefst 150,- euro op de bij de Bruidsjurk benodigde accessoires.

Bij aankoop van een bruidsjapon vanaf 1099,- euro.., kan 'the next Bride' de bon al gebruiken om de allerleukste Bruidsaccessoires uit te kiezen, en op haar factuur direct de korting verrekend te krijgen!

NEED WE SAY MORE

ONZE KLANTEN GEVEN ONS EEN 9,6

Als dank voor het introduceren van deze nieuwe Bruid krijgt onze Ambassadeur van ons direct een leuk bedrag op zijn of haar rekening overgemaakt zodra de nieuwe bruid is geslaagd & the NEW Bride2Be krijgt bij aankoop van haar japon vanaf 1099,- diréct voor maar liefst 150,- euro aan accessoires KADO! We zijn onwijs trots op het grote aantal bruiden dat we de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen, we kunnen ons geen betere reclame voor onze Bruidswinkel wensen dus dat succes delen we graag!


Op The PERFECT WEDDING - hét informatie platform voor aanstaande Bruidsparen - vind je de gewéldige recensies van onze klanten!


Met een gemiddelde van 9,6 durven je wel te garanderen dat de passessies in ons Bruidsboudoir wel écht onwijs leuk zijn! 🙂

Heb jij jouw bruidsjurk al gekocht in een van onze Designer Bridalstores, en wil jij ook Ambassadeur worden en gebruik maken van deze onwijs leuke actie of meer Giftvouchers aanvragen om weg te kunnen geven?

Je maakt er een andere Bruid erg blij mee..., en zelf kun je natuurlijk door jouw aanbevelingen een leuk spaarpotje opbouwen.

Stuur mij even een email als je (extra) vouchers wilt aanvragen, dat kan via Info@myvintageboudoir.nl. Ik stuur ze dan zsm naar je toe! En oh..., vergeet niet je iban-nummer in te vullen voordat je de voucher KADO doet aan iemand anders...

We vinden het te gek dat je onze Ambassadeur bent, dank je wel daar voor!

 

ANKii

 

 

Disclaimer: Dit is een actie van The Bridal Concepts Company.

The Bridal Concepts Company behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om deze actie op ieder gewenst moment aan te passen of te stoppen. Een Ambassadors-voucher kun je alleén via een van onze klanten krijgen, en kan niet door jezelf na de aankoop van de jurk worden verzilverd.

Update: AMBASSADOR’S ACTIE LOOPT TOT 1 AUGUSTUS 2022!