hals ruglijn | lage rug

trouwjurk

met open rug

Is je droom wedding in aantocht? Congrats you handsome! Een trouwjurk met open rug geeft je een bruidsjurk een spannende en sexy look. Hij is namelijk mooi van de voorkant en exciting aan de achterkant. Een bruidsjurk met open rug is gewoon echt een eyecatcher eerste klas. Welkom in The Bridal Concepts Company bruidswinkels, we’ve got your back!


Ready to show some skin on your wedding? Bekijk dan ons aanbod aan trouwjurken met een lage rug en maak een pasafspraak.

all eyes on you

Tijdens jullie wedding zijn alle ogen op jullie gericht. Er wordt deze dag al veel naar jou als prachtige bruid gekeken, dus waarom zou je niet gewoon helemaal uit pakken door te kiezen voor een trouwjurk met open of lage rug? Een rug met open trouwjurk staat mooi op trouwfoto’s en staat extra cool op de dansvloer.

Daarnaast kunnen al jullie gasten de prachtige open rug van je trouwjurk tijdens de ceremonie goed zien. De kans is namelijk groot dat jullie tijdens de ceremonie met jullie rug naar de gasten toe zitten. Win-win, toch?

bruidsjurken in alle soorten

In ons aanbod bruidsjurken met open rug in allerlei soorten en maten. Van een strakke nauwsluitende trouwjurk tot een sluikvallende trouwjurk. Onze bruidsmode winkels bieden voor ieder figuur een bruidsjurk met open rug, in verschillende materialen. Wat vind je van een sexy trouwjurk met lage rug en lange mouwen zoals de Eliza Jane Howell Teagarden bruidsjurk?

Of is een sexy variant met spaghettibandjes of de Casablanca Kalea bruidsjurk met kant meer jouw ding? De trouwjurken zijn allemaal te bewonderen en te passen in onze bruidsmode winkel in Dordrecht.

VOOR IEDER LICHAAM EN IEDER BUDGET

Ieder lichaam is anders en naar onze mening is ieder lichaam prachtig. Heb je een maatje meer (tot maat 58) en zie jij jezelf al stralen in bruidsjurk met prachtige open of lage rug? Wij verkopen meerdere plussize trouwjurken met een bijzondere rug, waaronder bijvoorbeeld de Randy Fenoli plussize Angel.


We begrijpen dat niet ieders budget eindeloos is en willen graag dat ieder bruid stralend op het altaar verschijnt. Ongeacht je budget. In ons ruime aanbod vind je trouwjurken met bijzondere rug in uiteenlopende prijsklassen. Wij verkopen deze trouwjurken voor onder de €2500-, maar je kunt ook kiezen voor een trouwjurk die minimaal €4000-, kost.

Pasafspraak in onze bruidsboutique

Op onze website vind je een voorproefje van ons assortiment aan de mooiste jurken. Graag bekijken we tijdens een afspraak samen met jou welke trouwjurk perfect voor jou is en aan alle punten van je wensenlijstje voldoet. Doordat onze coupeuses jarenlange ervaring hebben in dit vak, verstaan ze hun vak goed.


Zij weten dus als de beste hoe ze samen met jou een trouwjurk vinden waar jij je het allermooist in voelt. Wanneer je een pasafspraak maakt, krijg je de hele bruidswinkel voor jezelf en de mensen die je leuk vindt en belangrijk zijn voor je beslissing. Op die manier kunnen we altijd alle tijd voor je nemen. Dat vinden we belangrijk, want de eerste keer trouwjurken passen is een hele bijzondere en leuke belevenis.