hals ruglijn | strapless

prachtige

strapless trouwjurk

Zie jij jezelf al trouwen in een strapless trouwjurk? Een bruidsjurk zonder bandjes is elegant en staat bijna iedere bruid prachtig. In de meeste gevallen denken bruiden met brede schouders dat zo’n jurk niet hun cup of tea is, maar dat is niet helemaal waar. Je lijkt juist minder breed doordat de nek en de hals geen bandjes hebben. Ideaal, nietwaar?


Ben je als aanstaande bruid benieuwd in welke jurk jij op je allermooist bent? Maak dan een pasafspraak de winkel van The Bridal Concepts Company, onze bruidsmode winkel in Dordrecht. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten! - ANKii

een echte klassieker

Een strapless trouwjurk of bruidsjurk is een echte klassieker. Deze trouwjurk wordt vandaag de dag nog steeds vaak gekozen door aanstaande bruiden. Deze trouwjurken zijn er in verschillende soorten en maten, gemaakt van verschillende materialen.

Van een strapless jurk met een diep decolleté van kant en tule tot aan glitters en een sweetheart of off the shoulder halslijn. Welke soort of maat je ook kiest: jouw trouwjurk is een echte klassieker, vrouwelijk, elegant en natuurlijk reuze sexy. Wat wil je nog meer!?

perfect op maat

bijpassende lingerie

Veel bruiden die voor een strapless trouwjurk kiezen zijn bang dat de trouwjurk gedurende de trouwdag de hele tijd afzakt. Wees gerust, daar hoef jij je echt geen zorgen om te maken.


Onze coupeuses maken de bruidsjurk zo goed voor je op maat dat het net lijkt alsof de trouwjurk voor jou gemaakt is. Daarnaast is het ook belangrijk dat je de bruidslingerie onder je trouwjurk draagt, zodat de trouwjurk nog beter blijft zitten. En vergeet de verrassing tijdens de huwelijksnacht niet.

uitpakken met accessoires

Wanneer je kiest voor een strapless trouwjurk kun je all the way gaan met accessoires. De hals en nek zijn immers nog heel rustig, doordat de jurk geen bandjes heeft. En een blote hals is toch ook gewoon gemaakt voor het showen van de meest prachtige sieraden? Je kunt kiezen voor een opvallend collier of een simpele onopvallende ketting.


Vaak kiezen bruiden voor een simpele ketting, zodat alle aandacht gaat naar de droom bruidsjurk die jij draagt, en niet naar de ketting. Daarentegen kiezen zij wel vaak voor opvallende oorbellen. Daardoor wordt de nadruk op jouw blote hals gelegd.

ook in grotere maten

Heb je een plus maat strapless trouwjurk nodig? In ons assortiment vind je meerdere trouwjurken zonder bandjes in grotere maten (tot maat 58). Graag zorgen we er samen voor dat jouw prachtige curvy figuur extra mooi uit komt in een jurk en je gasten en bovenal je partner verrast. En curvy bride to be, kom je de trouwjurk passen in onze bruidsboetiek?