hals ruglijn | sweetheart

trouwjurk

sweetheart

Zie je jezelf al trouwen in een sweetheart trouwjurk? Een sweetheart halslijn heeft – je raadt het al – de vorm van een hart. Deze vorm staat prachtig bij iedere bruid, maar is vooral voor bruiden met een volle buste ideaal. Op deze manier kan je op een stijlvolle manier je prachtige buste showen aan de gasten van jullie wedding. Ben je trots op je schouders? Dankzij deze halslijn kun je zowel je buste als je schouders accentueren. Zo stijlvol!

In de bruidsmode winkels van The Bridal Concepts Company hangen de meest adembenemende jurken van prachtige bruidsmode merken. Maak een pasafspraak en vind de droomjurk uit onze collectie. - See you soon Lovelies! - ANKii

Sweetheart halslijn

Bruidsjurken zijn er in allerlei vormen en maten. Strapless met boothals, van kant, tule, fishtail. Wanneer je kiest voor een sweetheart trouwjurk, kies je voor een jurk met een hartvormig decolletéOne word: gorgeous! De sweetheart halslijn is romantisch en tijdloos en wordt vandaag de dag nog veel gekozen door aanstaande bruidjes. Deze tijdloze halslijn is bijna in iedere bruidsmode collectie wel terug te vinden.

Veel aanstaande bruiden kiezen voor hun wedding voor een trouwjurk met deze halslijn, omdat hij je boezem accentueert. Prachtig, toch? Daarnaast zorgt de sweetheart er ook voor dat je nek optisch wat langer lijkt. Heb je een wat grote buste en wil je die juist wat minder laten opvallen tijdens de wedding? Dan kun je ook kiezen voor een golvend model, zodat deze zone minder benadrukt wordt. Maar je kunt je buste natuurlijk ook gewoon laten zien.

bruidsjurken

met een sweetheart halslijn

In onze bruidsmode collectie vind je de meest prachtige bruidsjurken met een sweetheart halslijn. Hierbij kun je denken aan trouwjurken van verschillende bruidsmode merken. Heb je de Harrogate van Le Papillon al gespot op de website? Dit is een adembenemende jurk gemaakt van tule en lace, en afgewerkt met bloemen. Mooi, he?

Wist je dat The Bridal Concepts Company bruidswinkels ook een hele grote collectie bruidsmode hebben hangen voor curvy bruidjes? Daar is de Lonny Lynnette van Maggie Sottero een goed voorbeeld van. Deze plussize trouwjurk met sweetheart halslijn is gemaakt van glittertule, kant, tule en horsehair skirt. Wij verkopen deze en nog veel meer grote maten bruidsjurken tot maat 60 in onze bruidsmode winkels in hartje Dordrecht.