Shine BRIDE like a diamond!

SBLAD - 11

‘Shine BRIDE like a diamond Lovelies!’

In al onze bruidswinkels vind je natuurlijk te gékke bruidsaccessoires voor bij jouw Bruidsjurk. En…, als het hele ensemble diréct perfect klopt op het moment dat jij jouw bruidsjurk hebt gevonden, dan hangen we alles natuurlijk netjes voor je weg óf neem je het allemaal mee naar huis.

Maar…,  soms kiezen Bruiden er voor om eérst de Trouwjurk te kopen, en op een later moment de bruidsaccessoires nog uit te komen zoeken. In onze nieuwe ‘Shine BRIDE like Diamond!’ bruidsaccessoire-winkel vind je daarom echt súper mooie maar ook onwijs praktische items om jouw bruidsjurk te completeren! Je kunt gewoon een afspraak maken, dan hebben we álle tijd om je te adviseren.

En heb jij je bruidsjurk toevallig níet in een van onze bruidswinkels gekocht, maar wil je tóch bij ons de bruidsaccessoires komen uitzoeken & een Atelierafspraak maken, dan ben je natuurlijk óok van harte welkom!

SBLAD - 19_Tekengebied 1

Bruidssluiers in alle lengtes & kleuren

In onze collectie vind je een prachtige collectie bruidssluiers van o.a. Poirier & Randy Fenoli…, stuk voor stuk beeldschoon en in allerhande uitvoeringen.

Een prachtige sluier van 3 meter? Túurlijk! Kom maar langs…  Oh.., en je wilt er dan ook nog mooie kristallen op, of een kanten rand langs je sluier…? Ook die hebben we.  En voor een bruidssluier in Pink of Champagne draaien wij onze hand natuurlijk óok niet om, dat snap je!

Maak je pasafspraak om uitgebreid te komen kijken & passen…, en laat je betoveren door onze mooie bruidsaccessoires. Neem gerust je bruidsjurk even mee als je die al thuis hebt hangen, en hangt die in ons atelier? Dan zorgen wij er voor dat je jurk hier is als je de accessoires komt uitzoeken!

SBLAD - 15_Tekengebied 1

Unieke Bruidsschoenen die niet iederéen draagt

De bruiden in My VINTAGE BOUDOIR zijn alles behalve doorsnee.., dus kiezen ze naast een unieke bruidsjurk vaak óok voor de toffe bruidsschoenen van Rachel Simpson, handgemaakt en uniek qua uitstraling!  

In onze collectie kiezen we vaak écht spectaculair mooie schoenen die je ook na de bruiloft nog zult dragen! (bovendien dragen we ze zelf óok graag, we zijn een goeie klant van onszelf…, haha…)

We hebben een mooie sample schoenencollectie van Rachel Simpson in de winkel.., deze Britse ontwerpster laat haar bruidsschoenen met de hand maken in een klein atelier in Spanje.., en nee, het zijn géen goedkope bruidsschoenen maar zeg nou zelf, écht mooie pumps of T-bar shoes maken het plaatje wél compleet!

In onze allernieuwste bruidsaccessoires winkel – ‘Shine BRIDE like a Diamond!’ – vind je de Gatsby-inspired Rachel Simpson shoes én trouwschoenen van nog meer merken natuurlijk! Onze collega’s hebben enorm veel ervaring in het vak, en dus kunnen we je allemaal perfect adviseren m.b.t. het afstylen van je bruidscreatie.

SBLAD - 17_Tekengebied 1

Bruidsjuwelen & Haaraccessoires

Op het moment dat wij jouw Bruidsjurk helemaal afstylen met zo’n prachtige Bruidssierraden set van bij voorbeeld Abrazi, of wanneer je een van die ongelooflijk mooie Hairjewels van Poirier opgezet krijgt, merk je het verschil onmiddellijk…  Dit is HET moment waarop vaak de tissues tevoorschijn komen.

De subtiele sparkles van een mooi sieraad en onze – niet al te opzichtige – tiara’s of haarkammen zijn een lust voor het oog! Het verschil is echt subtiel maar onomstotelijk aanwezig!

…En soms, tja, sóms heeft een bruidsjurk helemaal níets méer nodig dan alleen jouw stralende lach! No worries.., in dat geval zijn we de allerlaatsten die met overbodige opschmuck aan komen zetten. Een eerlijk en oprecht advies is belangrijk.., we gaan tenslotte voor die dikke 10 en Ooh’s & Aah’s op jullie Huwelijksdag! – Jouw aanstaande zal je práchtig vinden… (maar dát was al zo vóordat je bij ons kwam natuurlijk 😉 

plussize-lingerie

Direct door naar ons atelier!

Hoe handig is het, als je voorafgaand aan jouw afpassessie in ons Bruidsjurkenmakers | ATELIER nog even de állermooiste bruidsaccessoires kunt scoren in onze bruidsaccessoires winkel!? Voor het afpassen van jouw bruidsjurk heb je immers de juiste bruidsschoenen nodig i.v.m. de lengte van je bruidsjurk, en natuurlijk is precies de goede lingerie belangrijk voor de pasvorm van je trouwjurk.

Plan jij je afspraak voor ons atelier direct aansluitend aan je afspraak voor het uitzoeken van je bruidsaccessoires?  Of kom je liever gewoon nog eens tussendoor even een keertje langs om lekker in die Bruidsjurken -vibe te blijven? – alles kan!

Join the Club = Ambassador

Wat te gék dat jij misschien binnenkort ook Ambassadeur bent voor onze Bruidswinkel!

Onze Ambassadeurs zijn stuk voor stuk allemaal tevreden klanten, hoe COOL is dat!?

Als ambassadeur geniet van je van gewéldige voordelen, én om te beginnen een fikse korting van 150,- euro op de bij jouw bruidsjurk horende accessoires!

Meer weten? Je leest er hier meer over.

Badgley_Mischka_2017_Soc_Show_Web_5

De léukste bruidswinkel voor Zuid Nederland & België

Kies jij voor de zoektocht naar jouw bruidsjurk voor een van onze bruidswinkels: ANKii | My VINTAGE BOUDOIR | BRIDAL NOMADS | My VINTAGE Department | The GRAND Diva óf onze ‘Shine BRIDE like Diamond!’ Bruidsaccessoirewinkel? Dan mag jij je alvast verheugen op de léukste passessie ever.., lees onze klantrecensies maar eens op ‘The Perfect Wedding’

  • Gloednieuwe én Vintage trouwjurken van tóplabels
  • De allermooiste bruidsaccessoires – handpicked en uniek!
  • Bruidsjurken direct uit voorraad leverbaar en al vanaf 499,- tot max 4299,- euro
  • Een grote collectie bruidsjurken in reguliere maten vanaf maat 34 t/m 46
  • Grote collectie grote maten bruidsjurken tot en met maat 54-56 op voorraad
  • In onze collectie vind je bruidsjurken van de allermooiste bruidsmodelabels.
  • We reserveren de hele bruidswinkel speciaal voor jóu
  • De agenda is vaak wél al ver van te voren volgeboekt, dus bel ons snel!

SEE YOU SOON LOVELIES!

XoXo ANKii

Recensies

5/5

Wat héérlijk om de hele winkel voor jezelf en gezelschap te hebben… De bruidsjurken zijn prachtig en de mijne mocht zelfs direct mee naar huis. Ik kan niet wachten tot ik terug kan voor het afpassen!

Pasafspraak maken

Wil jij graag in een van onze bruidswinkels de waanzínnig mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen óf een afspraak maken voor het uitzoeken van Bruidsaccessoires plannen (eventueel zelfs voorafgaand aan het bezoek aan ons eigen Atelier?) Maak dan nu direct een pasafspraak. Tijdens deze afspraak in onze Bruidswinkels én het Atelier heb je de hele winkel voor jezelf en de mensen die jij écht leuk vind en belangrijk voor jouw beslissing zijn… Onze stylisten en coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Bijvoorbeeld door te bellen naar 06-57588080 of een e-mail te sturen naar info@myvintageboudoir.nl. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!