Trunkshows

THE MAGIC OF EVERYTHING

Allernieuwste collecties ontdekken

Een TRUNKSHOW klinkt natuurlijk super Amerikaans, maar een ‘kofferbak’ verkoop is het zeer zeker niet! Wat dan wel, vraag je je af? Nou, eigenlijk is het DE PERFÉCTE MANIER om de huidige én de allernieuwste bruidsjurken collecties die pas over een hele tijd in de winkels hangen, nu tegelijk te kunnen bekijken!


Op die manier kun je alle toffe bruidsjurken van deze trouwjurken designers naast elkaar zien. De huidige én de collectie die in het najaar pas in de winkels hangt!

LET'S MAKE IT A DESIGNER WEEK!

Een dag is veel te kort.., er is bizar veel animo van onze bruiden om als de bruidsjurken van het aankomende bruidsmode seizoen ALS EERSTE te kunnen bekijken! De topstukken in een van onze thrunkshows vind je immers pas volgend jaar in de bruidswinkels wereldwijd! - en dan heb JIJ deze jurk alvast in huis Way before the rest! Ben jij een echte Fashionista en wil je zeker weten dat jouw bruidsjurk éxtra uniek is? Dan nodigen we je van harte uit voor een van onze TRUNKSHOWS | BRIDAL DESIGNER WEEKS. Op deze pagina kondigen we de eerstvolgende thrunkshow aan.EEN HELE WEEK FEEST!

Een trunkshow is geen modeshow.., maar eerder een BRIDAL DESIGNER WEEK waarin jij tijdens jouw passessie de topstukken van de allernieuwste collecties van deze bruidsjurken ontwerpers gelijktijdig met de huidige collecties kunt bekijken en daar waar mogelijk ook kunt passen. Je kunt dus alle bruidsjurken in onze winkel bekijken en tijdens een feestelijke TRUNKSHOW | BRIDAL DESGINER WEEK hebben we dus nog een hele boel bruidsjurken éxtra!


Reserveer jij specifiek tijdens deze TRUNKSHOW | BRIDAL FASHION WEEK? Dan mag jij je verheugen op de allerlekkerste Capuccino’s, heerlijk geurende thee en allerhande lekkers tijdens jouw passessie, je mag 4 extra gasten meebrengen en we leggen jullie allemaal in de watten!

Op deze pagina brengen we je op de hoogte van de eerstvolgende thrunkshow!

Galerij

See you soon

MORE THAN WELCOME...!

Heb je vragen over het bezoeken van een van onze TRUNKSHOWS, of ben je agent van een vooraanstaand bruidsmodelabel & geïnteresseerd in een intensieve promotieweek in een van onze bruidswinkels? Bel dan ANKii even op 06 – 57 58 80 80.

Let's meet soon!