TWEEDEHANDS TROUWJURK

Vanaf Voorjaar 2024 kun jij hier de allermooiste

Vintage Trouwjurken aanbieden én bekijken!

Stay Tuned! - ANKii

Tweedehands trouwjurk verkopen of kopen

Is jullie wedding day al voorbij en gun jij het een andere bruid ook om te stralen in die ene prachtige bruidsjurk die jou ook zo beeld stond? Of staat de datum van de wedding al maanden met rood omcirkeld in de agenda en ben je daarom op zoek naar een tweedehands trouwjurk? Op platform My Vintage Department komen vraag en aanbod naar tweedehands trouwjurken samen.

Haal je trouwjurk uit de kast en meld hem aan via het platform, of bekijk het aanbod aan tweedehands bruidsjurken die het verdienen om nog een keer te shinen en kijk of je droomjurk er tussen zit. PS. Er staan ook preloved exemplaren uit ons boudoir tussen!

'The perfect combination of sparkles and sustainability...!' - ANKii

GEEF JE TROUWJUR EEN TWEEDE LEVEN

Wanneer de wedding day voorbij is komt die parel van een trouwjurk in de meeste gevallen in de kast te hangen. Echt zonde, als je het ons vraagt! Hij hangt niemand in de weg, maar hoe fijn zou het zijn als je een andere bruid blij kan maken met jouw dress? Door jouw bruidsjurk op ons platform te presenteren en etaleren geef jij je trouwjurk een tweede leven, en ontvang je ook nog eens een fijn zakcentje voor deze tweedehands trouwjurk.

Win-win! Je kunt je gedragen trouwjurk presenteren en etaleren op ons platform door de mooiste foto’s toe te voegen. En nu afwachten tot de juiste bruid contact met je opneemt voor het maken van een afspraak voor het passen van de tweedehands trouwjurk.!

"jA ZEGGEN" IN EEN PRELOVED BRUIDSJURK

De liefde van je leven heeft gevraagd of je wil trouwen. Je hebt volmondig ‘ja’ gezegd. Nu begint het plannen van de big day. Jullie gaan op zoek naar een prachtige locatie, maken de gastenlijst, pinnen eindeloos op Pinterest voor het bepalen van het thema en de aankleding en doen overal ideetjes op. Exciting! Je partner zegt dat hij een groen pak wel mooi vindt, maar of zijn pak uiteindelijk ook echt groen wordt houdt hij nog even geheim. Je scrollt wat af op zoek naar the dress, maar ziet dat de trouwjurk die jij het mooist vindt een flink prijskaartje heeft. Wat nou als je die ene jurk ook tweedehands zou kunnen vinden op ons platform, maar dan voor een fijner prijsje? Op ons platform worden meerdere gedragen trouwen gepresenteerd en geëtaleerd. Als je tussen de trouwjurken een bruidsjurk vindt waar je hart sneller van gaat kloppen neem je contact op met de aanbiedster van die ene bruidsjurk die voor jou gemaakt lijkt.

HOE WERKT HET?

  • Je meldt de 2e hands bruidsjurk die je wilt verkopen voor een klein vast bedrag aan via het platform, of je bezoekt het platform tijdens de zoektocht naar een preloved exemplaar
  • Dit is het moment waarop vraag en aanbod naar tweedehands trouwjurken samenkomen. Zie je een tweedehands bruidsjurk die je op het lijf geschreven is? Neem dan contact op met de aanbiedster. Dit kan de vorige draagster van de jurk zijn, maar ook een medewerker van een tweedehands trouwjurken winkel die de tweedehands trouwjurk aanbiedt.
  • Spannend, het is tijd om de dress te passen. Jullie spreken afhankelijk van wat in de productomschrijving van de jurk staat, bij de aanbieder thuis of in de bruidswinkel die de tweedehands trouwjurk aanbiedt af.
  • Past de jurk niet als gegoten? Geen probleem. Omdat wij een mooie lijst van professionele bruidsmodeateliers beschikbaar hebben, is het mogelijk om de tweedehands jurk zo te laten vermaken dat hij perfect zit. Yay!

UPLOAD DE FOTO'S OF VIND DE TROUWJURK VAN JE DROMEN

Gun jij een ander ook het plezier dat jij hebt gehad van je trouwjurk? Upload de foto’s van je tweedehands trouwjurk voor een vast bedrag op het platform en wacht af of een van de aanstaande bruiden die ons platform bezoekt contact opneemt voor het maken van een afspraak. Vervolgens maken jullie een afspraak voor het passen van de tweedehands jurk, waarschijnlijk bij de aanbiedster thuis. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het tweedehands exemplaar dat je mooi vindt aangeboden wordt door een trouwjurken winkel. In dat geval pas je de jurk in de bruidsmode winkel. Heb je een vraag over hoe het platform werkt, of heb je een andere vraag over het kopen van een 2e hands trouwjurk? Neem snel een kijkje op de website van My Vintage Department.