TWEEDEHANDS TROUWJURK

Vanaf Voorjaar 2023 kun jij hier de allermooiste

Vintage Trouwjurken aanbieden én bekijken!

Stay Tuned! - ANKii

De beste

Tweedehands trouwjurken

Staat jouw aanstaande bruiloft al gepland? Ben je op zoek naar jouw perfecte trouwjurk voor de mooiste dag van je leven? Wil je trouwen in een tweedehands trouwjurk? Of wil je jouw oude trouwjurk een tweede leven geven? Bij The Bridal Concepts Company bruidswinkels gevestigd in Dordrecht, kun je terecht voor zowel nieuwe als tweedehands trouwjurken! Wil jij een zo goed als nieuwe of soms zelfs een ‘gloednieuwe’ tweedehands trouwjurk kopen? Zoek jij een unieke vintage trouwjurk van een bepaalde designer? Of zoek je een tweedehands trouwjurk die binnen jouw budget past? Neem dan snel een kijkje bij onze selectie aan tweedehands trouwjurken en maak een pasafspraak! - ANKii

EEN TWEEDE LEVEN VOOR TROUWJURKEN

Bij ANKii | My VINTAGE BOUDOIR vindt je een ruime selectie aan vintage trouwjurken. Wij houden van bruidsjurken en wij zijn van mening dat alle schitterende trouwjurken een tweede leven verdienen. Daarom kun je bij ANKii | The Bridal Concepts Company bruidswinkels terecht voor een echte en vaak unieke vintage trouwjurk. Bij ons vind je trouwjurken van alle grote bruidsmode designers voor een zeer leuk prijsje. Omdat wij strenge eisen hanteren voordat wij tweedehands trouwjurken in onze selectie opnemen, vindt je bij ons alleen tweedehands trouwjurken in. zeer goede staat. We bieden alleen tweedehands trouwjurken aan die ‘zo goed als nieuw’ zijn of zelfs nog ‘gloednieuw’ zijn. Vind jij jezelf een echte Bohemian bruid? Ga je trouwen en zoek je een mooie tweedehands trouwjurk die binnen jouw budget past? Of vindt je het belangrijk om de duurzaamheid van jouw trouwjurk niet uit het oog te verliezen? Wat je reden ook is: wij hebben dé perfecte tweedehands trouwjurk voor jou!

EEN NIEUW LEVEN

VOOR JOUW TROUWJURK

Omdat wij graag trouwjurken een nieuw leven willen geven en wij het belangrijk vinden dat er voor elk budget een prachtige trouwjurk beschikbaar is, kunnen onze bruiden hun Designer trouwjurk weer via onze bruidswinkels verkopen. Wil jij jouw trouwjurk een tweede leven geven? Vind jij dat jouw trouwjurk een nieuw leven verdient in plaats van alleen maar in je kast te hangen? De enige voorwaarde is, is dat jij de jurk bij ons in de Designercollectie hebt gekocht en er nog heel goed uit ziet. We verkopen namelijk alleen maar jurken door, die van onze eigen klanten zijn. Omdat het animo groot is, hanteren wij strenge eisen voor de trouwjurken voordat deze in onze selectie wordt opgenomen, zodat wij kunnen garanderen dat de kopers van een tweedehands trouwjurk altijd een trouwjurk in een zeer goede staat kopen.

WIL JE EEN PASAFSPRAAK MAKEN?

Ben je nieuwsgierig geworden wat ANKii | My VINTAGE BOUDOIR voor jou kan betekenen? Zie jij jezelf al schitteren in een van onze prachtige tweedehands trouwjurken? Je kunt eenvoudig en snel online een pasafspraak maken en wij helpen je graag met het uitzoeken van jouw perfecte tweedehands trouwjurk! Heb je verder nog vragen of wil je meer informatie over ANKii | The Bridal Concepts Company? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 – 57 58 80 80 of door een mailtje te sturen naar info@myvintageboudoir.nl. Wij helpen je graag met het vinden van jouw droomjurk waarin jij je op de wedding day op je mooist voelt.