Badgley Mischka trouwjurken

De Badgley Mischka trouwjurken zijn binnen! Dit luxe Amerikaanse bruidsmode merk wordt gedragen door the rich and famous en wie weet ben jij binnenkort ook een van de bruiden die dit glamoureuze merk gaat dragen tijdens de dag van je leven. De prijzen van de Badgley Mischka trouwjurken liggen tussen de 2500 en 5000 euro en zijn gemaakt van luxe materiaal en voorzien van prachtige details. Bekijk de Badgley Mischka bruidsjurken op onze website of maak een pasafspraak om ze in het echt te bewonderen.

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Badgley Mischka: beeldschone pasvorm en fijne materialen

Badgley Mischka bruidsmode is een van de toonaangevende merken op de wereld. Zo beschikken zij niet alleen over trouwjurken, maar is het ook binnen de modewereld een veelbesproken naam. De jurken van Badgley Mischka hebben allemaal een beeldschone pasvorm en karakteriseren zich middels de fijne materialen die gebruikt worden. Met een jurk van dit merk straal je tijdloze elegantie uit en is je bruiloft een dag om nooit te vergeten.

De silhouetten van de jurken van Badgley Mischka

De trouwjurken van Badgley Mischka zijn zo ontworpen, dat ze je silhouette laten spreken. Met name de mermaid dresses zorgen ervoor dat je figuur er beeldig uitkomt en je gezien mag worden! De moderne jurken zijn afgewerkt met accenten zoals kant, een diepe decolleté en glinsterende borduursels.

Chiffon, kant en tule

Waar de Badgley Mischka trouwjurken aan te herkennen zijn? De ontwerpers verwerken graag chiffon, kant en tule in hun designs. Andere materialen die ook veel worden gebruikt, zijn organza en mikado. Daarnaast zijn de jurken ook niet beschikbaar in de klassiek witte kleur van de doorsnee trouwjurk. Badgley Mischka bruidsjurken zijn voornamelijk in de warmwitte kleur ivory ontworpen. In het Nederlands staat deze kleur ook bekend als gebroken wit. Ivory is een kleur met bruine en gele boventonen en is perfect voor een bruidsjurk.

Maak een pasafspraak

Verheug je je er al op om op zoek te gaan naar jouw droomjurk? Misschien heeft Badgley Mischka wel een trouwjurk in de collectie waar je op slag verliefd wordt. Vraag je familie en vriendinnen mee, maak er een gezellige dag van en kom trouwjurken passen in de bruidswinkel van My Vintage Boudoir. Heb je vragen of wil je informatie opvragen over de Badgley Mischka trouwjurken of de mogelijkheden tijdens de pasafspraak bespreken? Neem telefonisch contact op door te bellen naar 06-57588080 of stuur een e-mail naar info@myvintageboudoir.nl.