Bruidsjurk met glitter

Ben ik de énige die zo van die glimmers houdt? Of kan ik jou er ook blij mee maken...?

Ik kan zo ongelooflijk blíj worden van al die Glitters en Swarovski stenen die sommige bruidsjurken in mijn bruidswinkel in Dordrecht sieren!

Deze trouwjurken met prachtige glitterstenen vinden gretig aftrek in de ANKii | My VINTAGE BOUDOIR bruidswinkel en je vindt ze in alle soorten en maten.

Afgelopen week verkocht ik bijvoorbeeld nog een schitterende bruidsjurk  inclusief bruidssluier van Spaans Kant.., en in combinatie met een gewéldige tailleband met honderden swarovski steentjes, een (allerminst bescheiden) tiara & fijne swarovski oorbelletjes was het een ge-wél-dig plaatje om te zien!

De bruid in spé was - net als ik - een 'Sucker for Sparkles' zoals we dat beiden constateerden..., haha... 

Natuurlijk vindt je niet alleén bruidsjurken met steentjes in mijn bruidswinkel hè..., ook prachtige exemplaren in fijne soepele kantsoorten, Royal satin of vlotte Taffetta's vind je in onze collectie.

Komend weekend ga ik naar Londen om een deel van de nieuwe bruidsmode collecties van volgend jaar alvast te bestellen.., ik kan je nu al  verklappen dat de trouwjurken met steentjes goed vertegenwoordigd zullen zijn!

I'll keep you posted!

Liefs, ANKii

PASAFSPRAAK MAKEN

Wil jij graag in een van onze bruidswinkels de mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak. Onze stylisten en/of coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!

Meer berichten

ALICE IN WONDERLAND | ROCK ‘N RAW FOTOGRAFIE
EXPECT THE UNEXPECTED | ROCK ‘N RAW FOTOGRAFIE
TWENTIES BLUEBIRDS | NADECHE FOTOGRAFIE