Coronakoker en DIY bruidsjurken passen in Corona tijd

CORONAKOKER of DIY PASSESSIE!

Over Bruidsjurken passen in CORONA tijd

Ohhh.., wat een bizarre tijd is dit voor iedereen!

Deze Coronacrisis is een situatie die werkelijk niemand aan had zien komen, heel onwerkelijk allemaal maar ondertussen wel degelijk echt! Wat doe je als bruidswinkel als je ziet dat al je bruiden thuisblijven omdat ze denken dat het bruidsjurken passen niet meer kan?

Onze bruidswinkels zijn gelukkig gewoon open door inventief om te gaan met de mogelijkheden, maar veel bruidswinkels zijn dicht of in ieder geval een lange tijd gesloten geweest. Een bruidsmode stylist komt natuurlijk heel dicht bij de bruid om haar aan te kleden en dat kan nu niet.

Of… toch wel?

Er zijn echt goede mogelijkheden!

Ik zie dat veel bruidsmode winkels de keuze maken om dicht te blijven of heel kleine gezelschappen te ontvangen, maar.., ik merk óok dat deze bijzondere Corona tijd de ondernemers dwingt tot het nadenken over structurele oplossingen omdat de anderhalvemeter maatschappij vooralsnog toch écht ons (ondernemers-) leven zal gaan bepalen.

De Coronakoker of Coronacube

Zo ook onze collega’s Elma en Yvette die met de door hun uitgevonden Coronakoker (ook wel Corona Cube genoemd) een ongelooflijk leuke stunt bedachten voor hun bruidswinkel in Almere! Elma ken ik nog uit mijn tijd toen ik nog eigenaar was van Wedding Wonderland maar toen ik een aantal jaren geleden mijn aandeel in dat bedrijf heb verkocht, ben ik mijn nieuwe Designer bruidsjurken & OUTLET Bruidswinkels in Dordrecht begonnen.

Elma begon een aantal jaar later samen met Yvette een eigen bruidswinkel in Almere en ik vond het heel erg leuk toen ik las over de Coronakoker die ze hadden bedacht. De Coronacube hangt midden in hun winkel, en door gaten te maken in het plexiglas kunnen ze via de Corona koker toch de rits van de bruidsjurken dicht doen. Super geestig bedacht, heel inventief!

Afgelopen week filmde Omroep Flevoland in hun bruidswinkel in Almere, en ook WNL en Hart van Nederland komen de bruidswinkel in Almere met de befaamde Corona koker filmen.., echt een ongelooflijk leuke reclamestunt! Super tof bedacht meiden! Elma en ik hebben er smakelijk om gelachen toen we telefonisch contact over deze corona cube hadden deze week.

(beeld van TV opnames Coronacube - Elma van Putten)

D.I.Y passessies

Het heeft mezelf ook écht een paar dagen gekost hoor, ik was echt even flink in de war door de angst voor de gezondheid i.v.m. Corona en de manier waarop ik dan mijn bruidswinkels zou moeten runnen. 

Maar nadat ik zelf van de schrik en angst over de Corona maatregelen was bekomen, besloot ik dat er zéker super toffe mogelijkheden zijn, en introduceerde de D.I.Y. passessies in mijn bruidswinkel in Dordrecht.

Zelf kies ik er voor om geen Corona koker of Corona Cube te gebruiken in mijn bruidswinkels.., want ik vind ondanks het leuke idee de persoonlijke touch van het bruidsjurken passen verloren gaan door een grote plexiglas corona koker (al blijf ik het een toffe reclamestunt vinden!).., maar blijf zelf op gepaste afstand van mijn gasten, geef helder advies, maak vooral véel lol én zet overheerlijke capuccino's voor mijn bruiden & hun gezelschap...

En dat - in combinatie met de honderden bruidsjurken die we uit voorraad kunnen leveren - blijkt een ongelooflijke hit! Want omdat onze bruidswinkel best ruim is, mag jij als aanstaande Bruid óok in deze tijd max. 5 extra gasten meebrengen voor jouw ‘ bruidsjurken passen ‘ sessie!

Voorwaarden voor ' bruidsjurken passen ' in Corona tijd:

  • #1 - als eerste is het belangrijk dat je iemand meebrengt uit jouw eigen directe omgeving, iemand die bij jou in de buurt mag komen én die gedurende het bruidsjurken passen helpt om al dat moois bij jou aan te trekken.  In onze winkel kiezen we liefst voor iets meer bewegingsvrijheid dan bij het gebruiken van een Coronakoker. Wij geven gewoon op gepaste afstand advies & fotograferen en filmen jouw passessie intussen, zodat je na aankoop van jouw Bruidsjurk een ongelooflijk leuk visueel document hebt om op terug te kunnen kijken.
  • #2 - ten tweede is het vanzelfsprekend dat wij, jij én je gasten Corona - klachtenvrij zijn.., wij zorgen er zelf iedere dag voor dat we dat bij onszelf checken en onze coupeuses dragen een spatscherm op hun hoofd voor maximale bewegingsruimte (dat werkt veel fijner dan een corona cube) én een mondkapje.., zo voorkomen we dat het Corona virus zich verspreidt tijdens jouw onwijs leuke bruidsjurken passessie.
  • #3 - en ten derde - maar wel een héel belangrijke: Jij en je gezelschap hebben er ongelooflijk veel zin in om je Bruidsjurk te vinden in onze Bruidswinkel in Dordrecht! Prepare for 'The Best Bridal Experience éver'! YAHOO!!

 Bereid je er maar op voor dat jij in jouw eerste passessie in onze bruidswinkel diréct jouw bruidsjurk gaat vinden, het is bij ons altijd super gezellig en met hónderden geweldige bruidsjurken op voorraad kan het bijna niet anders dan dat je direct slaagt!

We leveren al onze bruidsjurken direct uit voorraad.., hebben dus GEEN BESTELTIJDEN voor trouwjurken en maken daarmee iedere week veel bruiden ongelooflijk blij!

We werken uitsluitend op afspraak, en jij en je gezelschap hebben daarbij de hele bruidswinkel een paar uur lang voor jezelf!

Stay Safe Girls!

Liefs, ANKii

PASAFSPRAAK MAKEN

Wil jij graag in een van onze bruidswinkels de mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak. Onze stylisten en/of coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!

Meer berichten

ALICE IN WONDERLAND | ROCK ‘N RAW FOTOGRAFIE
EXPECT THE UNEXPECTED | ROCK ‘N RAW FOTOGRAFIE
TWENTIES BLUEBIRDS | NADECHE FOTOGRAFIE