Designer trouwjurken outlet

Het is een gékkenboel op het 'ANKii | My Vintage Boudoir' hoofdkantoor.., en dan is de winkel nog niet eens open!!

..En dát beloofd wat...

'Good News travels fast' blijkbaar...., want de webite is nog maar net online (overigens is het een heel summiere website omdat die de komende maanden nog volledig ontwikkeld moet worden. De mogelijkheid om een compleet nieuwe bruidswinkel te beginnen kwam namelijk veel sneller dan ik had dúrven dromen) maar de aanvragen voor een passessie lopen al binnen en de telefoon staat roodgloeiend. Ik weet niet wat me overkomt! Love it!!
Op deze manier kon ik de nieuwe winkel vanaf 6 januari open doen met een volledig gevulde pasafspraken agenda.., wat een ongekende luxe.., ik voel me vereerd! Dank jullie wel voor alle lieve mailtjes, berichten en succeswensen... Ik beloof plechtig dat ik er samen met mijn coupeuses/stylistes een feestje van maak voor mijn gasten, en iedereen blij de deur weer uit zal begeleiden..!
Het openen van een Bruidsjurken outlet met daarin uitsluitend trouwjurken van de grote bekende bruidsmode fabrikanten in het hogere segment die diréct uit voorraad leverbaar zijn voor (h)eerlijke prijs was een wens die ik nu eerder kan waarmaken dan gedacht. En dat ik mijn voorliefde voor Lifestyle, wonen & woonaccessoires daarmee kan combineren is helemaal een feestje!
Vrijwel alle artikelen in deze nieuwe bruidswinkel - en ja, ook de relatief goedkope bruidsjurken van duurdere merken! - zijn direct uit voorraad leverbaar.., dus geen onzekerheid mbt wachttijden en altijd op tijd in huis!
Zo kun je je in de exclusievere 'ANKii' collectie verheugen op o.a. de schitterende bruidsmode merken:
Tres Chic (Elegant en vrouwelijk), Brinkman (Hot Hip & Happening), Elisabeth Grace (WOW!!), Miss Emily (Gracieus vanaf maat 46), Pure (Super stijlvol) en het jeugdige Jessie K.  Andere labels vind je ook volgende seizoen.., so stay tuned!

In de 'My Vintage Boudoir' collectie zijn we altijd op zoek naar schitterende trouwjurken van o.a. Pronovias, Sincerity, Blue by Enzoani, Demetrios, Cymbeline, La Sposa, Marylise, W1 White One, Linea Raffaelli, Vera Wang, Jesus Peiro, Elie Saab, Ian Stuart, Farage, Maggie Sottero, Rembo Styling, Mauel Mota, Valentino, San Patrick, Cosmobelle, Benjamin Roberts, Justin Alexander en andere grote bruidsmodemerken die me zo even niet te binnen schieten maar waaraan jij me vást gaat herinneren!

De japonnen uit de My vintage boudoir collectie zijn maximaal 1 jaar oud, en in een absolute nieuwstaat! Zo kun je stralen in een designer trouwjurk voor een heel schepre prijs. en  nee.., niemand die dat zal zien! Want zelfs jij ziet het nauwelijks als je in mijn winkel bent...
Gestaag zal de website worden aangevuld met nieuwe artikelen..., je mag je verheug op dezelfde soort kwaliteit en soortgelijke mooie spullen in de winkel.
De voorraad wisselt wekelijks natuurlijk.., en dat is ook de reden dat deze nieuwe winkel uitsluitend geopend is op afspraak. Op andere dagen reis ik namelijk om voor mijn bruidjes en hun gasten de leukste Liefestyle artikelen en de mooiste bruidsjurken te scoren bij allerhande fabrikanten in binnen- & buitenland.
Ik hoef je vast niet te vertellen hoe leuk mijn leven is! Ik geniet er met volle teugen van.., en deel dat graag met jullie.

Don't let small minds convince you that your Dreams are too Big!

Maak een afspraak voor je passessie via 06-5758 8080

tot gauw!

HarteGroet, Ankie

PASAFSPRAAK MAKEN

Wil jij graag in een van onze bruidswinkels de mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak. Onze stylisten en/of coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!

Meer berichten

ALICE IN WONDERLAND | ROCK ‘N RAW FOTOGRAFIE
EXPECT THE UNEXPECTED | ROCK ‘N RAW FOTOGRAFIE
TWENTIES BLUEBIRDS | NADECHE FOTOGRAFIE