JE TROUWJURK WEER VERKOPEN!

Het gebeurt vaak dat onze Newly-Weds hun bruidsjurk terug willen inbrengen  in de -gelukkig alsmaar groeiende - Circulaire Economie. Het aanbieden aan nieuwe 'Brides to Be' via onze gewéldige nieuwe Bruidswinkel in Dordrecht, is dan een logische stap.

Bij ons in de bruidswinkel komen immers Bruiden die wéten wat mooi is, en die begrijpen dat je voor mooie spullen van práchtige materialen weliswaar wat meer betaald maar dat die ook weer een tweede leven kunt geven door zelf door te verkopen aan andere aanstaande bruiden met eenzelfde Excellente smaak!

...en Why Not!?  Wij verkopen in de 'ANKii' collecties uitsluitend GLOEDNIEUWE Bruidsjaponnen van mooie materialen en die kunnen zéker een tweede of derde leven mee.., onze uitgebreide VINTAGE collectie is daarvan het resultaat...!

De Bruiden die hun nieuwe Bruidsjurk komen kopen bij My VINTAGE BOUDOIR wéten inmiddels dat hun japon na de Huwelijksdag weer in een te gékke bruidswinkel verkocht kan worden aan een ándere Bruid in Spé...

Het is echt te gék om je mooie bruidsjapon een tweede leven te gunnen en iemand anders blij te maken met een mooie trouwjurk voor een goeie prijs.

En een Trouwjurk huren dan..!?

Ach.., het wordt me heel vaak gevraagd.., maar ik zie dat niet zitten. Ik heb het eerder geprobeerd.., maar ik ben zelf ongelooflijk zuinig op mijn mooie spullen, ik lever ze tot in de puntjes verzorgd af aan de Bruid en bij verhuur kreeg ik de japonnen vaak terug als waren het vodden...

De Bruidsjurken collectie in mijn winkel is daarvoor echt véel te mooi.., en de bruiden die ik ontvang zijn nét zo dólverliefd op al dat moois als ik dat ben.

En.., als je een beetje doorrekent, is het juist veel fijner om een prachtige jurk een tweede leven te kunnen geven, waardoor je zelf weer een prettig bedrag kunt terugverdienen na verkoop.

Simpel toch?

Voorheen probeerden bruiden hun eenmaal gedragen trouwjurk te verkopen via een online marktplaats.., maar op dergelijke verkoopsites je tweedehands bruidsjurk verkopen is relatief goedkoop doch blijkt vaak een illusie... Nu hóeft dat gelukkig niet meer!

De gekste telefoontjes kun je dan krijgen, met soms vrij impertinente vragen van vrouwen én mannen en jij zit er natuurlijk niet op te wachten dat het mooie gevoel bij die prachtige (na 1 keer gedragen te zijn)  trouwjurk zo wordt bezoedeld...

Jij hebt natuurlijk een heel mooie en romantische herinnering bij die schitterende designer bruidsjurk, en dat wil je graag zo houden.

De volgende fase is dan vaak dat je eigenlijk niet zo goed weet hoe en waar je dan je trouwjurk wél kunt verkopen.., want op welke plek vind je veel serieus geïnteresseerde bruiden die een goedkope trouwjurk zoeken?

My VINTAGE BOUDOIR heeft daar voor haar bruiden een uitstekende oplossing voor!

Als jij je GLOEDNIEUWE trouwjurk hebt gekocht in de  "My VINTAGE BOUDOIR" bruidswinkel in Dordrecht, dan mag jij  jouw trouwjurk weer verkopen via de Vintage collectie van onze überhippe New York Style BruidBoutique.

**Deze service is EXCLUSIEF voor Bruiden van My VINTAGE BOUDOIR!**

Zo heb jij de kans om jouw bruidsjurk een tweede leven te geven en presenteren wij die voor jou aan de bruiden die er vaak speciaal voor kiezen om op een duurzame manier te trouwen en een mooie goedkope bruidsjurk te vinden die weliswaar van een mooi bruidsmode merk is maar die voor haar nu wél een betaalbare trouwjurk kan zijn.

Duurzaam Trouwen kan dus écht.., en jij kunt daar je steentje aan bijdragen...

Als jij als bruid van My Vintage Boudoir je Bruidsjurk weer via ons wilt verkopen, dan doe je een uitzonderlijk sprankelende bijdrage aan de huidige circulaire economie.

De reden daarvoor is eenvoudig..., want de Bruidsjurken in onze winkel zijn geen goedkope Trouwjurken maar stuk voor stuk juweeltjes van prachtige materialen en mooie merken.., daar kunnen we met elkaar best zuinig op zijn en zo'n waanzinnig mooie creatie een tweede leven geven...

In onze Bruidswinkel vind je voornamelijk gloednieuwe maar dus ook heel erg veel "Zo goed als nieuwe' Bruidsjurken van prachtige Designerlabels.., die zijn té mooi om te verkwanselen.., zodra je deze japon binnen 1 jaar na het dragen weer via ons wilt verkopen dan wordt jouw japon opgenomen in de My VINTAGE BOUDOIR - Designer VINTAGE  Outlet.

Ben jij een van de Bruiden van My VINTAGE BOUDOIR, en ben je zo ver dat je je Bruidsjurk wilt verkopen via onze winkel? Vul dan even het online aanvraagformulier in en doe er wat foto's bij..., het zou te gék zijn als ook JOUW BRUIDSJURK weer verkocht kan worden via ons BruidsBoudoir.

Het is eenvoudig.., je betaald 50,- euro voor een presentatie tot 6 maanden in onze bruidswinkel.., en als jij vervolgens je bruidsjurk ook online gepresenteerd wilt hebben dan kun je die extra optie ook afnemen.

Vaak is de trouwjurk in die eerste termijn wel verkocht, maar er is natuurlijk geen verkoopgarantie (dat is er ook niet op onze nieuwe trouwjurken collecties natuurlijk, zo werkt het nu eenmaal) al is die kans op verkoop in een echte bruidswinkel met alle service die daarbij hoort natuurlijk een stuk aannemelijker dan via een platform waar duizenden advertenties op staan.

Jij kunt thuis immers maar 1 trouwjurk verkopen, in een winkel hangen er natuurlijk veel meer en dát is de kracht waardoor ook jouw jurk veel interessanter is voor aanstaande bruiden!

Mocht je trouwjurk in het eerste half jaar niet verkocht zijn, en wil je deze nog een langere periode aanbieden in onze "My Vintage Boudoir" collectie in deze nieuwe bruidswinkel in Dordrecht dan kan dat, de overeenkomst wordt dan automatisch met een half jaar verlengd!

Iedere extra termijn wordt gewoon in mindering gebracht op de verkoop, je hoeft er dus niet voor langs te komen en voor een verlenging van de extra presentatie op onze website hoef je in die periode geen extra bijdrage meer te doen want die extra optie betaal je eenmalig.

Bij verkoop ontvang jij het bedrag dat we in een overeenkomst hebben vastgelegd..., het bedrag dat jij wilt hebben voor jouw jurk is leidend voor het bepalen van de nieuwe winkel/vintage verkoopprijs, jij krijgt immers een percentage en daar houden we rekening mee.

Logisch.., overzichtelijk en van tevoren weet je precies waar je aan toe bent!

Op de pagina "Je trouwjurk verkopen' kun je het aanmeldformulier invullen en wat foto's van jouw eenmaal gedragen bruidsjurk uploaden. Het komt ook regelmatig voor dat er een ongedragen trouwjurk in de vintagecollectie wordt aangeboden , ook dát kan natuurlijk, de regels zijn uiteraard  hetzelfde.

We nemen daarna contact met je op om je te laten weten of jouw jurk een toevoeging is voor aanvulling van de huidige collectie.

Tot gauw! 🙂

Liefs, ANKii

PASAFSPRAAK MAKEN

Wil jij graag in een van onze bruidswinkels de mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak. Onze stylisten en/of coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!

Meer berichten

ALICE IN WONDERLAND | ROCK ‘N RAW FOTOGRAFIE
EXPECT THE UNEXPECTED | ROCK ‘N RAW FOTOGRAFIE
TWENTIES BLUEBIRDS | NADECHE FOTOGRAFIE