NIENKE PLAS en vriendinnen in ANKii | My VINTAGE BOUDOIR

 Whaha haha....! Wat een léuke meiden, die Nienke, Jennifer & Chantal!

Eerder was de bekende Nederlandse vlogger Nienke Plas met haar vriendinnen in mijn Bruidsboudoir in Dordrecht.

Een tijdje geleden vertelde ze in een van haar video's dat ze zo graag eens samen met haar vriendinnen bruidsjurken zou willen gaan passen.., maar dat je natuurlijk niet 'zomaar' een bruidswinkel kunt binnenstappen zonder ook daadwerkelijk te gaan trouwen.

Mijn dochter Robin had dat gezien, zij is net als héel veel andere meiden fan van Nienke, en checkt iedere maandag en donderdag om 16.00 uur haar video's.

Deze keer had ze de link daarvan naar me doorgestuurd met de begeleidende tekst: "Mam..., dit is léuk! Misschien moet je d'r bellen..." (deze opmerking was niet geheel zonder eigenbelang, dat begrijp je.. 🙂

Dat je niet 'zomaar' in een bruidswinkel crasht om voor de fun trouwjurken te gaan passen is natuurlijk wel zo...

Als bruidsmodeondernemer heb je eenvoudigweg beperkte de mogelijkheid qua tijd om aanstaande bruiden te bedienen en verdien je natuurlijk je boterham in de openingsuren die je beschikbaar hebt.

In mijn geval is dat slechts 3 bruiden per dag..., je krijgt in mijn bruidsboudoir immers de héle winkel voor jou & je gezelschap privé en hoeft de tijd en aandacht niet de delen met andere gezelschappen....

De week gaat snel voorbij, en als je net als ik veel tijd neemt voor je gasten - het is tenslotte een emotionele en spannende gebeurtenis die gewoonweg de juiste aandacht verdient - dan is er gewoon per dag slechts beperkt plek en kun je niet uitgebreid gaan funpassen... Hoe léuk dat ook is!

Er moet tenslotte ook nog aan marketing, administratie, inkoop, schoonmaak, etaleren en andere praktische dingen worden gedaan... (allemaal ook leuk trouwens maar net zo tijdrovend...!)

Maar.., ik denk oprecht dat je in het leven je kansen moet pakken.., of op zijn minst je best moet doen om die te creëren...

...dus Ankie zou ANKii niet zijn, als ze niet even via Linked-in contact met Nienke had gezocht..., en zo geschiedde!

Al vanaf het eerste contactmoment was er een klik.., eerst met Nienke, daarna met Resley, haar vriend en manager.

We hebben een datum geprikt, en zijn gewoon gaan draaien.., we zien wel hoe het komt nietwaar..?

Nou.., dát hebben we geweten... Haha...

Ik had op een gegeven moment een kop als een tomaat

door het moordende tempo waarin ik de drie (!!) meiden heb gekleed en gestyled en natuurlijk moest ik vooral zelf niet vergeten om wat 'behind the scènes' foto's en video's te maken...  (ook voor mijn dochter en voor op mijn blog natuurlijk) Grinnik...

Jullie willen tenslotte óok wel weten hoe het er aan toe ging nietwaar?

Maar mijn rooie snoetje is natuurlijk peanuts vergeleken bij de lol die we hebben gehad... De meiden hadden het zichtbaar naar hun zin.., en ik zéker niet minder...

Als klap op de vuurpijl heeft Nienke nog even Ge-facetimed met mijn dochter..., super lief van d'r om Robin even te bedanken voor haar tip! (mijn dochter was helemaal flabbergasted aan de andere kant van de lijn.., zo leuk! - zat ze ineens met d'r hoofd nog boven d'r studieboeken te kletsen met Nienke Plas...

'just imagine how that must have been...' 🙂

Na de ruim vier uur durende passessie hebben we nog lekker aan de rosé bubbels gezeten.., en toen kwamen vanzelf de verhalen los... Ik zal ze fijn voor mezelf houden.., maar het was echt heel erg leuk. De manier waarop ze elkaar hebben ontmoet, en alle dingen die échte hartsvriendinnen gewoonweg meemaken & hun band daardoor enorm versterken.

Kortom.., het zijn echte mensen, net als jij en ik ... hahaha...

maar als ik al die jonge meiden om me heen hysterisch zie worden als ik vertel dat Nienke Plas in mijn bruidswinkel was, dan heb ik achteraf het gevoel dat ik Beyoncé, Doutzen en Kim K. in hoogst eigen persoon heb mogen ontvangen... Haha...

Het zijn leukerds.., net als de vele andere jonge meiden die ik in mijn bruidsboudoir zie, waren ook deze meiden razend enthousiast om lekker trouwjurken te gaan passen.!

De toon is gezet..., ik ben benieuwd wie er als eerste weer terug komt voor haar échte trouwjurk straks....

Dan trekken we weer een flesje open hoor!

Ik zal de filmpjes editen en ook online zetten.., ik verheug me op jullie reacties en zie je gauw in mijn bruidswinkel...

Liefs, ANKii

PASAFSPRAAK MAKEN

Wil jij graag in een van onze bruidswinkels de mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak. Onze stylisten en/of coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!

Meer berichten

ALICE IN WONDERLAND | ROCK ‘N RAW FOTOGRAFIE
EXPECT THE UNEXPECTED | ROCK ‘N RAW FOTOGRAFIE
TWENTIES BLUEBIRDS | NADECHE FOTOGRAFIE