RANDY FENOLI TROUWJURK uit SAY YES TO THE DRESS nu TE KOOP in My Vintage Boudoir

Stel je eens voor... : Je hebt je BRUIDSJURK uitgezocht met RANDY FENOLI en dat werd uitgezonden in het TLC programma ‘SAY YES TO THE DRESS BENELUX’

..... En dan gaat om voor jou zwaarwegende redenen de bruiloft niet door...

THEN WHAT!??

Dan verkoop je nét als Lilian Baars (ja, haar naam mochten we noemen...) je glóednieuwe bruidsjurk via de Vintage Collectie van ANKii | My VINTAGE BOUDOIR bruidswinkel in Dordrecht.

Het juwéeltje van het bruidsmode merk Nicole Spose staat nu bij ons in de etalage...!

Een trouwjurk uitzoeken samen met de bruidsjurken goeroe Randy Fenoli is de droom van heel veel aanstaande bruiden... En nee.., Randy is dan helaas niet 'in person' bij ons in onze winkel, maar dat de jurk door hem is uitgezocht en dat hij die wellicht eigenhandig heeft ingepakt is al een stap dichterbij dan de meesten van ons kunnen dromen.., haha...

Zijn aura hangt er een beetje om heen, denken wij...  Het is tóch net even een beetje extra speciaal...

Ik heb Randy trouwens ooit persoonlijk ontmoet op het Say Yes To the Dress event in Amsterdam...

Een vriendelijke man.., maar heel erg opgejaagd door 'alles dat die dag snel, snel, snel moest volgens het programma.... Dat was best een beetje jammer.., want ik had een half uurtje tijd geboekt en voor Randy en onze klanten allerhande lekkers laten aanrukken in de stand.  We hebben uiteindelijk wel wat leuke foto's kunnen maken in onze bruidsmode stand op de beurs..., ach.., volgende keer beter.  Het blíjft een leukerd!

We hebben een onwijs leuk gesprek gehad met de eigenaresse van deze jurk.., wat een avontuur heeft ze beleefd tijdens de opnames van het populaire TLC programma Say Yes to The Dress! Ze had haar familie en beste vriendin meegenomen, en de ervaring die de opnames van zo'n populair TV programma met zich meebrengt is natuurlijk onvergetelijk... Ze heeft al meerdere TV programma's op haar naam staan..., de camera's zijn haar dus niet vreemd.

Het is onwijs jammer dat Lilian's bruiloft is afgeblazen..., in het magazine &C van Chantal Janzen verteld ze uitgebreid over haar avontuur en de aanleiding waardoor ze zich realiseerde dat de deze geweldige bruidsjurk nooit zou gaan dragen... (en weet je lieverd.., voor álles is een goeie tijd, en er staat jou nog iets veel mooiers te wachten.., be patient... - ANKii)

Lilian wil nu graag iemand anders blij maken met haar droomjurk..., het juweeltje hangt nu bij ons in de winkel, kom gauw kijken & passen en misschien maak jij er op jouw huwelijksdag een grande entree mee!

Maak diréct een afspraak als jij deze exclusief door Randy uitgezochte bruidsjurk wilt kopen voor jóuw sprookjeshuwelijk!

En natuurlijk hebben we nog véél méér waanzinnig mooie Designer Trouwjurken die je kunt passen...

Vóórdat iemand ánders er mee vandoor gaat, dus wacht niet te lang!

- Bel ons op 0657588080 of maak een afspraak via de website https://myvintageboudoir.nl/pasafspraak-maken/ -

XOXO ANKii

PASAFSPRAAK MAKEN

Wil jij graag in een van onze bruidswinkels de mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak. Onze stylisten en/of coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!

Meer berichten

ALICE IN WONDERLAND | ROCK ‘N RAW FOTOGRAFIE
EXPECT THE UNEXPECTED | ROCK ‘N RAW FOTOGRAFIE
TWENTIES BLUEBIRDS | NADECHE FOTOGRAFIE