STYLED SHOOT ALICE IN WONDERLAND

 

De perfecte combinatie van mystiek, dark flowers en Alice in Wonderland creëerden deze super gave styled shoot!

(beeld: still uit video 'Chasing Wonderland')

In het wonderlijke verhaal van Alice in Wonderland is Alice gedwongen een engagement aan te gaan. In onze video zie je echter twee versies van Alice, de goede en de kwade.
De kwade probeert de goede te verleiden, haar te grijpen en haar plek in te nemen in het magische Wonderland. Wie van hen zal er winnen? een verhaal van alledag....

(beeld: still uit video 'Chasing Wonderland')

Deze Styled Shoot vond recent plaats bij tuin "De Hazelhof" in Rijsbergen (Brabant). Beeldschone échte witte pauwen en hoenders, een levensgroot schaakspel, mystieke donkere heggen waardoor je gemakkelijk kunt verdwalen en het authentieke Franse hekwerk. Een absolute droomlocatie voor deze styled shoot.
Jet van "Rock n Raw photography" heeft het kat en muis spel tussen goed & kwaad op een fantastische manier vastgelegd in fashion-waardige foto’s met een beeldschone en Insta-worthy glow.
Boy Linders van @Videodynamics.nl vertelt het verhaal in bijgaande stijlvolle en bijzondere video.

(beeld: still uit video 'Chasing Wonderland')

Heb je de sprookjesachtige gedekte tafel met daarop de 'mad tea party' voorbij zien komen? De beeldschone styling van "Real Love Weddings" maakt het tot een sprookje, waarbij de verse bloemen in het oog springen.
En bij een tea party hoort natuurlijk ook taart, gewéldige taart..! Dat heeft Inès van "Cheffis Pastries" met heel veel creativiteit uitgevoerd door twee spectaculaire taarten te maken (die we na afloop van de shoot natuurlijk lekker met z'n allen hebben verorberd..).

(beeld: still uit video 'Chasing Wonderland')

Een real loud shout out naar Jona van Breemen van "oh Popup", het design voor de unieke uitnodigingen, menukaarten en naamkaartjes die ze maakte, matchten perfect bij het thema van de shoot. Haar stationery heeft een oprechte en unieke stijl.

(beeld: still uit video 'Chasing Wonderland')

Beide Alice's dragen fantastische make-up & kapsels gecreëerd door MUAH Yvon Geurts.
The Good & the Dark Alice in Wonderland dragen waanzínnig mooie bruidsjurken van ANKii | My VINTAGE BOUDOIR. Wij zorgen er natuurlijk bij iedere bruid voor dat zij de perfécte bruidsjurk vindt... De japonnen voor deze Good & Dark Alice onderstrepen precies de persoonlijkheid die zij willen uitdragen... Tuurlijk!

(beeld: still uit video 'Chasing Wonderland')

Myrthe - het model met de witte bruidsjurk - draagt een bruidsjurk van Sottero and Midgley en model Jadie draagt de dramatische zwarte ZANDER bruidsjurk, ook van Sottero and Midgley. Beide bruidsjurken van Maggie Sottero Designs zijn verkrijgbaar bij ANKii My VINTAGE BOUDOIR..

(beeld: still uit video 'Chasing Wonderland')

De (haar)sieraden zijn van ABRAZI & POIRIER, en de bruidsschoenen zijn van ELSA COLOURED SHOES | RAINBOW CLUB
Het concept is bedacht en geregisseerd door Inge van "AmazInge Events" (WEDDINGPLANNER Inge is dus écht AMAZING! Dank voor het coördineren van dit event!!)
Wil jij een van deze geweldige Bruidsjurken, bruidsschoenen of accessoires passen?
Vul het afsprakenformulier in op de website en kom langs!
See you soon Lovelies!
XoXo ANKii

PASAFSPRAAK MAKEN

Wil jij graag in een van onze bruidswinkels de mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak. Onze stylisten en/of coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!

Meer berichten

ALICE IN WONDERLAND | ROCK ‘N RAW FOTOGRAFIE
EXPECT THE UNEXPECTED | ROCK ‘N RAW FOTOGRAFIE
TWENTIES BLUEBIRDS | NADECHE FOTOGRAFIE