SYLVIE MEIS GETROUWD IN TROUWJURK VAN GALIA LAHAV!

SYLVIE MEIS GETROUWD!

En OMG! wat een prachtige Bruidsjurken droeg zij tijdens haar 4-dagen durende Bruiloft

Dank zij de paparazzi konden wij de afgelopen dagen al een beetje meebeleven hoe deze geweldige Huwelijks 4-daagje in het prachtige Italiaanse Florence moet zijn geweest..., en eerlijk is eerlijk.., de beelden die we tot nu toe hebben gezien tonen een strálend echtpaar en een waanzinnige huwelijks-venue! WOW!!

Wat een Sprookjeshuwelijk zal dit zijn geweest!

Op Zaterdagmiddag 19 September stapte Sylvie Meis in het huwelijksbootje met de kunstenaar Niclas Castello.

Sylvie schitterde op haar trouwdag in een beeldige japon van de couture Designer Dalia Lahav.., een prachtige slankgesneden kanten japon, met sweetheart neckline, afgezet met satijn en een losse sleep die in de taille werd gedragen. We kunnen ons zo voorstellen dat die sleep  direct na de fotoshoot & de ceremonie werd weggelegd, om wat meer van de waanzinnig mooie bruidsjurk te kunnen laten zien.

De japon is een kostbaar design, en naar verluid heeft Sylvie daar een slordige 28.000 euro voor neergeteld..., maar hey.., kijk dan! De Couturier heeft met de keuze voor een slankgesneden japon aan Sylvie (ik meen dat ze rond de 1.58 m is) een optisch prachtige lange lijn gegeven.., de losse sleep maakt het geheel compleet zónder afbreuk te doen aan de slanke verlengende snit van de japon.

En dan die split die lijkt te reiken tot haar heup..., oh meiden..., wat beeldig!!

Het opgestoken kapsel en de lange sluier, maken het verlengende effect compleet.., echt waar.., ik vind het een súper goede keuze! En tja.., 28.000 euro is voor de meesten van ons een niet heel erg voor de hand liggende investering maar als je je dat kunt veroorloven, dan kun je voor dit soort beeldige creaties kun je terecht bij onze collega's van Bloomfeld Luxury Bridal in Middenbeemster.

Natuurlijk kun je in My VINTAGE BOUDOIR ook zo'n geweldige en soortgelijke look creëren voor - pakweg - 25.000 euro minder... Je bent welkom!

Just Sayin'!

Lieve Sylvie.., we wensen jullie een ongelooflijk fijn huwelijk!

Heel de wereld zal er iets van vinden.., en weet je.., dat is dan maar zo!

 "Dont' let small minds convince you that your Dreams are too Big!" 

Liefs, ANKii & Robin

My VINTAGE BOUDOIR | - designer bridalstore - 

Hieronder wat leuke beelden van  Shoot die Sylvie publiceerde op haar Instagram:

PASAFSPRAAK MAKEN

Wil jij graag in een van onze bruidswinkels de mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak. Onze stylisten en/of coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!

Meer berichten

ALICE IN WONDERLAND | ROCK ‘N RAW FOTOGRAFIE
EXPECT THE UNEXPECTED | ROCK ‘N RAW FOTOGRAFIE
TWENTIES BLUEBIRDS | NADECHE FOTOGRAFIE