5 tips voor de mooiste bruidssieraden voor een complete look

Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen in je leven, en je wilt er natuurlijk op je allerbest uitzien. Bruidssieraden spelen een belangrijke rol bij het volledig maken van je trouwoutfit. Het geeft vaak een vleugje elegantie en glans toe aan hoe je eruit ziet. Het is natuurlijk niet gemakkelijk om je bruidssieraden uit te zoeken, ook omdat er zoveel moois te verkrijgen is. Hier zijn 5 tips om je te helpen de mooiste bruidssieraden te kiezen voor een complete look.

1. Houd rekening met de stijl van je trouwjurk

Voordat je bruidssieraden kiest, is het essentieel om de stijl van je trouwjurk in overweging te nemen. Als je een eenvoudige, klassieke jurk hebt, kun je kiezen voor sieraden die wat meer opvallen, zoals statement oorbellen of een opvallende halsketting. Als je jurk echter al veel versieringen of kant heeft, is het beter om te opteren voor meer subtiele sieraden om een overweldigende look te voorkomen.

2. Houd rekening met je eigen stijl

Je bruidssieraden moeten een weerspiegeling zijn van je persoonlijke stijl. Als je normaal gesproken van minimalistische sieraden houdt, voel je dan niet verplicht om op je trouwdag voor extravagante stukken te kiezen. Het is belangrijk dat je jezelf comfortabel voelt en trouw blijft aan je eigen smaak. Vind je parels mooi? Dan zou de Lott Gioielli oorbellen triple creool een goed voorbeeld zijn van oorbellen die bij jou passen.


3. Kies sieraden die bij je trouwthema passen

Als je een bepaald thema hebt voor je bruiloft, overweeg dan sieraden die bij dat thema passen. Bijvoorbeeld, als je een vintage bruiloft hebt, kunnen parels of sieraden met een vintage uitstraling perfect passen. Voor een strandbruiloft kunnen schelpen of zeesterren geïnspireerde sieraden een leuke toevoeging zijn.

4. Denk aan de halslijn van je jurk

De halslijn van je trouwjurk kan bepalend zijn voor het type ketting dat je draagt. Als je een strapless jurk hebt, kun je overwegen om een statement ketting te dragen om je decolleté te accentueren. Voor een jurk met een hoge halslijn is een eenvoudige ketting of zelfs een mooie haaraccessoire een betere keuze.

5. Mix en match, maar overdrijf niet

Het is helemaal prima om verschillende soorten sieraden te mixen en matchen, zoals kettingen, oorbellen, armbanden en haaraccessoires. Maar pas op dat je niet te veel sieraden draagt, omdat dit je look rommelig kan maken. Less is vaak meer, vooral op je trouwdag. Kies enkele opvallende stukken die goed bij elkaar passen en bij je jurk, en laat deze schitteren.

Bruidssieraden: De perfecte aanvulling op je trouwjurk

De keuze voor sieraden is net zo belangrijk als je trouwjurk. De juiste sieraden voegen elegantie en persoonlijkheid toe aan je look. Kies sieraden die je persoonlijke stijl weerspiegelen en de jurk aanvullen. Of je nu kiest voor klassieke parels, glinsterende diamanten of bohemian statementstukken, de keuze is aan jou. Onthoud dat sieraden de finishing touch zijn die je trouwoutfit compleet maken.

Hebben deze bruidssieraden tips jouw geholpen? Kom je er nog niet helemaal uit, dan kun je altijd terecht bij My vintage Boudoir. Je kunt naast onze bruidssieraden ook hele mooie bruidsaccesoires vinden. Wij helpen je graag bij deze keuze!

PASAFSPRAAK MAKEN

Wil jij graag in een van onze bruidswinkels de mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak. Onze stylisten en/of coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!

Meer berichten

Trouwjurken trends van 2024
Trouwen in een jumpsuit: orgineel en stoer
Wat draag je onder een trouwjurk?