Wat draag je over je trouwjurk?

Wat draag je over je trouwjurk?

Op je trouwdag wil je er stralend uitzien en je trouwjurk speelt daarbij een centrale rol. Maar soms kan het weer of de locatie van je bruiloft vragen om wat extra bedekking of een extra laagje over je trouwjurk. Gelukkig zijn er verschillende opties om je outfit aan te vullen en je warm te houden zonder afbreuk te doen aan je prachtige bruidslook. In deze blog zullen we kijken naar enkele veelvoorkomende stukken die je over je trouwjurk kunt dragen, zoals een bruidscape, bruidsjasje, bolero of vestje over je trouwjurk. My Vintage Boudoir helpt je graag bij het uitzoeken van wat je draagt over je trouwjurk.

Wat zijn bruidscapes?

Een bruidscape is een stijlvol alternatief voor een sluier. Het is een sierlijke, losse omslag die je over je schouders en rug draagt. bruidscapes zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, zoals tule, chiffon en kant. Ze voegen een vleugje elegantie toe aan je trouwlook en zijn perfect voor degenen die willen pronken met de rugdetails van hun trouwjurk.

De elegantie van bruidsjasjes

bruidsjasjes zijn perfect voor bruiden die op zoek zijn naar een beetje extra bedekking zonder afbreuk te doen aan stijl. Deze jasjes kunnen van kant, zijde of satijn zijn gemaakt en voegen een vleugje luxe toe aan je outfit. Ze zijn ideaal voor kerkelijke ceremonies of als je je comfortabeler voelt met bedekte schouders.

Stijlvolle bolero trouwjurken

Een bolero trouwjurk is een kort jasje dat je over je trouwjurk draagt. Het is een veelzijdige keuze, omdat het je armen bedekt en je warm houdt als het weer wat koeler is. Bolero trouwjurken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, waardoor je gemakkelijk kunt mixen en matchen met je jurk.

Vestjes over trouwjurken

Vestjes zijn een speelse toevoeging aan je trouwoutfit. Ze voegen een onverwacht element toe aan je look en zijn perfect voor bruiden die een informelere bruiloft hebben. Vestjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, en ze zijn vooral populair bij buitenbruiloften.

Hoe kies je de juiste accessoires?

Bij het kiezen van trouwaccessoires is het essentieel om rekening te houden met je persoonlijke stijl en de stijl van je trouwjurk. Overweeg ook het seizoen en de locatie van je bruiloft. Kies accessoires die je comfortabel laten voelen en die je persoonlijkheid weerspiegelen. Vergeet niet dat accessoires je trouwlook naar een hoger niveau kunnen tillen, dus neem de tijd om de perfecte aanvullingen te vinden.

Tips voor het mixen en matchen

Het mixen en matchen van accessoires kan een leuke manier zijn om je trouwlook uniek te maken. Combineer bijvoorbeeld een bruidsjasje met een paar statement oorbellen voor een moderne uitstraling. Of draag een bruidscape over een eenvoudige trouwjurk voor een dramatisch effect. Wees niet bang om verschillende combinaties uit te proberen tot je de ideale match vindt.

Accessoires voor buitenbruiloften

Als je een buitenbruiloft plant, moet je rekening houden met de weersomstandigheden. Kies voor een luchtige bruidscape van chiffon of een lichtgewicht bolero trouwjurk om jezelf warm te houden als het 's avonds afkoelt. Voor strandbruiloften kunnen schelpvormige haaraccessoires en enkelbanden een extra vleugje zeecharme toevoegen. Bekijk het bruidsaccessoires van My Vintage Boudoir en kies jouw favoriete accessoire voor je bruiloft.

PASAFSPRAAK MAKEN

Wil jij graag in een van onze bruidswinkels de mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak. Onze stylisten en/of coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!

Meer berichten

ALICE IN WONDERLAND | ROCK ‘N RAW FOTOGRAFIE
EXPECT THE UNEXPECTED | ROCK ‘N RAW FOTOGRAFIE
TWENTIES BLUEBIRDS | NADECHE FOTOGRAFIE