Curves by Modeca trouwjurken

Ervaar de magie van de Curves Collectie van Modeca bij My Vintage Boudoir. De prijzen voor deze trouwjurken liggen tussen de 2000 en 3500 euro. Ontworpen met oog voor detail en een diep begrip van het vrouwelijk lichaam, biedt deze collectie prachtige trouwjurken die elk figuur omarmen. Of je nu een zandloperfiguur, een peer- of een appelvorm hebt, onze jurken zijn ontworpen om jouw natuurlijke rondingen te accentueren en je te laten stralen op je grote dag.

Toont alle 10 resultaten

Een jurk die jouw liefdesverhaal vertelt

Ontdek de magie van de Curves Collectie van Modeca. Hier vind je een adembenemende selectie trouwjurken die elk een uniek liefdesverhaal vertellen. Elk detail is doordrenkt van emotie en romantiek, waardoor je trouwdag een onvergetelijke ervaring wordt. Laat je betoveren door de prachtige kanten applicaties, de handgemaakte borduursels en de verfijnde silhouetten die jouw persoonlijkheid en liefdesverhaal perfect weergeven. Met een trouwjurk uit de Curves Collectie voel je je zelfverzekerd en stralend terwijl je de volgende hoofdstukken van jouw liefdesverhaal begint.

Romantiek en verfijning in elke steek

Laat je betoveren door de romantische en verfijnde stijl van de Curves Collectie van Modeca. Elke trouwjurk in deze collectie is met liefde en vakmanschap gemaakt, waardoor elk detail een verhaal vertelt. Van delicate kanten applicaties tot handgemaakte borduursels, elke steek draagt bij aan de magie van jouw trouwdag. Bekijk ook onze andere trouwjurken van Modeca .

Persoonlijk pasafspraak bij My Vintage Boudior

Ontdek de magie van een persoonlijke pasafspraak bij My Vintage Boudoir. Ons deskundig team begeleidt je in het vinden van jouw droomjurk uit de Curves Collectie van Modeca. Ervaar betoverende stoffen, prachtige details en voel je stralend tijdens deze unieke en onvergetelijke ervaring. Tijdens de pasafspraak word je ontvangen in onze betoverende bruidsboetiek, waar een warm en deskundig team voor je klaarstaat. We nemen de tijd om naar jouw wensen en voorkeuren te luisteren, zodat we een selectie kunnen maken van jurken die perfect aansluiten bij jouw stijl en lichaamstype.

Boek online een pasafspraak

Ontdek de magie van onze Curves Collectie van Modeca met een persoonlijke pasafspraak. Boek eenvoudig online en laat ons je begeleiden naar jouw droomjurk. Ervaar de warmte van onze bruidsboetiek en voel je stralend op jouw speciale dag. Klaar om jouw liefdesverhaal te laten schitteren? Je kunt ons telefonisch bereiken 06-57588080 of een mail sturen naar info@myvintageboudoir.nl.