Eliza Jane Howell trouwjurken

Alle Eliza Jane Howell trouwjurken zijn met de hand gemaakt en voorzien van gedetailleerd handborduurwerk waarin traditionele en moderne kralentechnieken en -patronen zijn gecombineerd. Dit maakt alle jurken van dit luxe merk zeer uniek. De prijzen van Eliza Jane Howell bruidsjurken liggen tussen de 1800 en 5000 euro. Kom de trouwjurken collectie van Eliza Jane Howell in het echt bewonderen tijdens een pasafspraak in onze bruidsmodewinkel.

Resultaat 1–12 van de 54 resultaten wordt getoond

Een mix van oud en nieuw

Het merk is vernoemd naar de grootmoeder van ontwerpster Gill Harvey, die ook een modeontwerpster was. Wat Eliza Jane Howell bruidsmode zo bijzonder maakt? Het luxe merk is een mix van oud en nieuw. De ontwerpers van Eliza Jane Howell houden van vintage inspired bruidsjurken met een moderne twist waar je figuur prachtig uitkomt.

Glamoureus, decadent en elegant

De trouwjurken van Eliza Jane Howell zijn ontworpen voor de bruid die droomt over een jurk die glamour, decadentie en elegantie uitstraalt. Alle bruidsjurken zijn voorzien van oogverblindende details waar je ongetwijfeld verliefd op gaat worden. Doorgaans zijn Eliza Jane Howell bruidsjurken wit of ivory van kleur. Ivory is een kleur die classy en modern is, wat perfect is voor de bruid die wel van een vintage look houdt.

Bruidscapes van Eliza Jane Howell

Waar wij gek op zijn? De bruidscapes van Eliza Jane Howell! De bruidscape is te combineren met een trouwjurk. Perfect wanneer het op de dag van je leven wat frisser is en je de show wilt stelen met een mooie cape die je schouders warm houden. Maar ook zijn bruidscapes tegenwoordig erg geliefd als een stijlvolle accessoire en maken ze elke trouwoutfit af.

Maak een pasafspraak bij onze bruidsmodewinkel

Wil je de bruidsmode van Eliza Jane Howell in het echt zien en passen? Maak een pasafspraak bij onze bruidsmodewinkel My Vintage Boudoir. Het leuke aan een pasafspraak is dat je van je zoektocht een onvergetelijke ervaring maakt. Trommel je familie en vrienden op om samen jouw droomjurk te vinden. Ons team zet de koekjes, koffie en thee klaar. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden tijdens de pasafspraak? Of zou je meer willen weten over de trouwjurken van Eliza Jane Howell? Je kunt contact opnemen door te bellen naar 06-57588080 of een e-mail te sturen naar info@myvintageboudoir.nl.