Evie Young trouwjurken

Tussen de elegante en vrouwelijke Evie Young bruidsmode collectie ga jij zonder twijfel jouw droomjurk vinden. Houd je van dromerig, shiny en eigentijds? Dan zijn Evie Young trouwjurken om verliefd op te worden. De prijzen van de bruidsjurken van dit merk liggen tussen de 2500 en 4000 euro. Bekijk de trouwjurken van Evie Young die wij in de collectie van onze bruidsmodewinkel hebben. Is online bewonderen niet genoeg? Maak dan een pasafspraak bij My Vintage Boudoir! We zien je graag verschijnen.

Toont alle 7 resultaten

Australische Evie Young bruidsmode

Evie Young is een Australisch bruidsmode merk waar de individualiteit van de bruid centraal staat en waar ze het conventionele en traditionele willen overtreffen. Ze is de ster in haar eigen show, zij bepaalt de regels en ze is de auteur van haar eigen avonturen. De collectie van Evie Young bruidsjurken houdt de bruid jong en speels, wat de leeftijd van de bruid ook is.

Gedurfd en comfortabel

De designers van de Evie Young trouwjurken vinden het van groot belang dat een bruid zich comfortabel voelt in een jurk. Daarom maken ze in hun gedurfde ontwerpen graag gebruik van lichtgewicht materiaal waarin het accent ligt op de vrouwelijke vormen, zodat de bruid zich vrij kan bewegen en nog steeds prachtig voelt. Klassiek, maar fashion-forward? Dat is precies waar de ontwerpers van Evie Young van houden.

Persoonlijke passessie

Het vinden van jouw droomjurk voor de speciaalste dag van je leven is iets wat je wilt delen met familie en vrienden. Wist je dat je bij onze bruidsmodewinkel de mogelijkheid hebt om Evie Young trouwjurken te komen passen? Tijdens jouw persoonlijke passessie krijg jij ruim de tijd om meerdere trouwjurken in het echt te bewonderen en ze te passen. Zo ga jij ongetwijfeld de beeldschone jurk vinden waar je altijd al van hebt gedroomd.

Boek een pasafspraak bij My Vintage Boudoir

Boek online een pasafspraak en kom langs. Het ervaren team van stylisten van My Vintage Boudoir assisteert je in het vinden van de ultieme trouwjurk. Heb je vragen over de mogelijkheden van een pasafspraak of wil je meer informatie ontvangen over Evie Young bruidsmode? Stuur een e-mail naar info@myvintageboudoir.nl of neem direct telefonisch contact op door te bellen naar 06-57588080.