De bruidswinkel voor de grote maten bruidsjurk

Je trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven, dus je wil dat alles aan deze dag perfect is. Stap je binnenkort in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een grote maten bruidsjurk die je dag nog bijzonderder maakt dan hij al is? Wil je je partner versteld doen staan op jullie grote dag? De kans is groot dat onze winkel,  ANKii | My VINTAGE BOUDOIR in Dordrecht, de perfecte grote maten bruidsjurk in haar collectie heeft om jullie trouwdag compleet te maken. Heb je vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op via 06 – 57 58 80 80.

De perfecte lingerie en schoenen

Naast het dragen van de perfecte grote maten bruidsjurk, zijn de juiste bruidslingerie en bruidsschoenen niet geheel onbelangrijk. Bruidslingerie zorgt er voor dat de grote maten bruidsjurk nog mooier zit en perfect aansluit op je lichaam, doordat de lingerie de pasvorm van de grote maten bruidsjurk nog beter maakt. Veel mensen denken dat bruidsschoenen niet te zien zijn onder een grote maten bruidsjurk, maar het tegendeel is waar. Bij iedere stap die je zet is de punt van de bruidschoenen te zien, dus ze maken de bruidsoutfit helemaal af. ANKii | My VINTAGE BOUDOIR heeft een grote collectie bruidslingerie en bruidsschoenen die in de winkel te bewonderen is.

Bewonder de collectie of maak een pasafspraak

Ben je enthousiast geworden over de collectie grote maten bruidsjurken, bruidslingerie en bruidsschoenen die ANKii | My VINTAGE BOUDOIR aanbiedt en zou u die collectie wel eens in het echt willen bewonderen? Of wil je een pasafspraak maken? Neem dan contact op via het afspraakformulier We zijn ook telefonisch te bereiken op het nummer 06 – 57 58 80 80.

Pasafspraak maken Collectie bekijken
Contact opnemen?
06 5758 8080
06 5758 8080
Mailen?