grote maten bruidsjurken

de ALLERLEUKSTE bruidswinkel voor

Trouwjurk in een grote maat

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje en zoek je een trouwjurk in een grote maat die je dag nog bijzonderder maakt dan hij al is? De THE GRAND DIVA selectie vind je in onze plus size trouwjurk afdeling in The Bridal Concepts Company bruidswinkel! Je trouwdag is een van de mooiste dagen van je leven, dus je wilt natuurlijk dat alles aan deze dag perfect is.

We helpen jou om je partner en entourage versteld te doen staan op jullie grote dag door een waanzinnige entree te maken. De kans is groot dat onze winkel, de perfecte grote maten bruidsjurk in de collectie heeft. Je kunt in onze winkel trouwjurken passen in je eigen maat. Maak nu een pasafspraak, dan zien je we gauw.

Trouwen in een trouwjurk in een grote maat

Wij zijn van mening dat ieder figuur meer dan prachtig is, ook voor jou als dame met een maatje meer. Hoe fijn zou het zijn om je op the big day heerlijk te voelen in die ene jurk die zo goed bij jouw lichaam past. Misschien vind je die ene jurk wel in onze bruidswinkel. Hierbij kun je denken aan een adembenemende mermaid, A-lijn, rechte of een prinsessenjurk in maat 48 t/m 60. Al vanaf zo’n €800 tot maximaal €3.900 heb jij jouw jurk.

verwonder je over

Prachtige jurken van topmerken

In onze bruidsmodewinkel hangen kwalitatieve jurken van de meest prachtige bruidsmode merken. We zijn uitgebreid voorzien van merken die een speciale curve lijn hebben. Hierbij kun je denken aan trouwjurken van o.a. de merken Cuves by Maggie Sottero, Curves by Beloved, Curves by Modeca, Curves by Bridalstar, Curves by Pronovias en Curves by Casablanca. We leveren al onze plus size trouwjurken direct uit voorraad. Voor welke trouwjurk in een grote maat ga jij? Snuffel gerust tussen het grote aanbod curvy trouwjurken die hier op je wachten.

VERSCHILLENDE PASVORMEN

Wij vinden het geweldig als een aanstaande bruid met een vol figuur onze bruidswinkel binnenstapt met de boodschap: “Doe mij maar zo’n strakke jurk! Ik wil alle rondingen laten zien, want dat is mijn kracht.” Zoek je een bodyhugging plus size bruidsjurk? De curvy bruiden die pakken in onze grote maten bruidswinkel uit en tonen hun vrouwelijke rondingen door een perfect aansluitende bruidsjurk te dragen. We juichen dat van harte toe, maar in onze uitgebreide grote maten collectie hebben we natuurlijk ook trouwjurken die minder strak zitten en je alle ruimte geven.

BIJPASSENDE

perfecte lingerie

Naast het vinden van de perfecte trouwjurk in een grote maat, zijn de juiste bruidslingerie voor een voller figuur. Bruidslingerie voor The Curvy Bride zorgt ervoor dat de bruidsjurk perfect aansluit op je lichaam. De lingerie met de juiste ondersteuning complementeren jouw vrouwelijke rondingen en maken de pasvorm van jouw bruidsjurk nog beter. Voor de curvy bruiden werken we in de winkel het liefst met de bruidslingerie van Di Lorenzo en Poirier. Prachtige labels met een goede pasvorm en verstand van zaken! De lingerie zal je ongetwijfeld prachtig staan.


Bruidsaccessoires

Je loopcomfort is belangrijk voor ons. Wij willen het beste voor je en helemaal wanneer je de hele dag bruidsschoenen draagt. Wij hebben de mooiste bruidsschoenen- en accessoires in ons assortiment zodat jouw trouwdag comfortabel en glamoureus is. Wat dacht je van een collier, mooie stola, oorbellen of jasje om over je trouwjurk te dragen? Je trouwoutfit is uiteraard niet compleet zonder accessoires.

KOM JOUW IDEALE GROTE MAKEN TROUWJURK VINDEN

Wil je een trouwjurk in een grote maat aanschaffen? Weelderige stoffen, geweldige bruidsmodemerken en allemaal gewoon op voorraad in jouw maat vanaf 48 t/m 60! Tijdens het passen van de trouwjurken beginnen we met een lekkere kop thee of koffie. Daarna nemen we je graag mee naar onze wereld van plus size trouwjurken. Maak een afspraak! We ontmoeten je graag.