TROUWJURK KANTEN MOUWEN

CLASSY EN SEXY

TROUWJURK MET KANTEN MOUWEN

Een trouwjurk met kanten mouwen is niet alleen voor de bruidjes die onzeker zijn over hun armen, maar geeft jouw droomjurk ook een romantische en klassieke uitstraling. En zo’n jurk is reuze sexy en classy, vinden wij. Bovendien is een bruidsjurk met mouwen ook perfect tegen de kou. Het kant geeft een extra touch aan de mouwen, een subtiel extra detail dat de trouwjurk afmaakt.


Je kunt kiezen voor korte of juist lange mouwen. Het is maar net wat jouw cup of tea is. Welke kanten mouwen het ook worden: de mouwen geven een luxueus effect en zorgen dat je er werkelijk beeldschoon, sexy en classy uit ziet. - ANKii

VERSCHILLENDE SOORTEN MOUWEN

Droom je van een trouwjurk met lange mouwen uit onze collectie aan trouwjurken? Gorgeous! Of is een trouwjurk met een kapmouw of een driekwart mouw meer jouw ding dan lange mouwen? We got your back, girl, in onze bruidsmode winkel hangen de meest prachtige trouwjurken van prachtige merken. Van de Bianco Evento Aurelia bruidsjurk met lange kanten mouwen tot aan Beautiful by Enozani, een jurk met een adembenemende korte mouwtjes. Le Papillon ontwerpt ook de meest prachtige trouwjurken, bijvoorbeeld le Papillon Hester met kapmouwtjes. Alle trouwjurken zijn ècht een plaatje. Kom vooral langs in de winkel om ze allemaal te bekijken.

BEDEKT MET

KANTEN APPLICATIES

Huidskleurige stof is de basis van je adembenemende bruidsjurk met prachtige mouwen van kant. Vervolgens wordt deze huidskleurige stof met kanten applicaties bedekt, eventueel kun je er ook pailletten op laten maken. Naast voor kanten mouwen, kun je ook kiezen voor mouwen die worden gemaakt met andere kwalitatieve stoffen. Daarbij kun je denken aan stoffen zoals tule, satijn, zijde, crepe, chiffon en ausbrenner. Deze stoffen geven je trouwjurk uit onze collectie een andere look dan kant, maar zijn ook echt prachtig.

MAAK EEN AFSPRAAK IN DE BRUIDSBOUTIQUE

Heb je de trouwjurk van je dromen gezien op onze website? Onze website geeft slechts een voorproefje van hoe prachtig de trouwjurken uit onze collectie zijn. In onze bruidsmode winkel kun je de collectie bruidsjurken in het echt bewonderen, aanraken en natuurlijk passen. Tijdens de pasafspraak heb je de bruidsboutique helemaal alleen, voor jou en jouw geliefden. Alle eyes on you, girl. Onze stylisten en coupeuses staan klaar om je bij te staan tijdens de zoektocht naar dè dress voor jouw wedding.