Trouwjurk van chiffon

Een chiffon trouwjurk is ideaal voor een wedding in de buitenlucht, zoals op het strand. Dit materiaal is luchtig, zacht en romantisch. Daarnaast is een bruidsjurk met deze stof dankzij de plooien en mooie silhouetten met vloeiende bewegingen ook zeer vrouwelijk. That’s what we want, right!? In alle bruidswinkels vind je prachtige jurken van de mooiste bruidsmode merken. Van Pronovias tot Maggie Sottero. – Laat je verrassen!

Toont alle 6 resultaten

Chiffon als ideale bruidsstof

Chiffon wordt veel gebruikt voor het maken van de meest prachtige bohemian bruidsjurken. Deze stof valt soepel en is dun, maar is wel vrij zwaar. Door voorgaande eigenschappen is deze bruidsstof ideaal voor rokken onder trouwjurken. De stof valt namelijk heel mooi, maar lijkt aan de andere kant ook gewoon heel mooi luchtig. Deze stof is mat en schijnt een beetje door. Romantisch, he? Veel mensen vinden deze bruidsstof het mooist wanneer het gemaakt is van 100% zijde. Echter is het niet de meest goedkope optie, dat is jammer, maar çest ca. Deze stof wordt naast voor in rokken, ook veel gebruikt voor de mouwen van trouwjurken. Het is immers heel erg soepel en licht. De ideale zomerse bruidsjurk voor de wedding dus!

De mooiste pasvormen met chiffon

Wij verkopen alleen trouwjurken met prachtige pasvormen gemaakt van de meest kwalitatieve bruidsstoffen zoals chiffon, kant en tule. Want dat verdien jij! In onze bruidswinkel vind je exemplaren met verschillende pasvormen, gemaakt van de meest prachtige stoffen. Van een exemplaar met ball gown silhouette, met korte of juist lange mouwen of A-lijn silhouette. Heb je mooie rondingen? Ook voor curvy hebben wij de meest prachtige creaties voor de wedding. Alle jurken zijn op voorraad op jouw maat. Wij zijn namelijk van mening dat iedere bruid – ongeacht haar maat – uitgebreid bruidsjurken moet kunnen passen zonder gedoe. Ja, toch?