Kelsey Rose trouwjurken

De Kelsey Rose trouwjurken collectie beschikt over de mooiste jurken voor jouw perfecte bruiloft. Deze elegante trouwjurken komen in veel verschillende stijlen met prijzen die je een gat in de lucht laten springen. De prijzen van deze trouwjurken liggen namelijk tussen de 500 en 1600 euro. Kelsey Rose bruidsmode in het echt bewonderen en passen? Boek direct een pasafspraak in onze bruidsmodewinkel.

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Kelsey Rose trouwjurken: voor de moderne bruid

Bruidsjurken die met liefde zijn gecreëerd voor de moderne bruid? Dan zeggen wij Kelsey Rose bruidsmode. Materialen die zorgvuldig zijn uitgekozen om ervoor te zorgen dat de trouwjurken net zo mooi zijn als de bruiden die ze gaan dragen. Daarnaast is het voor het kleine maar gepassioneerde team van groot belang dat je je comfortabel voelt tijdens de dag van je leven. Daarom wordt er enkel gebruik gemaakt van soepele stoffen.

Boho luxe of city chic

Het bridal merk Kelsey Rose komt uit het hippe London. Deze wereldstad staat bekend om de boho luxe en city chic-stijl, wat ook altijd terugkomt in de moderne en trendy designs. De trouwjurken worden ontworpen in een voormalige chocoladefabriek. In dit atelier van Kelsey Rose speelt zich van alles af: van het schetsen tot het afwerken van de details.

Trouwjurken passen

Trommel je familie en vrienden op, want het vinden van de trouwjurk van je dromen is een bijzondere gebeurtenis! Bij My Vintage Boudoir heb je de mogelijkheid om de prachtige Kelsey Rose bruidsjurken direct te bekijken en passen. We verwelkomen je graag. Heb je je droomjurk gevonden? Dan gaan we er meteen mee aan de slag in onze atelier, zodat de trouwjurk perfect op jouw lichaam aansluit.

Maak een pasafspraak

Maak direct een pasafspraak bij onze bruidsmodewinkel om de Kelsey Rose trouwjurken te passen. Ons ervaren team van stylisten van My Vintage Boudoir helpt je graag met het vinden van de jurk waar je altijd van hebt gedroomd. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden tijdens de pasafspraak of de jurken in onze winkel? Neem contact op door te bellen naar 06-57588080 of een e-mail sturen naar info@myvintageboudoir.nl.