Collectie Maggie Sottero trouwjurken

Wij zijn verliefd! De trouwjurken in de nieuwste collectie van Maggie Sottero hebben een zeer diverse uitstraling, maar zijn allen romantisch en hebben hun eigen uniekheden. Van de kleinste details over de complete bruidsjurk tot aan één geheel van glanzend satijn. Wie een Maggie Sottero trouwjurk wil passen in een mooie, knusse bruidsboutique is bij My VINTAGE BOUDOIR aan het juiste adres. Bekijk hieronder de gehele collectie Maggie Sottero bruidsjurken rustig online of maak direct een vrijblijvende pasafspraak met jouw entourage. Zien we jou binnenkort in onze bruidsboutique in een Maggie Sottero bruidsjurk?

Maggie Sottero trouwjurk prijzen

Maggie Sottero is een Amerikaanse designer die bruidsjurken ontwerpt met glamour stijl. In onze winkel kun je komen passen op basis van jouw eigen gekozen trouwbudget. Maggie Sottero heeft bruidsjurken die vallen binnen meerdere soorten prijsklassen. Heb jij al een mooi model op het oog en wil je deze (en andere trouwjurken) graag komen passen in onze privé boetiek? Kom dan gerust jurken passen van Maggie Sottero en andere geweldige designers. Jij geeft aan wat je mooi vindt en wij zorgen dat jij precies die Maggie Sottero bruidsjurken past voor prijzen die binnen jouw budget blijven. Zo kan jij met een gerust hart jurken passen en hoef je alleen oog te hebben voor wat je ziet, niet voor wat het je kost.

Alle 13 resultaten

Maggie Sottero trouwjurk Nederland

De (nieuwste) collectie van Maggie Sottero is verkrijgbaar bij 24 winkels in Nederland en My VINTAGE BOUDOIR is er daar één van. Wij hebben er bewust voor gekozen deze prachtige collectie te verkopen, omdat dit jurken zijn voor mooie, sterke vrouwen. Een Maggie Sottero trouwjurk hoort bij een sterke vrouw die vol zelfvertrouwen aan het altaar wil verschijnen. Deze romantische en verfijnde collectie is in onze winkel in Dordrecht in plussize maten beschikbaar. Wij hebben o.a. plussize Maggie Sottero bruidsjurken in maat 48 t/m 54. Ook voor grote maten trouwjurken kun je perfect bij ons terecht.

Geheel privé Maggie Sottero trouwjurken passen

Bij ons in de winkel kun je heerlijk ongestoord Maggie Sottero trouwjurken en bruidsjurken van andere collecties passen. Bij ons wordt de hele bruidszaak namelijk voor jou en je entourage afgehuurd als je een afspraak maakt. Je leest het goed, de hele bruidswinkel is op dat moment voor jou, dus onze aandacht is volledig bij jou en je hebt geen afleidingen van andere bruiden die ook jurken aan het passen zijn. Lijkt dit je heerlijk? Maak dan gerust een afspraak en kom op een dag en moment naar jouw keuze heerlijk ontspannen bij ons passen. Naast trouwjurken vind je bij ons ook in diverse maten bruidslingerie en bruidsschoenen.

Onze andere collecties

Naast de Maggie Sottero trouwjurken collectie hebben we nog vele andere (designer)merken in ons assortiment bruidsjurken. Zo kun je o.a. ook bij ons komen winkelen voor collecties van:

Maak een afspraak

Kan jij niet wachten om je droomjurk te vinden? Ga op zoek naar jouw perfecte jurk bij My VINTAGE BOUDOIR in Dordrecht. Je bent samen met jouw entourage van harte welkom voor een pasafspraak in onze winkel. Bekijk online onze complete collectie bruidsjurken en kom goed voorbereid bij ons in de winkel om geen enkel pareltje te missen!

Contact opnemen?
06 5758 8080
06 5758 8080
Mailen?