Randy Fenoli jurken passen?

Randy Fenoli jurken passen? De pasvorm en materiaalkeuze van de trouwjurken die Randy Fenoli ontwerpt zijn fenomenaal. Je komt ogen tekort bij het uitzoeken van deze Randy Fenoli Silver Springs bruidsjurk collectie. Deze topstylist van Kleinfeld Bridal in New York kent deze materie als geen ander. De trouwjurken van Randy Fenoli liggen tussen de 2000 en 3500. Ook benieuwd naar onze andere trouwjurken? Maak een pasafspraak, we ontmoeten je graag!

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Randy Fenoli jurken

Randy Fenoli jurken worden gekenmerkt door de opvallende en uitdagende elementen, zoals de klassieke wit en de lieflijke details die terug te vinden zijn in de prachtige jurken. Maar ook de hoge kwaliteit is een van de kenmerken van trouwjurken van Randy Fenoli. De ontwerper en televisie presentator is sterk van mening dat maat, leeftijd en vorm er niet toe doen. Iedere bruid is prachtig, en daar zijn wij het natuurlijk ook mee eens! Je bent prachtig, ongeacht je maat. Echt waar! En die mening neemt hij mee tijdens het ontwerpen van nieuwe trouwjurken.

Diverse stijlen

In de bruidsmode collectie van Randy Fenoli jurken vind je prachtexemplaren in diverse stijlen. Heb je bijvoorbeeld voorkeur voor een trouwjurk in een sexy stijl, of juist in een romantische of modieuze stijl? Randy Fenoli Chantel bijvoorbeeld. Dit is een prachtige fit and flare trouwjurk die beschikt over een strapless transparante top die geheel gemaakt is van kant. De mouwtjes van de jurk zijn afneembaar. Zoals je ziet, is de prachtige rok van tule versierd met pailetten. Wat vind je van Randy Fenoli Charlie? Dit is een van onze favorites. Dit is een klassieke jurk die beschikt over moderne details. Ook de Cherish trouwjurk is een prachtexemplaar. Deze jurk beschikt over een v-hals, heeft geen mouwen, is lang, wit, en beschikt over een mermaid silhouette. Hoe vind je hem?

Verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen

De voorgaande collecties met Randy Fenoli trouwjurken waren nog nooit zó goed als deze nieuwe trouwjurken collectie. Randy Fenoli heeft zich wat dat betreft absoluut overtroffen! Met trots vertelde The Master Himself over de werkwijze die hij hanteert, en dat hij bij ieder trouwjurk ontwerp een specifiek type bruid voor onze heeft. Niet iedere bruid zal natuurlijk hetzelfde type bruidsjurk willen en kunnen dragen.

De bruidsjurken van Randy Fenoli worden vervaardigd in een vooraanstaand bruidsmodeatelier, en zijn vaak verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. Zo vind je in het komende verkoopseizoen in de bruidsmode collectie van ANKii | My VINTAGE BOUDOIR bruidswinkel Dordrecht de kleuren Ivory/Nude, Ivory Silver en natuurlijk de Blush trouwjurken veelvuldig terugkomen.

Bruidsmode van Randy Fenoli in grotere maten

In onze bruidsboudoir hebben we ook práchte bruidsjurken ingekocht voor ’The GRAND Diva’ Grote maten bruidsmode collectie. We vinden het super belangrijk dat ook de bruid in plus size een gewéldige stijlvolle en hippe bruidsjurk kan passen. De collectie die we voor dit seizoen hebben ingekocht is ongelooflijk uitgebreid. Dus ook uit de Randy Fenoli Silver Spring collectie bestelde wij van geweldige jurken in grote maten. We verkopen in álle maten onze trouwjurken direct uit voorraad, dus óok in de plus size grote maten collectie vind je trouwjurken die je direct mee kunt nemen als je dat wilt. Wel zo prettig!

Maak een pasafspraak

Heb je eenmaal een pasafspraak gemaakt bij ANKii | My VINTAGE BOUDOIR dan mag je je alvast verheugen op een onwijs leuke passessie. “The Best Bridal Experience EVER!” Onze bruidswinkel hangt bómvol met prachtige designer bruidsjurken en vrijwel iedere bruid zegt I “Say Yes to the Dress”. Met de Silver Springs bruidsjurken collectie van Randy Fenoli is die kans al helemaal groot. We verheugen ons er op je binnenkort te ontmoeten in de léukste trouwjurken winkel voor Nederland & België. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en zijn benieuwd naar in welke trouwjurk jij ‘ja’ zegt tegen de liefde van je leven.