LET’S TALK ABOUT VINTAGE WEDDINGDRESSES …!

Wat zijn ze gewéldig he..?

 De schitterende ‘Zo goed als nieuwe” of vaak zelfs gewoon gloednieuwe bruidsjurken in de ‘My VINTAGE BOUDOIR’ selectie in onze bruidswinkel in Dordrecht!

” Onze vintage collectie is populair onder de Bohemian brides from all over the place..!”

De selectie Vintage bruidsjurken in onze bruidswinkel wordt goed gewaardeerd  door bruiden uit alle windstreken en ook bruiden uit Belgie weten onze nieuwe winkel intussen te vinden!

Heb jij jouw Bruidsjurk gekocht bij My VINTAGE BOUDOIR,

en ben je onlangs getrouwd…?

en wil jij iemand anders blij maken met jouw prachtige trouwjurk? Geef jouw bruidsjurk dan een tweede leven en stuur ons wat foto’s en je gegevens via het invulformulier op deze website...

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je te laten weten of jouw trouwjurk in onze vintage bruidsjurken selectie kan worden opgenomen!

Deze geweldige service geldt uitsluitend voor bruiden die de japon in onze nieuwe collectie hebben gekocht, nóg een te gékke reden om jouw nieuwe bruidsjurk in de léukste bruidswinkel voor België en NL te vinden.. 🙂

“Veel bruiden zijn zich er intussen van bewust dat er een meer duurzame manier van trouwen is dan traditioneel trouwen…”

Je bent van hárte uitgenodigd om de collectie van
‘My VINTAGE BOUDOIR’ te komen bekijken óf aan te vullen met jouw beeldschone nieuwe of zo goed als nieuwe bruidsjurk!

Stuur ons zo wat foto’s van jouw bruidsjurk en je gegevens via het formulier hieronder. De selectie is vrij strikt, maar de animo is groot, want wie wil er nou níet trouwen in zo’n beeldschone Designer Trouwjurk voor een vriendelijke prijs?

Bovendien kan je bruidsjurk in ons eigen bruidsmode atelier perféct op maat gemaakt worden.., een service die je zelf niet zo 1,2,3, kunt aanbieden.

Als jouw bruidsjurk geschikt is voor onze collectie, dan zorgen wij er voor dat deze goed onder de aandacht wordt gebracht van alle aanstaande bruiden in onze winkel én via onze Website en Social Media!

Alle info vind je in de mail die je krijgt.

tot gauw!

ANKii

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pasafspraak maken