#REALBRIDE AÏSHA

AÏSHA vond haar Bruidsjurk bij MY VINTAGE BOUDOIR – de léukste winkel voor Zuid Nederland & België.

Onwijs bedankt voor jullie prachtige foto’s!

Straal jij straks óok in onze #REALBRIDES GALLERY? 

Bel dan nu alvast voor een persoonlijke afspraak om de ‘Once in a Lifetime Experience’ in onze Boutique te ervaren (06) 5758 8080 of stuur een WhatsApp.

ONLINE een pasafspraak maken kan natuurlijk ook…, je krijgt binnen 24 uur een bericht terug om de afspraak te bevestigen. Verheug je op een onwijs léuke passessie, want de winkel in Dordrecht is speciaal voor jou op afspraak geopend!

See you soon…!

ANKii 

BESCHRIJVING

We zijn er natuurlijk ongeloóflijk Trots op dat we zo’n bijzondere bijdrage mogen leveren aan de Grote Dag van onze ‘Brides to Be’!

In de rubriek #REALBRIDES GALLERY vind je foto’s van onze Bruiden.., we wensen je veel plezier met het bekijken van al dat moois en heten jou binnenkort ook graag welkom in ons gezellige bruidswinkel!

In de ANKii | My VINTAGE BOUDOIR winkel krijg je ouderwetse persoonlijke service in een prachtige ‘New York industrial vintage style’ winkel. 

De sfeer & ambiance zijn heel speciaal, en de jurken in onze collectie zijn allesbehalve standaard…, de Bruiden die de afgelopen tijd bij ons zijn geweest weten dat inmiddels, en delen die ervaring graag met jou!

Maak HIER alvast een pasafspraak als je zin hebt om al dat moois met eigen ogen te bekijken!

Voor het passen van de Bruidsjurken in onze winkel, is een afspraak maken altijd nodig! 

Wacht niet te lang met het maken van je afspraak, onze winkel is zeker in het drukkere verkoopseizoen meestal al snel vooruit volgeboekt. (en dat is niet zo gek, want het is bij ons gewoon altijd heel erg leuk!)

Maar een afzegging komt soms wel eens voor hoor, bel ons even voor de mogelijkheden..! (06) 5758 8080 

PASAFSPRAAK MAKEN

Wil jij graag in een van onze bruidswinkels de mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak. Onze stylisten en/of coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!

Meer berichten

#REALBRIDE STEFFI
Realbride
#REALBRIDE SAMARA
Realbride
#REALBRIDE NADIEN