Prachtige herfstbruidsjurken voor betoverende bruiloften

Prachtige herfstbruidsjurken voor betoverende bruiloften

Het begin van de herfst brengt een betoverend kleurenpalet met zich mee, en is daarom het perfecte seizoen om te trouwen. Het wisselende landschap van dieprode, oranje en gouden tinten, gecombineerd met de mildere temperaturen, creëert de perfecte setting voor een romantische bruiloft. Dus, waarom zou je je trouwjurk niet aanpassen aan de pracht van het seizoen, al zeggen we het zelf!?

KIEZEN VAN DE PERFECTE HERFST TROUWJURK

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een ontmoedigende taak zijn. Maar als je besloten hebt om in de herfst te trouwen, kunnen de rijke kleuren en texturen van het seizoen je inspiratie geven voor het kiezen van je jurk. Of je nu droomt van kant of satijn, een volledige baljurk of een gestroomlijnde zeemeerminstijl, er is een herfst trouwjurk die perfect is voor jou.

WARME, ELEGANTE MATERIALEN

Allereerst: materialen. De sleutel tot een stijlvolle, comfortabele herfstjurk ligt in de stofkeuze. Warme bruidsmode betekent niet dat je een jurk moet kiezen die je te heet maakt. Kies in plaats daarvan voor stoffen zoals kant, die je warm houden zonder in te leveren op elegantie. Zo is de Mingsha bruidsjurk van Pronovias afgewerkt met prachtig Spaans kant.

VAN WIT TOT WARME, RIJKE KLEUREN

Qua kleur zijn er ook veel opties voor herfstbruiden. Traditioneel wit kan nog steeds prachtig staan, maar je kunt ook overwegen om de warme, rijke kleuren van het seizoen te omarmen. Denk aan de kleur van champagne, gouden tinten of zelfs diepe robijnrode tinten voor een unieke, seizoensgebonden look. Wat vind je van nude? Anniston van Maggie Sottero is ook in deze prachtige kleur verkrijgbaar. Je kunt zelfs kiezen voor een prachtige zwarte jurk, zoals de Aspen van Sottero and Midgley. Dit prachtexemplaar heeft dan wel korte mouwen, maar is gecombineerd met wat herfstige details perfect voor een winterbruiloft. Uiteraard kun je hem ook dragen met de bijpassende cape. Echt een plaatje!

STIJLVOLLE DETAILS VOOR SEIZOENSGEBONDEN BRUIDSJURKEN

En wat betreft stijl, kan de herfst het perfecte excuus zijn om te kiezen voor een jurk met een beetje extra drama. Lange mouwen, bijvoorbeeld, zijn niet alleen praktisch voor een herfstbruiloft, maar geven ook een klassieke, tijdloze uitstraling aan je trouwensemble. Heb je gekozen voor een Le Papillon trouwjurk met korte mouwen? Geen probleem! Seizoensgebonden bruidsjurken kunnen ook worden verfraaid met herfstthema-details zoals borduursels van herfstbladeren, of warme accessoires zoals een bijpassende sjaal of bolero. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

COMPLEET OP JE GEMAK

Vergeet niet dat je trouwjurk een weerspiegeling moet zijn van wie jij bent. Of je nu kiest voor een lange zwarte jurk met sleep van Rebecca Ingram of een meer traditionele witte jurk, het allerbelangrijkste is dat jij je er de allerbeste versie van jezelf in voelt. Alleen wanneer jij je compleet op je gemak voelt in deze jurk en je op en top zelfverzekerd voelt, straal je op deze bijzondere dag optimaal.

PASAFSPRAAK MAKEN

Wil jij graag in een van onze bruidswinkels de mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak. Onze stylisten en/of coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!

Meer berichten

ALICE IN WONDERLAND | ROCK ‘N RAW FOTOGRAFIE
EXPECT THE UNEXPECTED | ROCK ‘N RAW FOTOGRAFIE
TWENTIES BLUEBIRDS | NADECHE FOTOGRAFIE